Bildirim
iphone 3g fifa 11 hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
iPhone 3G ile uyumlu değildir. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
iPhone 3G ile uyumlu değildir.
teşekkürler
-
iyice dışladılar bizii :( -
fifa 11 3G yi desteklemiyomu ozaman fifa 12 cıkınca 3gs ide desteklemicektir -
quote:
Orijinalden alıntı: nıghtguardian
fifa 11 3G yi desteklemiyomu ozaman fifa 12 cıkınca 3gs ide desteklemicektir
Zekice -
Ne gereği var kardesim pes 11 kur 60 70 mb bence güzel Fifa yi denemedim ne o öyle 800 mb -
quote:
Orijinalden alıntı: Afyonteam
Ne gereği var kardesim pes 11 kur 60 70 mb bence güzel Fifa yi denemedim ne o öyle 800 mb
pes 11 çok kötüü -
quote:
Orijinalden alıntı: Afyonteam
Ne gereği var kardesim pes 11 kur 60 70 mb bence güzel Fifa yi denemedim ne o öyle 800 mb
iphone daki fifa 11 pc deki fifa 10 la aynı. 3gs te safe moddayken kasmıyor ama normalde kasıyor. biraz optimizasyon ilede ilgili gibi geldi bana. -
Daha performansli hale getirileceğini umuyorum yazılımla. -
3g ile 3gs arasındaki en büyük fark nedir yani bu kadar fifanın oynatmamasını etkileyecek kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: pichpunk
3g ile 3gs arasındaki en büyük fark nedir yani bu kadar fifanın oynatmamasını etkileyecek kadar
2 kat daha hızlı ayrıca birinin işlemcisi 400mhz diğerinin 600 mhz -
quote:
Orijinalden alıntı: pichpunk
3g ile 3gs arasındaki en büyük fark nedir yani bu kadar fifanın oynatmamasını etkileyecek kadar
3gs'in işlemcisi ve ram'i daha fazla. Bu da ciddi anlamda performans artışı sağlıyor. -
3g almak yerine 3gs almadığıma pişman oldum şu an
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X