Bildirim
iPhone 3G surekli kullanimda sarj
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
5S te tam performans(3G oyun video parlaklık sonda vs) 4 saat gidiyor -
2 saat ise sıkıntı vardır .
3g ile oyun online oyun oynasam heroes order chaos veya dungeon hunter diyelim en kötü 4 saat 4.buçuk saat gdiiyor tam sarj da
internette kullanımda 4.5 saat gdiyor .
2 saatte bitirmek çok zor .
iphone 5s -
Beyler simdi deneme yaptim konuyu actigim zaman sarj %100 du hep kullandim telefon gorusmesi internet falan hic oyun oynamadim hep 3g acikti 13.13 - 14.32 arasi suan sarj %46 oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin batarya da bi sorun olabilir, 2 saat kullanım çok kötü. ben 1 saat 3g üzeridnden radyo + sürekli oyun oynadığım zaman %20 civarı pil gidiyor. 1 yıllık iphone 5 cihaz -
İphone 4s kullaniyorum 3g acik full internet kullaniminda 3.30 saat kullanim goruyorum.. Bazen 3 saatte bittigide oluyor. Bence ios 7.1 icin normal,. Cunki ios 7.1 asiri sarj tuketiyor.. Pilinizde sorun yok bence.. Biraz zorlasan butun 5'ler 2 saatte biter.. 5 ler demeyim butun iphone'lar icin durum boyle.. Cogu muzik dinliyor 8 saat kullanim yakaliyor. Bunlara inanmamak lazim. Ben muzikle 10 saat kullanim yakaliyorum suan mesela.. Oyuzden sabah fisten cikarinca aksama kadar idare ediyorsa telefonunuz tamamdir. Pilde sorun falan yokdur.. 2 gun gidernler 3g ve hucresel veriyi kullanmiyorlar ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurtdışı telefon 3 yıl sonra ne olur
- iphone kapsam süresi doldu ne demek
- kas efekti
- iphone aramada fotoğraf çıkmıyor
- iphone 12 mi 13 mü
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- en çok satan telefon markaları
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- iphone se 4 özellikleri
- iphone 17 pro max ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X