Şimdi Ara

İPHONE 3GS 6.1.6 JAİLBREAK YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
24.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bendede 3 gs modeli var yalnız itunesi bilgisayarımda pek barındırmak istemiyorum bunun nedeni internet yiyen birşeyler var ve arka planda çalışan en az 5 işlem var..
    soracağım şudur: jailbreak ile bir çok şey mümkün deniliyor peki usb kablosuyla itunessiz müzik vb. dosyaları atabilmem mümkünmü? yoksa jailbreak yapmicam benim için tek sorun itunes i bilgisayarımda barındırmamak!!
  • Beyler hayırlı günler geçmiş bayramınız mübarek olsun,konunun üzerinden birkaç ay geçmiş kusura bakmayın ama bir sorunum var. İpod touch4g sahibiyim. daha önce jb yapmıştım ve bir süre sonra cihazı yavaşlattığını düşünüp restore etmiştim. Şu an 6.1.6 yüklü. Biraz önce jb yapmaya çalıştığımda (6.1.6 ipsw yi indirdiğim için) bu sürüm desteklenmiyor hatası aldım. ve burada öğrendim ki 6.0ipsw indirmem lazımmış. Fakat ne iphonehacks nede başka sitelerde 6.0ipsw yi indirmeye çalıştığımda indirmiyor.diğer sürümlerin bazılarını indiriyor ama 6.0 ı indirmiyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN BU KONUYA BAKIN BENDE 3GS VAR VE JAİLBREAK YAPAMIYORUM BİRTÜRLÜ CYDİA YÜKELEYEMİYORUM BUNA Bİ BAKIN BANA YARDIM EDİN LÜTFENhttp://forum.donanimhaber.com/m_98328647/f_//tm.htm#98328735 FORUMA BUNUN İÇİN ÜYE OLDUM İNŞALLAH KONUYU DOĞRU ATTIM BU ŞEKİLDE ATILIYOR GALİBA HERNEYSE LÜTFEN YARDIM EDİN ÖZEL MESAJ ATSANIZ DA OLUR AMA YARDIM EDİN LÜTFEN JAİLBREAK YAPAMIYORUM
  • Hayalist52 kullanıcısına yanıt
    p0sixspwn yi bulmuyor aratınca
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    çeviri için teşekkürler benim de işime yaradı :)
  • Telefonu değiştirmedn bende yapayim bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megadethci kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam

• Arkadaş sağolsun çevirmiş ama çok uzun olmuş redsn0w anlatıyor adım adım zaten indirdiğinizde. Okumaya üşendim
  • Merhaba bende Iphone 3gs var ve 6.1.6 sürümü yüklü fakat netten kitap indiremiyorum ibook uygulaması için 7.0 sürümünü istiyor ne yapabilirim ? Yardım ederseniz sevinirim..
  • Anenka kullanıcısına yanıt
    Yeni tel almaktan başka çaren yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Eger 3gs kullaniyorsaniz veya 4g nesil ipod 6.1.6 ya yukseltebilirsini, iyi haber su ki untethered jailbreak yapilabilir, posixspwn veya redsnow kombinasyonuyla, simdi nasil yapilacsgini gorecegiz

Bu yonledkrme 3gs ve ipod touch 4g icindir
    UYARİ! eger cihazinizi ultrsnow ile unlock ettiyseniz cihazinizi 6.1.6 ya yukseltmeyin
    Jailbreak cihazinizin garanti disi kalmasina sebep olabilir
    Lutfen jailbreak yapmadan once backup almayi unutmayin.
    iTunes son surumu kullandiginizdan emin olun

Bu adimlari takip ederek cihazini jailbreak yapabilirsin(3gs-ipod4g)

Adim 1 : redsnow 0.9.15b3 (beta3) u indirin ve masaustune actiginiz redsnow klasorune kaydedin

Adim 2: ios 6.0 surumunu indirin(evet 6.1.6 degil!!)

