ORJİNALİ İLE BİREBİR, KUTUSUNDA 10W APPLE iPAD iPAD 2 İPHONE İPOD DUVAR ŞARJI + DATA - ŞARJ KABLOSU+ TÜRK FİŞ DÖNÜŞTÜRÜCÜ Uyumlu olduğu modeller: iPod 3rd Gen 40GB, 30GB, 15GB, 20GB iPod Classic 160GB, 80GB, 120GB iPod 4th Gen 20GB (Color Display), 30GB (Color Display), 60GB (Color Display), 40GB (Photo), 60GB (Photo), U2 Special Edition, 20GB, 40GB iPod Nano 1st Gen 1GB, 2GB, 4GB iPod Video 60GB, 30GB, 80GB, U2 Special Edition iPod Mini 6GB, 4GB iPhone 1st Generation 16GB, 4GB, 8GB iPhone 2G 3G 3GS 4 4S iPod Nano 2nd Gen 2GB, 4GB, 8GB iPod Nano 3rd Gen 4GB, 8GB iPod Nano 4th Gen 16GB, 8GB iPod Touch 16GB, 32GB, 8GB iPod Touch 2nd Gen 16GB, 32GB, 8GB iPad 8GB 16GB 32GB iPad ve iPad 2 İPHONE İPOD iPAD iPAD 2 CEP TELEFONU PDA MP3 PLAYER UYUMLU DUVAR TİPİ USB ŞARJ CİHAZI Ürün Özellikleri: * Mükemmel Orjinali ile birebir ve Kaliteli Apple duvar tipi şarj aleti iel istediğiniz yerde cihazınızı üvenle şarj edebilirsiniz. * Hiç açılmamış kutusunda set halinde gönderilecektir. * Kutu içerisinde kullanma klavuzu mevcuttur. * 10W APPLE İPOD İPHONE iPAD DATA KABLOSU Ürün Özellikleri: * 100% Yeni * 0.8 metre uzunluk. * Dışarıdan extra güç gerektirmez * Win 98 SE / Win ME / Win 2000 / Win XP / Vista / Windows 7 uyumlu * Bu kablo ile Kolayca müzik, data, video atabilirsiniz * Bu kablo ile ayrıca Bilgisayarınıza, USB duvar şarjına ya da USB araç çakmağınıza bağlayıp istediğiniz yerde şarj edebilirsiniz * iPad iPod ve iPhone unuzu bilgisayarınıza veya PC/MAC inize takıp kolayca şarj edebilirsiniz. * Aras Kargo ile özel anlaşmamız gereği Kargo bedeli 3,80 TL+ KDV * Hafta içi 17:00 a kadar yapılan ödemelerde aynı gün kargoya verilir. * İstediğiniz sayıda bu üründen elimde mevcuttur. * İstanbul Beylikdüzü'nde Elden teslim sağlayabilirim. * Ürüne ve kutusuna zarar vermediğiniz sürece ve satılabilirliğini bozmadan ,kargoyu teslim aldığınız günden itibaren 3 gün içinde iade edebilirsiniz. * Her türlü İphone aksesuarı mevcuttur. Özel istekleriniz için mesaj atabilirsiniz. Gittigidiyor da 5000 e yaklaşan satış adetimle %100 olumlu yorum alan biriyim. Beni bilen bilir. Gittigidiyor (dorukumut) Sahibinden (bugunbu) sitelerden tüm müşterilerime en iyi hizmeti vermeye çalışıyorum. Elimde genellikle iPhone, iPod ve iPad aksesuarları var. Bir üründen sorun yaşadığımda Artık aynı yerin ürününü satmıyorum. Bir ürünü satmadan önce günlerce araştırıyorum deniyorum fiyatını en makul seviyeye indirip satışa koyuyorum. Müşteri memnuniyetine çok önem verdiğim için her türlü konuda size yardımcı olmaya hazırım. Mail: murat@bugunbu.com Saygılarımla Murat ÖZDEMİR
|