Şimdi Ara

iPhone 3Gs 16GB Uygun Fiyata Bulunabilecek Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar , iPhone almayı düşünüyorum fakat malum iPhone 4 aştığı için ben de iPhone 3Gs 16GB almayı düşünüyorum , iPhone 4'ün çıkması ile bir fiyat düşüşü yaşanılacak elbet fakat sizin iPhone 3Gs 16gb'ı uygun fiyata bulabileceğimiz herhangi bir mağaza veya yer biliyor musunuz ?
    Bir de iPhone 3Gs çıktığında iPhone 3G'nin fiyatı ne kadar düşmüştü ? Bilgilendirirseniz sevinirim .

Şimdiden teşekkürler .

Edit :
    Şehir Bursa , Sıfır olsun kesinlikle , garantisi de olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro16 -- 1 Eylül 2010; 4:04:24 >

• dostum bende senin gibi bu sorunun cevabını bekliyorum 3gs almak istiyorum bir iki aydır almıyorum 4 ün piyasaya girmesini bekliyorum, inşallah uygun bir fiyattan piyasaya girerde 3gs in fiyatınıda etkiler.
  • Şehir?? Garanti?? Sifir?? İkinci el?? Sorunu biraz aydinlatsan nasil olur?
  • buunu yurt dışından alsan

ama unlock olmasa tr de unlock edilebilir mi
  • Edilebilir(jb li olmasi lazim)
  • 3Gs 16GB Kalmadiki.iPhone 3Gs 8GB Var.Oda 1300 TL.
  • 3gs 8gb alsak

at&t olsa

unloack ve jailbreak edebilirmiyiz tr de?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

3Gs 16GB Kalmadiki.iPhone 3Gs 8GB Var.Oda 1300 TL.

Nasıl kalmadı ya ? 3Gs 16gb ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

3gs 8gb alsak

at&t olsa

İster 8gb al ister 16 gb fark etmez fakat eğer ios versiyonu 4.0.2 ise jailbreak yaptıramazsın . 4.0.1 ise hem jailbreak hem unlock yaptırabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

quote:

Orijinalden alıntı: owin

3gs 8gb alsak

at&t olsa

İster 8gb al ister 16 gb fark etmez fakat eğer ios versiyonu 4.0.2 ise jailbreak yaptıramazsın . 4.0.1 ise hem jailbreak hem unlock yaptırabilirsin .

4.0.1 ve altı versiyon olan her çeşit iphone 3gs jailbreak ve unlock ediliyor yani

süper haber bu
  • 3gs 16 gb; artık stoklara yeni ürün almıyo olabilirler ama sonuçta bir çok yerin stoğunda hala mevcut. yeni sipariş verilmemesi eski stokların da bir anda biteceği anlamına gelmez.

Arkadaşın sorusuna gelirsek, ben de aynı durumdayım. ip4 çıkışını bekliyorum. onun çıkış fiyatına göre 3gs ile 4g arasında kararımı vereceğim. İzmir'de araştırdım ben de baya, vardığım sonuç en ucuzu avea bayilerinde var. 3gs 16gb 1350'ye buldum ben en düşük. Bursa'da durum nasıldır bilemem tabi. Ben ip4 çıkana kadar bekliyorum. Sonuçta 100 lira bile düşse kardır, 20 gün için neden daha fazla para veriyim ki?
  • telefonculardan almaya kalkarsan bence zarar edersin
    sahibinden comdan arastir sifir ayarlarinda telefonlar var garantili garantisiz yurtdisi vs. ama bursadan bulman biraz zorlasabilir birde sıfır alacaksan versiyonu en ust vr. olursa jb sorunun olabilir jb siz de belki simdi onemsemezsin ama telefonu eline alinca kurcaliyinca mutlaka jb isticektir canin sana tavsiyem dedigim siteden arastir ist den mutlaka bulursun
    gorus anlas atlar gelirsin ist den alirsin elden almani tavsiye ederim
    garantili alacaksan imei genpaya arayarak ne kdr garantisinin var oldugunu ogrenebilirsin
    yildiz kare sifir alti yap ve sim kart aparatindaki imelerin ikisininde ayni olmasina dikkat et
    birazda bu elektronik aletlerde sansına guvenmen lazim
    b.s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.