Şimdi Ara

İphone 3g kırıldı mı?(iPhone Unlock Team)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İphone unlock team kırdığını idda ediyor sizce bu para verilip denenir mi?
    Telefonu aldım boşboş duruyor sinirime dokunmaya başladı sizce alim mi?

http://www.unlocksiphone.com/?gclid=CKGkrtXzzZQCFQ9oQgodpWCakA

• onlara dolandirici derler
    cok az daha bekle, hackint0sh.org da kokusu cikar...
  • Az bi süresi kaldı
  • Kaça aldın telefonu ? 3G dimi ?
  • http://blog.iphone-dev.org/

Buradan başka yeri pek takip etme.
  • aynen az kaldı :))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilot23

aynen az kaldı :))))

Temmuzda az kaldı diyorduk şimdi aralık gerçekten kırmaycaklarına inamaya başladım şimdi yurt dışından aldığıma gerçekten pişmanım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşalar bende bişey sormak istiyorum bende şimdi yurt dışı iphone var bunu pasaport a turkcell den kayıt etsem kullanabilirmiyim acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilot23

ya arkadaşalar bende bişey sormak istiyorum bende şimdi yurt dışı iphone var bunu pasaport a turkcell den kayıt etsem kullanabilirmiyim acaba?

iphone 3G mi eğer 3G ise turbosimsiz kulanamazsın eğer sürümü 2.2 ise turbosimde henüz yok hiç kulanamazsın eğer sürümü 2.2 altı ise turbosim konusunda bana p.m at yardımcı olayım her hatla kulanırsın
  • Eğer 2.2 ise downgrade yaparak turbosimli olarak kullanabilirsin...
  • Bu Arada Bu Gece Yarısı Dev Team yellowsn0w adı verdiği unlock dosyasını paylaşcak yani 2009 a turbosimsiz 3G lerle başlıcaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosebros -- 31 Aralık 2008; 19:21:49 >
  • 2.1 `e downgrade yapmak baseband`i dusurmuyor; yanLizca yaziLimi dusurmus oLuyorsunuz. turbo sim`Le kuLLananLar icin bir ise yaramaz.
  • az kaldı az :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse807

2.1 `e downgrade yapmak baseband`i dusurmuyor; yanLizca yaziLimi dusurmus oLuyorsunuz. turbo sim`Le kuLLananLar icin bir ise yaramaz.

2.1 e Downgrade Yapıp Turbosimi Çalıştırmak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.