Şimdi Ara

İPhone 3GS 32 GB 410 TL ( 18 Haziran Tekrar GÜNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırşehir
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz arkadaşımındır. Dediği fiyattan satıyorum. Cihazı sanırım aldığından beri kullanıyor. Pasaport kayıtlıdır.(kız arkadaşının üstüne) Kayıt düşmesi gibi problemler kesinlikle ve kesinlikle yaşanmaz. İki haftaya yakındır elimde, herhangi bir problemini göremedim. JB'lidir. Rastgele yazılım güncelleme yapılınca kilitlenebildiğini söyledi arkadaşım. Şu an problemsiz simfree gibi çalışıyor. JB siz kullanılmıyor sanırım. Üzerinde şu an ios 4.2.1 yüklü, baseband 06.15.00'dır. Buna bakarak ios 5 yüklenebildiğini ben şahsen biliyorum. Bataryasında sıkıntı yoktur. Normale yakın gitmekte. Yaşına göre sıradan ufak tefek kılcal çizikler vardır. Kırığı çatlağı yoktur herhangi bir yerinde. şarj girişinde kesinlikle çatlak yoktur.

Resim cihazın kendi resmidir. İpod touch ile çektiğim için görüntü kalitesi rezalet.

Bunun dışında ve ufak tefek kılcal, hafif çizikler dışında bir sıkıntısı yok. yüzde 5 vade farkı ile sanalpazardan kredi kartına 12 taksitle alabilirsiniz. (bonus kartlara 12 taksit + 3 ay da erteleme seçeneği var. Fiyatın fena olmadığını düşünüyorum. Arkadaşımın olduğu için daha aşağı fiyattan veremem. Satamazsam da arkadaşıma tekrar veririm. Beni üzen bir durum olmaz. Şarj cihaz başlığı yoktur. Kaybetmiş kendisi. Orjinal kulaklık ve muvit data kablosu var. Data kablosu ile şarj edebilmektesiniz usb den.

Fiyat: 410 TL.

Sanalpazardan %5 vade farkı ile 12 taksit almak için link(bonuslara 12+3 ay erteleme var);

http://www.sanalpazar.com/Iphone-3gs-32-Gb-Black__isp3815357

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 18 Haziran 2012; 1:15:45 >

• pm
  • Halen satıştadır.. 17.06.2012 itibarıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 17 Haziran 2012; 23:27:26 >
    revize edilecek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.