Bildirim
Iphone 3g Sitemi Çöktü Sanırım Yardım Lütfenn
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lütfen Arkdaslar YardıM -
nasıl bi hata verdi ? hiçbirşeyden bahsetmemişsiniz ki.. sadece hata verdi diyorsunuz.. daha spesifik konuşun
+http://forum.donanimhaber.com/m_56941522/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56941522 linke göz atın -
Telefonunuz recovery modda kalmış forumda konusu vardı bulamazsanız gigila sorun -
Arkadaslar Telfonu Açtıgımda iTunes Isaretı ve Bır USB Kablosu Isaretı Var Telefon Hıc Bır Sekılde Acılmıyor. Bu Hata iTunesden 4.2 Sürümüne Güncellerken Oldu -
iTunesin Dediği Hata: Telefonu Güncellerken Bir Sorun Oluştu Dedi Tamam Diyip Gectim Baska Yapacak Bise Yokdu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hotfear27
Arkadaslar Telfonu Açtıgımda iTunes Isaretı ve Bır USB Kablosu Isaretı Var Telefon Hıc Bır Sekılde Acılmıyor. Bu Hata iTunesden 4.2 Sürümüne Güncellerken Oldu
verdiğim linki incelediniz mi ? yok mu orada yaşadığınız soruna ait bir cevap ? -
Hata kodu: 1011, 1013, 1015 (Genellikle restore işlemi sonlanacak iken çıkar); Verdiqiniz Linkdeki Bu Başlık Benziyor Sanırm -
iTunese Tekrar Takdığımda Ise iTunes Kurtarma Modunda Bir iPhone Buldu Dıor -
bu adımları izleyin;
quote:
Hata kodu: 1011, 1013, 1015 (Genellikle restore işlemi sonlanacak iken çıkar);
Bu hata mesajı, iPhone’un modem firmware’i yenilenemeyince çıkar. Örneğin iPhone’unuzu 3.0'dan 2.2.1'e düşürdüğünüzde bu normaldir. Bu durumda iPhone’unuz Recovery Mode’da kalacaktır. Recovery Mode’dan çıkmak için MAC kullanıcıları independence, PC kullanıcıları Jailbreak 2.5 ' i kullanabilir. George Hotz’un ( iPhone'u ilk kıran eleman Bkz: George Hotz ) iPhone vikipedi’sinde iPhone’unuzun home + açma kapatma düğmesine 60 saniye basılı tutarsanız da Recovery Mode’dan çıktığı belirtiliyor. Eğer telefonunuz Recovery Mode’dan çıktıktan sonra “Repair Needed” hatası veriyorsa, yeniden Restore etmeyi deneyin. Hala “Repair Needed” hatası alıyorsanız, telefonunuzu DFU Mode’a alıp yeniden Restore edin. Düzelmiyorsa iPhone’unuzda kalıcı hasar oluşmuş olabilir. Geçmiş olsun
talimatlar gayet açık ve basit, yapamıyorsanız bilen birine yaptırın hocam
-
iphone'nu restore apmaniz gerekcek arkadasim. eger restore ederken itunes tan ata alrsan. ldigin hatayi paylasirsan sana yardimcim olabiliriz -
TinyUmbrella programını yükleyin, telefonu bilgisayara takın, itunesten çıkın. Tinyumbrella açılınca 2 tane uyarı verecek ikisinede OK diyip çıkın, programın sağ yukarısında exit recovery'e tıklayarak telefonu kurtarma modundan çıkardıktan sonra telefonunuzu açın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 24 Şubat 2012; 19:57:53 > -
Arkdaslar Hatayı Buldum Hata 1015 Yardımcı Olabilecek ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mareşal_T®
TinyUmbrella programını yükleyin, telefonu bilgisayara takın, itunesten çıkın. Tinyumbrella açılınca 2 tane uyarı verecek ikisinede OK diyip çıkın, programın sağ yukarısında exit recovery'e tıklayarak telefonu kurtarma modundan çıkardıktan sonra telefonunuzu açın
Arkadasım TinnyUmbrella Ile Dediqn Islemı Yaptım Telfon Gelir Gibi Oldu Açıldı Ama Tam Değil Önce Sim PIN Kodu Istedı Yazdım Actı Daha Sonra Unlock Yeri Geldi ARKA Planda Gene iTunes VE USB Resmi Var Tuş Kilidini Açınca Emergeny Call Yani Acil Arama Yeri Çıkıo Başka Yok iTunese Bağlarsamda the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported bu hataı verıo ? Lütfen Beyler -
http://www.youtube.com/watch?v=7zoUbpvEkwU Arkdaslar Bu Videodan Yararlanarak Çözdüm Sorunu Saolun Hepiniz... -
Hocam PM attım . Yanıtlarsanız sevinirim. -
oq
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X