Şimdi Ara

iPhone 3G surekli kullanimda sarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 5 diger turevleri olsun 3G ile surekli kullanimda telefon 2 saati zor cikariyor su gibi sarj gidiyor.Sizde de boyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5S te tam performans(3G oyun video parlaklık sonda vs) 4 saat gidiyor
  • 2 saat ise sıkıntı vardır .
    3g ile oyun online oyun oynasam heroes order chaos veya dungeon hunter diyelim en kötü 4 saat 4.buçuk saat gdiiyor tam sarj da
    internette kullanımda 4.5 saat gdiyor .
    2 saatte bitirmek çok zor .

iphone 5s
  • Beyler simdi deneme yaptim konuyu actigim zaman sarj %100 du hep kullandim telefon gorusmesi internet falan hic oyun oynamadim hep 3g acikti 13.13 - 14.32 arasi suan sarj %46 oldu

• senin batarya da bi sorun olabilir, 2 saat kullanım çok kötü. ben 1 saat 3g üzeridnden radyo + sürekli oyun oynadığım zaman %20 civarı pil gidiyor. 1 yıllık iphone 5 cihaz
  • İphone 4s kullaniyorum 3g acik full internet kullaniminda 3.30 saat kullanim goruyorum.. Bazen 3 saatte bittigide oluyor. Bence ios 7.1 icin normal,. Cunki ios 7.1 asiri sarj tuketiyor.. Pilinizde sorun yok bence.. Biraz zorlasan butun 5'ler 2 saatte biter.. 5 ler demeyim butun iphone'lar icin durum boyle.. Cogu muzik dinliyor 8 saat kullanim yakaliyor. Bunlara inanmamak lazim. Ben muzikle 10 saat kullanim yakaliyorum suan mesela.. Oyuzden sabah fisten cikarinca aksama kadar idare ediyorsa telefonunuz tamamdir. Pilde sorun falan yokdur.. 2 gun gidernler 3g ve hucresel veriyi kullanmiyorlar ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vowifi Sarj Tuketimi
    5 yıl önce açıldı
    Playbook Sarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.