Şimdi Ara

iPhone 3G ve 3GS Dokunmatik LCD TouchPAD 21 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 iPhone 3G ve 3GS Dokunmatik LCD TouchPAD 21 TL
     iPhone 3G ve 3GS Dokunmatik LCD TouchPAD 21 TL

Apple iPhone 3G ve 3GS Tüm Modellere Uyumlu Orjinal Dokunmatik

Özellikler:
    * iPhone 3G ve 3GS Tüm modellerine uyumlu Sıfır Dokunmatiktir.
    * Ekranı kırıldığı için ya da çizildiğinden ve dokunmatiği çalışmadığından kullanamayanlara bulunmaz bir fırsattır.
    * %100 Uyumlu ve 1. sınıf Kalitededir.
    * Numune olarak geldiği için ve Sınırlı sayıda olduğu için Bu fiyata satılmaktadır. Normal fiyatı 35 TL den başlamaktadır.
    * Açılmamış paketli ve Özenle yerleştirilmiş kırılmasını önleyecek kutuda gönderilecektir.
    * Satın aldıktan sonra cihazınızın modelini bize bildirmeniz yeterlidir. Modelinize uyumlu Dokunmatik gönderilecektir.

* Aras Kargo ile özel anlaşmamız gereği Kargo bedeli 4 TL+ KDV
    * Dilerseniz Kapıda ödemeli de gönderebilirim.
    * Hafta içi 16:00 a kadar yapılan ödemelerde aynı gün kargoya verilir.
    * İstediğiniz sayıda bu üründen elimde mevcuttur.
    * İstanbul Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar ya da Tuzla dan Elden teslim sağlayabilirim. Dükkanım Büyükçekmecededir.
    * Ürüne ve kutusuna zarar vermediğiniz sürece ve satılabilirliğini bozmadan ,kargoyu teslim aldığınız günden itibaren 3 gün içinde iade edebilirsiniz.
    * Her türlü İphone aksesuarı mevcuttur. Özel istekleriniz için mesaj atabilirsiniz.

Gittigidiyor da 5000 e yaklaşan satış adetimle %100 olumlu yorum alan biriyim. Beni bilen bilir.
    Gittigidiyor (dorukumut) Sahibinden (bugunbu) sitelerden tüm müşterilerime en iyi hizmeti vermeye çalışıyorum.
    Elimde genellikle iPhone, iPod ve iPad aksesuarları var.
    Bir üründen sorun yaşadığımda Artık aynı yerin ürününü satmıyorum.
    Bir ürünü satmadan önce günlerce araştırıyorum deniyorum fiyatını en makul seviyeye indirip satışa koyuyorum.
    Müşteri memnuniyetine çok önem verdiğim için her türlü konuda size yardımcı olmaya hazırım.

Mail: murat@bugunbu.com

Saygılarımla
    Murat ÖZDEMİR
    Fiyat : 21 TL Miktar : 100 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.