Şimdi Ara

İPHONE 3G VE 3GS İÇİN3.0 JAİLBREAK,UNLOCK ve MOBİLEİNSTALL(REDSNOW YÖNERGESİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
48.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tabiki de unlock yapınca çalışır kesinlikle
  • ilkker cok tsk ya boyle yaptin problemisiz oldu iphone ya sana nasil odemem gerek bu borcumu


    kosova-ya geldinde PRIZRENI sana gezdiririm
  • ilkker anlatımların için eline emeğine sağlık,

    denemeden önce bikaç bişey sormak istiyorum;

    turkcell'den almıştım ve 2.1 jailbreak li olarak kullanıyorum ve içinde bir sürü program oyun vs var, şimdi bu yönergeleri izleyip 3.0 a yükselttiğim zaman şu an mevcut programlar ne olacak?
  • 3.0 a itunesten yükseltince(update diyince) jailbreakli uygulamalar yani cydiadan yüklediklerin gidecek.crackli olan ipalar kalacak ama çalışmayacak.sonra redsnowla jailbreak yapıp mobileinstall usb patchi yapınca o uygulamalar çalışmaya başlayacak yine.ama sana söyleyim 3.0 da şu an aşırı ısınma ve şarj problemi var.özellikleri 2.1 e göre çok fazla tabi.ama tercih senin
  • selam benim telefon iphone 3g jb li daha yeni yaptım mobile installation kurdum ama telefon yenıden baslamadı neden acaba?
    not usb takılı net framework 3.5 kurulu
  • sen kapat aç.herşeyi devletten(programdan) bekleme
  • arkadaşlar merhaba, burda soylendihi şekilde 1. nesil iphonemu 3.0 a cekmek istedim ama ne yaptıysam telefon artık acılmıyor ve itunes işaretiyle usb işareti cıkıyor ail olarak yardım bekliyorum
  • Downloading jailbreak data da kalıyor uzun bir süre ve sonra itunes usb işareti çıkıyor arkadaşlar acil çözüm sağlamam lazım konuyla ilgili bilgisi olan varmı
  • birde redsnow 0.8 ile dene http://rapid-share.com/files/258039743/redsn0w-win_0.8.zip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 23 Temmuz 2009; 20:47:55 >
  • selamlar,

    öncelikle iki tane redsnow programı söylmişsin bunlardan hangisini uygulamada kullandığımız fark ediyor mu? yoksa ikisni de mi kullanıcaz?
    telefonumu 6 ay kadar önce dartyden aldım ve şu anda telefonumun ver. 3.0. JB uygulamamda bir sorun olur mu? ayrıca yazında yazdığın diğer programlardan herhangi birinide uygulamam gerekir mi?(ör, unlock)
    birde ben forumu araştırıyorum bir taraftan ama çok fazla ayzı olduğu için bulamadım birazda geç kalmışım tabii JB nin tam olarak faydaları ve zararları nelerdir? yani ben JB yi yükleyince ne oalcak onu öğrenmek istiyorum? bu kadar kişi yüklediyse elbette iyi bişeydir de nedir onuda kısaca anlatabilir msin?
    şimdiden teşekkür ederim.
  • bir de ben senin yazındaki resimleri göremiyorum :) görmek için ne yapmam lazım...
  • Arkadaşlar bütün işlemleri teker teker hallettim, önce itunes sürümünü yükselttim sonra iphone 3.0 yaptım sonrada JB yaptım ama bi sorunum var. .ipa uzantılı dosyaları itunes applications bölümüne sürükleyip atamıyorum veya dosyayı çift tıkladığımda otomatik olarak itunes application bölümüne atmıyor ve yeni program, oyun v.s. kuramıyorum telefona. Nasıl çözücem bu sorunu???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yldrmyolcu