Adim2 : cihazinizi baglayin ve zip dosyasina cift tiklayarak redsnowu cikarin, sonra da redsnowu u calistirin(windows 7 kullancilari xp surumu olarak calistirmalidir ve sag tiklayarak yonetici olarak calistir demelidir.
    Adim 3: extras butonuna basin

Adim 4: butona bastiktan sonra select ipsw diyerek adim 2 de indirdigimiz ios 6 dosyasini secin

Adim 5: geri donun ve redsnow ana menusundeki jailbreak butonuna basin

Adim 6: redsnow dosyalari hazirlayacak

Adim 7: simdi jailbreak seceneklerini sececeksin, cydia seceneginin sevili oldugundan emin ol! Ayrica isterseniz % li sarj secenegini de secebilirsin(enable battery percentage ile)

Adim 8: simdi cihazini dfu moda alacagiz ancak cihazini bilgisayardan koparma sakin

Adim 9: next butonuna bas ve

3 saniye boyunca power tusuna bas
    Ayni anda home tusuna da bas ve ili tusa 10 saniye boyunca birlikte basili tut

Simdi parmagini power tusundan cek ve home tusuna basmaya devam et

Note: adimlari kontrol et eger cihazin dfu moda girmezse

Adim 10: simdi cihazin reboot olmali(elini home tusundan cekmeyi unutma)

Adim 11: simdi cihazin tekrar reboot olacak ve redsnow yeni ram disk ve kerneli yuklemeye baslayacak

Adim 12: islem tamamlandiginda cikis butonuna bas ve programi kapatn

Adim 13: cihazin resetlenecek ve tekrar reboot olacak(5 dakika kadar surebilir) simdi ana ekranini goreceksin ama cydia hala gelmemis olabilir cunku hala cihazini hala tether boot etmelisin redsnow ile yani bu adimlari takip et

Boot tethered:

Adim 14: tekrar redsnowu calistir

Adim 15: extras a bas

Adim 16: ipsw yi sec (2.adimda indirdigin)

Adim 17: just boot tusuna bas

Adim 18: simdi cihazini bilgisayardan cikart ve kapat adimlari takip et ve next tusuna bas

Adim 19: simdi cihazini tekrar dfu ya al

Bir onceki adimda anlattigim gibi(kusura bakma cok usendim :D )

Adim 20: redsnow simdi cihazini taniyacak ve cihazin reboot olacak sonra cihazin thetred olacak

Adim 21: islemin bitmesini bekle ve islem bittiginde cihazinin kilit ekranini gormus olman gerek

Simdi cihazinin basariyla jailbreak oldu ancak tethred! Simdi cihazinin icinde cydia yi ara bulamazsan spotlight aramayi kullan

Simdi cihazimizi tetheredtan untethered a cevirecegiz

Adim 22: cydiayi calistir ve essential updatelerini yap

Adim 23: search butonuna bas ve p0sixspwn kelimesini arat

Adim 24: Cikan sonuclardan p0sixspwn a tikla install tusuna bas ve confirm diyerek devam et

Artik cihazin tamamen Untethred Jailbreak!!

Elimden geldigince anlattim okuldayim zatn kusura bakma anlamadigin yer olursa sor lutfen ancak firsat olabildi yeni cevirdim

Elinize Emeğinize sağlık hocam :)

• portal2ci kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek

• quote:

Rica ederim ne demek

onurgokce kardeşim saolsun forumun kalitesini arttırıyor cevaplarıyla adam gibi cevaplar yazan kişilerden biri malum forumda bir elin parmaklarını geçmez sayısı böyle arkadaşların
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

quote:

Rica ederim ne demek

onurgokce kardeşim saolsun forumun kalitesini arttırıyor cevaplarıyla adam gibi cevaplar yazan kişilerden biri malum forumda bir elin parmaklarını geçmez sayısı böyle arkadaşların

Eyvallah abi, tesekkur ederim :)

• ben daha önce jailbreak yapmıştım telefonuma ama şuan ne cydia var nede başka bişey yeni telefon aldığım için kullanmıyordum ama şimdi lazım olduğu için tekrardan açtığımda hiçbir şey yok telefonda ne cydia ne de başka yüklü programlar ve baktığımda sürüm olarak 6.1.6 gözüküyor acaba tekrardan jailbreak yapma yada kullanabilme ihtimalim var mı ?
  • Öncelikle yapacağınız yardımınız için çok teşekkür ederim benim için önemi büyük redsnowu çalıştırdıktan sonra 6.0 sürümünü seçemiyorum jailbreak için problem nerde olabilri paylaşırsanız sevinirim
  • ben ipod touch 4 ume denedim adım:21 den sonra cydiayı bulamadım tekrar just boot a bastım ve ipod kurtarma moduna girdi
  • arkadaşlar benimde lg g2 telefonum gelen çağrılarda telefon çalmadığı için mecburen 3gs e geçtim. ios 7 yüklemek istiyorum telefonuma. iphone hack sitesinde bulamadım ios 7 ye yükseltme. yardımcı olabilir misiniz? telefon 16gb lık olandan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.