Şimdi Ara

İphone 3G vs Samsung Galaxy GIO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 500-600 lira bütçem var. ikinci el iphone 3g ile sıfır galaxy gio arasında kaldım. galaxy gio donanım olarak iphone 3g den üstün. Daha yüksek işlemciye(800mhz), daha iyi fotoğraf kalitesi (autofokus,3mp vs.), daha hızlı ram (278 mb) gibi şeylere sahip. Fakat işin ucunda işletim sistemi var. İphone 3g'de ios, galaxy gio'da android işletim sistemi yer alıyor. Ayrıca İphone 3G multitasking desteklemiyor. Fakat gio bir çok programın rahatça üstesinden geliyor.Aslında uygulama ve oyun zenginliği açısında şüphesiz ios tercih edecektim ancak çoğu kimse 3g artık alınmaz 3gs'ye yönel diyolar ancak bende telefona o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. Sizce android işletim sisteminde yeterli sayıda oyun ve uygulama bulabilecekmiyim? İosun namını biliyorum ancak örneğin, 5800 kullandım 10-15 tane doğru düzgün uygulama ya var ya yok. Android'de de durum böyle mi olacak tamam güzel oyunlar var ama ne kadar var? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum heyecanla gelecek cevapları bekliyorum.
     İphone 3G vs Samsung Galaxy GIO

edit: küçük eklemeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 25 Nisan 2011; 20:57:10 >

• 2. El Hd2 - x10 gibi bi cihaz alın, illa sıfır derseniz gio
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

2. El Hd2 - x10 gibi bi cihaz alın, illa sıfır derseniz gio

500-600 liraya bulabilir mi ?
  • Cevabınız teşekkür ederim. Açıkçası çoğu kişi android oyunlarının hala yeterli sayıda ve istikrarda olmadığından bahsediyor. Donanım var ama kullanımıyorsunuz diyorlar. Ben bu durumdan endişe duyuyorum en çok.
  • nasıl oyun istiyorsunz anlamadım ki..NFS shift var counter 1.6 var bilgisayardan öte ne istersiniz daha..android gelişiyor sürekli yeniliyor kendini..gio yeter size :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

quote:

çok rahat bulur hemde, yurtdışı 2. el cihazlar bu fiyata gidiyo

quote:

Cevabınız teşekkür ederim. Açıkçası çoğu kişi android oyunlarının hala yeterli sayıda ve istikrarda olmadığından bahsediyor. Donanım var ama kullanımıyorsunuz diyorlar. Ben bu durumdan endişe duyuyorum en çok.

iOs'da olan neredeyse bütün oyunlar ya aynen , yada kolpası şeklinde androidde de var ve neredeyse çoğu da ücretsiz , ücretli olanlarda yüklenebiliyo mesela ben Pes11'i full kullanıyom sorunsuz oynuyom

aynı şekilde angry birds ios da paralı iken androidde full bedava , bence bekleme al androidini

• açık ara gio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Gio alacam da hiç android kullanmadım.Bu Android Market'deki tüm uygulamalar Gio'ya oluyormu ?
  • İkisi arasında Gio diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Bende Gio alacam da hiç android kullanmadım.Bu Android Market'deki tüm uygulamalar Gio'ya oluyormu ?

hemen hemen hepsi olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cevabınız teşekkür ederim. Açıkçası çoğu kişi android oyunlarının hala yeterli sayıda ve istikrarda olmadığından bahsediyor. Donanım var ama kullanımıyorsunuz diyorlar. Ben bu durumdan endişe duyuyorum en çok.

iOs'da olan neredeyse bütün oyunlar ya aynen , yada kolpası şeklinde androidde de var ve neredeyse çoğu da ücretsiz , ücretli olanlarda yüklenebiliyo mesela ben Pes11'i full kullanıyom sorunsuz oynuyom

aynı şekilde angry birds ios da paralı iken androidde full bedava , bence bekleme al androidini

Mesela haftanın en iyi android oyunları var donanımhaberde biliyorsunuz ki her hafta güncelleniyor. 5-6 bölüm izledim doğru düzgün vakit geçirtecek uygulama 1-2 tane. Uygulamaların çoğu kraloyun sitesinden kopyalanmış gibi onu anlatmaya çalışıyorum.

