Şimdi Ara

iPhone 3G Unlock (En Hizli / En Pratik) (Cydia Secenegi ile) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
19.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende AT&T 2.2 surum 3G var, cihaz yeni hic ABD'de de aktive edilmedi, icinde AT&T Sim ile burdaki Ingilizce Cydia firmware unlock restore etmeyi denedim. "Iphone could not be restored, an unknown error occurred (1604)" dedi. Ne yapmam gerekiyor?
  • DFU modunda denedim, bu sefer de 1602 error kodu verdi :)
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    BENDE 2.2 VERSİYON TÜRKCELLDEN ALINMA, TÜRKCELL SİM KART İLE KULLANDIĞIM İPHONE VAR(YANİ TAMAMEN LEGAL)

ŞİMDİ BU LİNKTEKİLERDEN BİRİNİ İNDİRİP SHİFT RESTORE YAPTIĞIMDA İPHONE JAİLBREAK OLMUŞ MU OLCAK YOKSA FARKLI BİRŞEYLER YAPMAK GEREKİYOR MU?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secospacos -- 28 Mart 2009; 22:26:25 >
  • yaw bu yöntemi bir kere denedim oldu hat geldi ama bir kaç saat sonra gitti şimdi ise cihazı orjinal 2.2 yapıyorum sizin fw yi yüklüyorum hat takıyorum pın kodu kapalı ama yinede hat gelmiyor yardımcı olma şansınız varmı acaba
  • ancak cihazı kapatıp yeniden açınca arıyor hattı ve buluyor
  • Bu işlemleri yapamadık diyelim yada yarım kaldı diyelim.Geri dönüşü olcak mı?Yani eski standart halinde çalışır olcak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passione -- 6 Nisan 2009; 21:18:28 >
  • Eline sağlık Dostum fakat linkleri tıklayamıyorum kopyalayımpta explorer a yapıştırınca rapid açılmıyor nasıl indiricem bunları ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmemo

DFU modunda denedim, bu sefer de 1602 error kodu verdi :)

Dostum sorununu çözebildinmi eğer çözdüysen nasıl yaptın anlatırmısın :)
  • tüm firmwareler burda

http://www.modmyi.com/wiki/index.php/IPhone_Firmware_Download_Links#2.0.1_2

http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 7 Mayıs 2009; 1:55:17 >
  • nofearl 3G custom firmware ultrasn0w lu yapabilsen herkes yararlanır tesekkürler.Çok stabil oluyor senin çalışmaların saolasin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.