Şimdi Ara

İPHONE 3G VE 3GS İÇİN3.0 JAİLBREAK,UNLOCK ve MOBİLEİNSTALL(REDSNOW YÖNERGESİ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
48.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spainerr
    ilker bu 3gs 3.1 unlock etme çok sürer dedigin 1 2 ay sürer mi ? telefon elimde kaldı ne yapacam şaşırdım :(

1-2 ayda surebilir 5-6 ay da. umitli degiller cunku bakin jailbreak bile cikmadi henuz. kadikoyde donanimsal olarak unlock isini cozuyorlar istersen ugra fiyati da 125 falan. cs iletisim ismi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion
    ya bakarmısnız ben bişey sorucam wireless komşuda ve odamdan çekmiyor benim pc de de wireless var işte ben benim wirelessla ağ gibi birşey kurup komşudan çektiğim interneti iphone la paylaşabilirmiyim odamda çekebilirmi yani?

o konuda bilgi sahibi degilim fakat yapilabildigine dair biseyler okumustum

peki nerden bir bilgi alabilirim önerebileceğiniz bir yer varmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ephialtes
    alet recovery modda kaldı.DFU mod'a gecemıyorum.Recovery'i kapatamıyorum.REstore ederken The iphone is could not be restored.This device isn't eligible for the requested buıld hatası alıyorum.Noldu gitti mi alet :'( aletı kapatıyorum acıyorum hala recovery modda :(

itunesle ugrasma 3.1 kurmaya calisir. power ve home tuslarina basili tut telefon kaoanip elma cikinca birak tuslari. acilmasi lazim

Naparsam yapıyım çıkmadı bende son çare malesef 3.1 yükledim ..Artık kurcalamıcam bilen bi telefoncuya goturup versiyon düşürtüp jb yaptıracam.
  • şimdi kadıköyde bi yere sordum 3.1 unlock işini adam 100ytl diyor bide kredimi ne yapılıyor diyor 2 saat sürüyor ve herkes yapamaz aleti bozarlar diyor ne diyorsunuz ??
  • sizin önerdiginiz bir yer warmı kadıköy civarında güvenilir 3.1 unlock etmek için ?
  • arkadaslar yarim lutfennnnn
    3gs e yukledigim oyunlari nasil silebilirim? yeni aldim 3gs ve wifi ile birkac free oyun yukledim ama simdi silmek istiyorum. yardim lutfen
  • quote:

quote:

quote:

ya bakarmısnız ben bişey sorucam wireless komşuda ve odamdan çekmiyor benim pc de de wireless var işte ben benim wirelessla ağ gibi birşey kurup komşudan çektiğim interneti iphone la paylaşabilirmiyim odamda çekebilirmi yani?

o konuda bilgi sahibi degilim fakat yapilabildigine dair biseyler okumustum

peki nerden bir bilgi alabilirim önerebileceğiniz bir yer varmı?

teknosaya falansor laptoptaki interneti dagitabilecek bir sey var mi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: seaturk
    arkadaslar yarim lutfennnnn
    3gs e yukledigim oyunlari nasil silebilirim? yeni aldim 3gs ve wifi ile birkac free oyun yukledim ama simdi silmek istiyorum. yardim lutfen

uzerine basili tut uygulamalarin. tutremeye baslayacaktir. x isaretine bas silinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: spainerr
    sizin önerdiginiz bir yer warmı kadıköy civarında güvenilir 3.1 unlock etmek için ?

cs iletisim var. tam adresini bilmiyorum 125 e yapiyor. ama baya guvenilir. google dan arat adresini bulursun.
  • 3.1 den 3.0 a ındırtsem sonra jailbreak yaptırsam nekadara patlar?:D
  • ilkker hocam sitede guncelleme mi var 2 gundur giremiyorum.

not:profildeki mail'e e-mail gitmiyor pm de atamıyorum size..
  • serverde sorun var. server sahipleri cozmeye calisiyorlar. bizim de elimiz kolumuz baglandi bisey yapamiyoruz. profildeki pm ve email olayini bilerek kapattim kardes. sitede online destek var zaten onla ugrasiyoruz. bir de buraya her girisimde pm ler mailer,msn isteyenler ust uste geliyor. bu yuzden kapattim. burada konulara biseyler yaziyorum. bildigim sorulara cevap veriyorum. pm lerde gelen sorulari gorsen sen de kapatirdin valla. millet benden restoreden tutun da sarki atmaya ringtone atmaya jailbreke unlocka kadar iphone u bastan sona anlatmami istiyor. buna ne zamanne sabir yeterdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ephialtes
    3.1 den 3.0 a ındırtsem sonra jailbreak yaptırsam nekadara patlar?:D

125 liranin icinde sanirim hersey var. tam bilmiyorum.
  • Downloading Jailbreak Data ... son 10 dk dır cihaz böyle 2.denememdede olmadı galiba
  • Birde İtunes 9.0 cihazlara jailbreak yapmayı engelliyormus galiba bunu aşmanın bir yolu varmı ?
  • itunes 9 yukluyken jailbreak yapmayi hic denemedim. senin versiyonun kac telefonun modeli ne?
  • quote:

itunes 9 yukluyken jailbreak yapmayi hic denemedim. senin versiyonun kac telefonun modeli ne?

Telefon modeli 3G 8GB yaklasık 2 gündür ugrasıorum ama bir türlü jailbreak yapamadım , baska bi sitede jailbreak işleminden önce cihazı restore edin diordu ama restore ettikden sonrada değişen bir sey olmadı !

İtunes versiyonuda 9.0.0.70

Hatta bu sabah ki denememde jailbreak işleminden sonra cihaz kendini kapatıp actı ama ananas resmi cıkmamıstı

yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er_aYy -- 22 Eylül 2009; 14:11:05 >

• restore edince 3.1 versiyon olmustur. 3.1 e henuz jailbreak cikmadi. bi sure beklemelisin
  • peki sürümü 3.0 a düşürme gibi bir sansımız yokmu ?
  • var da uzun is.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.