Şimdi Ara

iPhone 3G Unlock (En Hizli / En Pratik) (Cydia Secenegi ile) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
19.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, ben burdaki rapiddeki dosyayi nasil indirebilirim? tikliyorum etkin degil ya da rapid de ariyorum bulamiyorum, google ariyorum bu linki bulamiyorum. Normalde bu linke nasil ulasirim?
    Tesekkurler
  • Arkadaşlar PIN kullanabiliyormusunuz işlemleri yaptıktan sonra?
  • Teşekkürler,
    quote:

Orjinalden alıntı: meo@pro

sim kilitsiz derken turkcell den mi aldın? eğer öyle ise quickpwn yaparak jb yapman yeterli , bu custom fw i yüklemene gerek yok (zaten bu firmware yurt dışı kilitli cihazlar için)
  • Shifte basarak turkce cydıasız dosyayı yukluyorum bellı bi sonra 1604 hatası verıyor çok sıkıldım yaa artık acmak ıstıyorum sadece ben degıl abım babamda olmadımı olmadımı dıye sorup duruyorlar iyice sıkıntı yaptım..
  • Ben telefonu dun gece uptade ettim sanırım 2.2.1 fw çıkmış o yuzden bende hata veriyor sanırım bekleyeceğim bu versiyonun kırılmasını.
  • Arkadaşlar,arkadaşımda yurtdışı girişli 3g var,2.1 versiyon ve turbosimle kullanıyor.2.2 e yükseltip,bu fw'i yüklemek istiyoruz,ancak itunes 2.2.1'i veriyor,öncelikle nasıl 2.2'e yükseltebilirim?,galiba 2.2.1 kırılmadı.
  • arkadaslar telefonda bi kere dahi yellowsnoe aracılıgıyla trcell yada vodafone cektıyse ben programı sorunsuz olarak yükledim demektir dogrumudur?benım tgel bi cekio bi cekmıyor..izmirde bu sorunu halebilecek var mııdr?
  • Yukarıdaki yönergeleri uyguladım ne yaptı isem 1604 hatasını yok edemedim
    sonra, standart olarak çözdüm..

Hiç 3g unlock yapmayanlar için yazıyorum..
    *TurboSIM i çıkartın
    *Simkartınızı başka telefona takıp PIN sorgusunu İPTAL edin.
    sonra iphone a turbosimsiz olarak takın

1-orjinal 2.2 firmware i internetten bulup pc ye yükledim,
    -iphonu pc ye bağlayıp itunes ı açtım
    -SHIFT e basılı tutarak , itunesda Restoreyi tıkladım
    -açılan pencerede indirdiğim 2.2 firmware i bularak işaretleyip yükledim
    -yükleme bitince telefon DFU modunda ve itunes da geçersiz sim ibaresi çıktı.
    burada itune ile işimiz bitti, iphonu kablosu takılı halde bırakıyoruz
    2-İnternetten Quickpwn 2.2 yi indirip, açtım, yönergeleri takip ettim Cydia seçeneğini işaretledim
    İphone açıldı
    3-cyndia dan yellowston u yükledim
    açıldı ve şimdilik sorunsuz çalışıyor, inşallah bozulmaz.

• Çok teşekkür ederim

Vodafone çıkışlı telefonumu artık Turkcell ile kullanabiliyorum
  • yellowsn0w ile ilgili sorun yaşayan var mı? turbosim kullanıyorum ve hala cesaret edemedim yüklemeye. düzgün çalışıyorsa ve sorun yaşamıyorsak yüklemek issterim. ama okuduğum yorumlardan bazen hattın çekmediği ve birdaha geri gelmediğini okudum. yorumlarınızı yazarsanız sevinirim... teşekkürler...
  • cehaletimi mazur görün bu başlık altındaki bütün mesajları okudum ama şunu hala anlayamadım. bende abd den iphone getirtmek istiyorum ama x hattı için sim locklı olarak geleceğini biliyorum. peki bu iphone u x hattı olmadan nasıl açıcam ve unlock yapıcam?
  • Modem Firmware 02.30.03 oldugunda bunlar işe yaramıyor galiba Telefonum simdi sadece ipod gorevi goruyor
  • yaw garip gelcek ama turbosim ne:D
  • yurt dışından gelen bi iphone 3G vardı ve sanırım sim kilidi açılmıştı, çünkü turkcell kart ile çalışıyordu. Arkadaş bana buna türkçe yükleyebilirmisin diye sorunca ben de yüklerim dedim. ve normal iphone lara yaptığım gibi itunes ile versiyon yükledim 2.2.1 :( bu işlemden sonra cihaz kartı görmemeye başladı. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? bana yardımcı olacak kimse var mı?
  • Valla bende 1.nesil iphone var gecen gun mobilinst. i silmeden once mipatch yuklemeye calistim diye acilirken apple nin logoda takilmisti ve acilmiyordu ingilizanahtari sitesinde hem 1. hem 2. nesil icin hemde orjinal/sahte imei li diye ayrilmis 4 tane dosya vardi ben orjinal imei +1.nesil icn olani yukledim cydia installer vs. kendiliginden yuklendi hic bir problem yok buda onun gibi ise gonul rahatligi ile indirebilirsiniz
  • Arkadaslar2.2.1 icin unlock cikmis yarina biri dener bizede yolunu gosterir kurtuluruz bu dertten insallah.
  • arkadaşlar meraba öncelikle burda bir diyerine yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlarıma çook teşekkür ediyorum. hepimiz biliyorzki onca para verip aldıımız kuzumuz dediimiz iphone'umuz bi şekilde çalışmıosa bunu düzeltmek için saatlerimizi harcayıp yinede olduumuz yerde sayıyosak o an yaşamaktan ,dünyadan,iphone'dan hepsinden nefret edioruz dimi ama biri çıkıp bak kardeş booole yapcan diince ve bu da işe yarayınca düünyalar bizim oluo dimi

şimdi herkesin bi derdi var. benimki şu. amerikadan iphone3g getirdim 2.2ye yükselttim. bi arkadaşım sim kilidini falan açtı jailbreak falan yaptı. cydia ve installer yüklü bir sabah uyandığımda şebeke işaretinin sıfır olduunu görünce dünyaam başıma yıkıldı. açıp kapadım falaan filan olmuoo. menüden telefona girince sadece sayı klavyesi gözüküyo ama frozen tuşlara basılmıo 3-5 saniye sonrada menüye dönüyor tekrar.kimsenin böyle bi sorun yaşadıını görmedim bir bilen varsa plz plz plz bana hiç bilmien birine anlatır gibi anlatsın.nefes alamıyomumm çözüm üretenin ölülerine yasin okurum. gerçekten!. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zumano -- 21 Şubat 2009; 18:48:40 >

• Asılsız haber çıktı daha doğrusu fake sevınc kursagımızda kaldı.
  • bunu yapmak yerine 2.2.1 turbosim alırsak bu işi yapmaktan kurtuluyor muyuz ? ve rahat bi şekilde jailbreak yapabiliyor muyuz ?
  • 2.2.1 verisyonlu vodafonda avea kullanmak için çalı.şırmı bu firmware ler... yoksa önce 2.2.1 den 2.2'ye inmem lazım ????
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.