• iphone 3g den apple destegini çekicek yakında ,(bknz. iphne 2g) ayrıca aldıgın zaman nerdeyse tüm oyunlar kasıcak ,3g nin 424 mhz işlemcisi ve 128 mb rami bu devirde hiç bişeye yetmez ,haaaa nolur iphone sahibi olur belki hava atarsın ama inan bu saatten sonra 3g degil 3gs dahi alınmaz,tavsiyem 720 tl ye acer liqued e alman (512 mb ram,768 mhz işlemci( küçük bi ugraş ile 1 ghz oluyor,800*480 ekran,her yönüyle tam bir f/p ,haaa dersen onu alamam gücüm yok lg optimus one ı öneririm ,onu dışında gio da güzelbir alternatif,illa ios dan vazgeçemiyorsan sana 4.nesil ipod touch almanı ve mevcut twlefonunla devam etmeni öneririm:)
  • galaxy gio al ,oyun uygulama konusunda sorun yasamazsin
  • gio alınır mı ya 3GS dururken
  • iPhone 3G'nin devri bitti. Apple yazılım desteğini verse bile bunun bir anlamı yok, çünkü donanımı yazılımı kaldırmıyor ve cihaz ağırlaşıyor. Hem zaten bu yıl Apple iPhone 3G'den desteğini çekecek. Kısaca Gio alman daha doğru olur. Gerçi ben normalde ikisini de önermiyorum ama en azından Gio daha doğru olur. Tabi orada iPhone 3G değil de iPhone 3Gs olsaydı durum daha farklı olurdu.
  • iPhone 3G kullanıcı olarak bu saatten sonra iPhone 3G alınmaz diyorum. Diğer alternatiflere yönelin. 3G'nin donanımı artık oyunlar için yetersiz geliyor. Tat vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

quote:

quote:

quote:

Mesela haftanın en iyi android oyunları var donanımhaberde biliyorsunuz ki her hafta güncelleniyor. 5-6 bölüm izledim doğru düzgün vakit geçirtecek uygulama 1-2 tane. Uygulamaların çoğu kraloyun sitesinden kopyalanmış gibi onu anlatmaya çalışıyorum.

O listeyi kim yapıyor bilmiyom ama çok kötü oyunları seciyolar

• Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bende iphone 3Gs düşündüm ancak kendime güvenemiyorum hareketli bir insanım çaldırırm, düşürürm, kırarım diye telefona o kadar para vermek istemiyorum. Oyun arayışımda eğlencelik gayet güncel bir sisteme sahibim istediğim oyunu oynayabiliyorum da; otobüste, şurda burda güzel oluyor oyun oynamak.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

quote:

quote:

quote:

O listeyi kim yapıyor bilmiyom ama çok kötü oyunları seciyolar

• Ben de bu aralar Gio almayı düşünüyorum . Ama sadece Teknosa da satılması benı düşündürüyor. Piyasaya düşerse fıyatta düşücek. . Ayrıca Gps de cok gec sınyal alıyormus. Ama oyun konusunda hiçbir sorun yaşanmıyor. Kendim denedımde gayet hos bir cıhaz . Ekran hassasıyetıde cok ıyı. 550 lıraya alınabılıcek androıd 2.2 en uygun cıhaz olabılır.

Alternatıfi : Lg Optımus One -600TL-
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesarda

Ben de bu aralar Gio almayı düşünüyorum . Ama sadece Teknosa da satılması benı düşündürüyor. Piyasaya düşerse fıyatta düşücek. . Ayrıca Gps de cok gec sınyal alıyormus. Ama oyun konusunda hiçbir sorun yaşanmıyor. Kendim denedımde gayet hos bir cıhaz . Ekran hassasıyetıde cok ıyı. 550 lıraya alınabılıcek androıd 2.2 en uygun cıhaz olabılır.

Alternatıfi : Lg Optımus One -600TL-

Fakat kaliteli oyunları çözünürlük farkından dolayı yarım ekran vs. çalıştırıyormuş. Mesajlarda kasmalar yaşanıyormuş çok fazla doldurmadan bile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.