Şimdi Ara

İphone 3g Açilmıyor...Apple işaretine geliyor geri kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 3g 8gb...Gece uyurken bişe yoktu %50 şarj wardı herneyse gece uyudum sabah kalktıgımda telefon kapalıydı şarja taktım tık yok herhalde şarj aleti bozuldu dedım şarj aleti aldım we telefon acıldı ama apple işaretine gelıor oradan geri kapanıor(eski şarj aletınde hic bi tepki yoktu hic acılmıyordu) usb ıle baglıyıorm pcye gormuo pc ltfen yardım...!!!!

• Teknik pek bir bilgi sahibi değilim ama. Bilgisayara usb girişi ile bağla telefonu home tuşuyla açma tuşuna 10 saniye basılı tut sonra home tuşunu basmaya devam et açma tuşunu bırak biraz daha bekle ekranda dfu moda geçtiğine dair uyarı gelecek. Sonra iTunes görürse oradan restore et.
  • hacı usbleyle takınca pcye pc gormuor + usb takınca elma işareti gelmıo saten ekranda tık yok sarja takınca elma ısaretı gelıo:((
  • Kardeş usb'yi tak dediklerimi yap sen diyorum usbyi gördükten sonra yap demiyorum.
  • Recovery yada DFU modda açmaya çalış google'den arat nasıl yapılacağı bilgisini bulabilirsin...Eğer bir sorun çıkmayıp açılırsa sonra tekrar aç itunes'e bağla sorun yoksa görüyorsa Restore etmene gerek yok Restore edersen çok uğraşırsın...
  • hacı telefon normalde elma işareti gelmiyor şarja takınca geliyo elma işareti yani normalde hic bi tepki yok:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca143

hacı telefon normalde elma işareti gelmiyor şarja takınca geliyo elma işareti yani normalde hic bi tepki yok:((

Sorun sanki batarya sorunu. Icihazlarda şarj bitince açılmaz ve bir süre şarj edilmesi gerekebilir.Buradaki durum sanki bataryanın şarj olamaması ancak şarja takılı olduğunu algılayıp açma girişimi gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • batarya olabilir ama şarja takınca elmada takılı kalıor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca143

batarya olabilir ama şarja takınca elmada takılı kalıor???

İşte elmada kalması bana batarya sorununu çağrıştırdı.
  • batarya tam olarak elmada takılı kalmaz şarja taktığınızda önce ekrana şarj ekranı gelir biraz dolduktan sonra açılırdı kendi yukarıda arkadaşların dediği gibi recovery modunda açmayı dene sonra restore et
  • recovery şarjdayken alablıorm ama pc taktgımda ekrana elma işareti felan gelmiyoki onn için pc taktıgımda recpvery aalamıyorum...!!!
  • Beyler aynı sıkıntıyı bende yasıyorum yardımcı olursanız sevınırım telefon normalde sarj a taktıgımda ekranda pil isareti cikiyordu artik once elma cıkıyor ve bazen acılıyor bazen de kapanıyor ben soktum cıyazı tamamen topladım benımde suphelendıgım pil cunku pil ful gosterıp kapanıyor servis yok diyor hat takılı olmasına rahmen ciyaz tamamen orjinal ve kayıtlı cozume gitmeden de icim rahat etmıcek o telefonu daha beter bozsamda cozumu bulucam simdi iphone 5 kullanıyorum ama 3gs ilk goz agrım iphone serisinde 5 ten daha cok sevıp kullanıyorum duzelırse kullanmayada devam edıcem
     İphone 3g Açilmıyor...Apple işaretine geliyor geri kapanıyor

• arkadaşlar iyi akşamlar telefonum İphone 3gs bı kac gun once güncelleme bildirimi geldi ancak erteledim.Daha sonra bugun telefonumun şarjı bıttı ve kapandı şarja taktığımda ıtunesa bağlama ekranı geldi sonra pcden guncellemek ıcın sarjdan cıkardıgım an kapandı pcye usb ıle bağladığımda sadece elma gelıyo sonra hemen tekrar açılıyor bu sureklı bu sekılde devam ediyor ne yapmam gerek yardımcı olabilecek kimse var mı ?
  • Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle benim iphone 3gs telefonum var. Yaklaşık 1-2 ay önce şarjı%2 iken şarj almamaya başladı ve kapandı. Daha sonra şarja taktığımda elma işareti 1-2 saniyeliğine gelip gidiyor. Şarjdan çıkarıp açmaya çalıştığımda hiç bir tepki vermiyor. Yardım edebilecek varsa veya sorununu söyleyebilecek olan acil cevaplasın lütfen kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.