Şimdi Ara

iphone 3gS 32gb aldim, sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su anda los angelesdayim, ablam icin 32gb beyaz 3gs aldim, 699 dolara, acaba turkiyede bu yeni modeli calisturmak icin neler yapabilirim, ? tesekkurler

• Once jailbreak yapman lazim sonrada ultrasnow ile unlock etmen gerekli bunlarin cevabi ise forumda mevcut
  • nerden nasıl aldın?unlockedmu?
  • Önce pasaportunuza kayıt ettirmeniz lazım...
  • Ben de kısmetse önümüzdeki hafta çarşamba gidicem. Aldığın apple store'un yerini söylersen çok sevinirim. Telefonunuz da hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HastaFenerl1

Ben de kısmetse önümüzdeki hafta çarşamba gidicem. Aldığın apple store'un yerini söylersen çok sevinirim. Telefonunuz da hayırlı olsun.

Hergangi bir Apple yada AT&T magazasina giderek alsaniz daha kolay olur, LA kucuk bir yer degil zira.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knightfall

quote:

Ben de kısmetse önümüzdeki hafta çarşamba gidicem. Aldığın apple store'un yerini söylersen çok sevinirim. Telefonunuz da hayırlı olsun.

Hergangi bir Apple yada AT&T magazasina giderek alsaniz daha kolay olur, LA kucuk bir yer degil zira.

Biliyorum ama okuduğum kadarıyla her yerde vermiyorlarmış. Ondan dolayı sordum. Bu arada bilen birini bulmuşken sorayım. Her yerden alabiliyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s 16 GB
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her yerden kastiniz apple ve AT&T magazasi ise evet...

Israrli bir sekilde kredi karti ile kontratsiz alacam demelisiniz. Satis yapmamalarinin en buyuk sebebi kontratli musterilerine mal kalmamasi...
    quote:

quote:

quote:

Biliyorum ama okuduğum kadarıyla her yerde vermiyorlarmış. Ondan dolayı sordum. Bu arada bilen birini bulmuşken sorayım. Her yerden alabiliyor muyuz?

• quote:

Her yerden kastiniz apple ve AT&T magazasi ise evet...

Israrli bir sekilde kredi karti ile kontratsiz alacam demelisiniz. Satis yapmamalarinin en buyuk sebebi kontratli musterilerine mal kalmamasi...

yani dediğine göre bir apple mağazasına yada at&t ye gitsem bana unlocked iphone verecekler.peki 16 gb ile 32 gb ın fiyatları nedir?3gs nin bu şekilde satıldığını ilk defa duyuyorum.eğer öyleyse türkiyeye dönerken amerikadan almak isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

quote:

Her yerden kastiniz apple ve AT&T magazasi ise evet...

yani dediğine göre bir apple mağazasına yada at&t ye gitsem bana unlocked iphone verecekler.peki 16 gb ile 32 gb ın fiyatları nedir?3gs nin bu şekilde satıldığını ilk defa duyuyorum.eğer öyleyse türkiyeye dönerken amerikadan almak isterim

Kimse size kontratsiz iPhone vermez/veremez Amerika icinde. AT&T'ye kilitli satilacak, Amerika'da resmi olarak sim kilitsiz iphone satisi yoktur.

• alan arkadas yalanmı soyluyor şimdi
  • Arkadaslar sanirim yanlis anlasiliyor. Ben Amerika icin bilmiyorum fakat Kanada da icin konusmak gerekirse ki saniyorum Amerika dada boyledir. Herhangi bir Apple Store dan yada yetkili telefon firmasindan Kontratsiz Iphone alabilirsiniz ama aldiginiz Iphone Unlocked degildir yani kontrat yapmadan alsaniz bile aldiginiz iphone simkilitli oluyor.
  • sımkılıt olayının sorn olacagını sanmam
  • quote:

Kimse size kontratsiz iPhone vermez/veremez Amerika icinde. AT&T'ye kilitli satilacak, Amerika'da resmi olarak sim kilitsiz iphone satisi yoktur.