    selamlar,

    öncelikle iki tane redsnow programı söylmişsin bunlardan hangisini uygulamada kullandığımız fark ediyor mu? yoksa ikisni de mi kullanıcaz?
    telefonumu 6 ay kadar önce dartyden aldım ve şu anda telefonumun ver. 3.0. JB uygulamamda bir sorun olur mu? ayrıca yazında yazdığın diğer programlardan herhangi birinide uygulamam gerekir mi?(ör, unlock)
    birde ben forumu araştırıyorum bir taraftan ama çok fazla ayzı olduğu için bulamadım birazda geç kalmışım tabii JB nin tam olarak faydaları ve zararları nelerdir? yani ben JB yi yükleyince ne oalcak onu öğrenmek istiyorum? bu kadar kişi yüklediyse elbette iyi bişeydir de nedir onuda kısaca anlatabilir msin?
    şimdiden teşekkür ederim.

    selamlar orada redsnow 7.2 yi yada 8.0 ı indirin demişim.yani ikisnden birisi.ikisi de aynı işi yapıyor.biri seki sürüm biri yeni sürüm.bazıları hata ile karşılaşıp öteki ile deniyor oluyor.o yüzden ikisini de koydum.telefonun türkiyeden alınmışsa 3.0 unlock yapmana gerek yok.jailbreak yaparsan appstoreda ücretli olan uygulamaları forumlardan indirip iphone a ücretsiz kurbilirsin.ayrıca jailbreak sonucunda menüye gelen cydia adlı uygulama sayesinde apple tarafında izin verilmeyen ama kullanıcıların işlerini oldukça kolaylaştıran bazı uygulamarı kullanbilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 29 Temmuz 2009; 20:31:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yldrmyolcu

    bir de ben senin yazındaki resimleri göremiyorum :) görmek için ne yapmam lazım...


    valla siteye üye olduğuna göre resimleri görebilmen gerekiyor.flash yükle diycem aniimasyon değilki flash olmadan göremiyesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HmZ

    Arkadaşlar bütün işlemleri teker teker hallettim, önce itunes sürümünü yükselttim sonra iphone 3.0 yaptım sonrada JB yaptım ama bi sorunum var. .ipa uzantılı dosyaları itunes applications bölümüne sürükleyip atamıyorum veya dosyayı çift tıkladığımda otomatik olarak itunes application bölümüne atmıyor ve yeni program, oyun v.s. kuramıyorum telefona. Nasıl çözücem bu sorunu???

    itunes bir kaç gün önce tekrar güncellendi onunla ilgili bir sorun olabilir.apple sitesinden son sürümü indirin
  • Arkadaşlar ben sorunsuzca Jailbreak ve unlock yaptım, Vodafone dan alınan cihazı Turkcell hattımla kullanabiliyorum şu an ancak şöyle bi problemim var, nedendir bilmiyorum ilk pin girişinde telefon pini kabul ediyor ancak hattı bulmuyor sonra duruyor tekrar pini istiyor, tekrar giriyorum, bu sefer buluyor ve sorunsuzca çalışıyor.

    Herkeste böylemi acaba merak ettim.
  • Ne yaptıysam olmadı ya. Bende pek zorlamak istemedim.
  • arkadaşlar 7.1 ile jb yaptıktan sonra usb patchi yüklerken install diyince siyah ekranda komut satırı çıkıyor ve hızlıca kapanıyor. işlem bu kadar mı yoksa başarısız mı olmuş oluyorum? ve de cydia dan beni atıyor ne yapmam gerekli?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guestizm -- 31 Temmuz 2009; 11:13:01 >
  • bu yöntemle tüm 3g iphone'lar jb yapılabiliyor mu? şimdi gidip turkcell'den kontratlı bir iphone alsam, jb yapabilir miyim? bildiğim kadarıyla 3.0 ile geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deimos

    bu yöntemle tüm 3g iphone'lar jb yapılabiliyor mu? şimdi gidip turkcell'den kontratlı bir iphone alsam, jb yapabilir miyim? bildiğim kadarıyla 3.0 ile geliyor.



    evet yapabilirsin bende senin gibi turkcellden almıştım ve aldığım gece jailbreak yaptım sorunsuz kullanıyorum üstelik sürümü hala 2.1...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.