AT&T confirms contract-free $599 / $699 iPhone 3Gs for next week
    (AT&T Kontratsız iphone 3Gs leri doğruladı)
    AT&T offers new iPhone without contract
    (AT&T Yeni iphone'u Kontratsız olarak sunuyor)

Kaynak
    http://www.engadget.com/2009/03/19/atandt-confirms-contract-free-599-699-iphone-3gs-for-next-week/
    http://www.msnbc.msn.com/id/25478296/ns/technology_and_science-wireless/

How to purchase a contract-free iPhone 3G S directly from Apple.com
    (Direkt Olarak Apple.com'dan nasıl Kontratsız iphone 3gs Alınır) (hiç denemeyin bile sadece kontratsız alınabildiğini göstermek için yazdım yoksa Türkiyeden Web sitesi üzerinden telefon almak sıkıntılı)

1. Go to any non-apple product in the store.apple.com (e.x:http://store.apple.com/us/product/TV943VC/A?fnode=MTY1NDA4Mg&mco=NjM0MTMwMw)
    2. Click on the little FireBug icon on the bottom of the screen, now Firebug pops up and Click “Inspect”, and choose the “Add to cart Icon”
    3. In firebug, right above where it’s highlighted, you should see “”. Click on “TV943VC/A” and change it to the value of the iPhone you want:
    Code:

iPhone 3G 8GB ($499): MB046LL/A
    iPhone 3GS 16GB Black ($599): MB715LL/A
    iPhone 3GS 16GB White ($599): MB716LL/A
    iPhone 3GS 32GB Black ($699): MB717LL/A
    iPhone 3GS 32GB White ($699): MB718LL/A
    4. Now click on the Add to Cart button, and the iPhone should be in your cart. Proceed to buy it if you want.

Kaynak
    http://www.iphonefreak.com/2009/06/how-to-purchase-a-contract-free-iphone-3g-s-directly-from-applecom.html

• gizli bir yolunun olması ilginç.sitesinde yok ama plugin ile alınabiliyor.700 dolarda az para değil yaw.alanlar bu şekildemi almış acaba merak ettim

bu hata düzeltilmiş diye yazıyor altındaki yorumlarda.yani hala kontratsız iphone alınabileceğine dair net bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 20 Temmuz 2009; 7:41:58 >
  • quote:

ben beverly centredan aldim, orada ki apple store, la cok buyuk bir sehir ayrica nasil aldim diye sorarsaniz cevap su sekilde, amerikali arakdaslarla gittim aldim, cunku amerikan vatandasi olmaniz gerekli, apple storedeki adama israr etsemde zar zor amerikali arkadasin yardimiyla nakit parayla alabildim, simdiden hayirli olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehme@

Once jailbreak yapman lazim sonrada ultrasnow ile unlock etmen gerekli bunlarin cevabi ise forumda mevcut

tesekkur ederim, arastiracagim, cok arastirmadan konu actim,

bu da resmi :D

iphone 3gS 32gb aldim, sorular
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

gizli bir yolunun olması ilginç.sitesinde yok ama plugin ile alınabiliyor.700 dolarda az para değil yaw.alanlar bu şekildemi almış acaba merak ettim

bu hata düzeltilmiş diye yazıyor altındaki yorumlarda.yani hala kontratsız iphone alınabileceğine dair net bir şey yok

Bu gün belli olur arkadaşım boston'da gidip bana almayı deniyecek, cuma günü de dönüyor Tükiyeye bakalım vericeklermi kontratsız :)
  • 3G için yazıyorum: Bana söylenen USA'de kontratsız satılmadığıydı ama bazı kaynaklar da AT&T satıyor diyordu.
    Oradaki bir arkadaş da gidip Manhattan'da 42'de filan alacaksın dedi, ben de orada farklı olduğunu anlayamayacağımız Çin malı sahteleri de satılıyormuş deyince, satan Türkler var onlara gideceksin dedi. Türkler Türkleri kazıklamıyor gibisinden ama bence esas Türk Türk'e kazık atar o da başka.

Bence 1 ay bekleyin, Turksell kampanya ile satacak zaten, zaten konuşup para harcamıyor musunuz yahu, alın kampanyalı bedavaya gelsin neredeyse ! Ben 16 gb 3G aldım eşime 22 milyon peşin verdim gerisi bana bedavaya gelecek zaten 100-120 milyon faturası geliyordu her ay. Yine o kadar gelecek. Süper ötesi.
  • kardeşim newyork apple mağazasından 599+vergi=650 dolara 16 gblik 3gs aldı.ürün sim kilitli.fakat kardeşim green card sahibi ondan kolay almış olabilir.zira sosyal güvenlik numarasınıda almışlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.