Bu GeohotUS fake değil mi ya ? Ama ge.enlerde okumuştum galiba Musclenerd iPhone 4 unlocktan sonra 06 .15.00 bb downgrade işlemine başlayacaklarını söylemişlerdi yani önce iPhone 4 unlock sonra bb downgrade
quote:
Orijinalden alıntı: bird-hunter
Bu GeohotUS fake değil mi ya ? Ama ge.enlerde okumuştum galiba Musclenerd iPhone 4 unlocktan sonra 06 .15.00 bb downgrade işlemine başlayacaklarını söylemişlerdi yani önce iPhone 4 unlock sonra bb downgrade
ben bu fake olmayan diye biliyorum. eğer fake olduğundan eminseniz, yanlış bilgi vermek istemem. hemen editleyebilirim mesajı..
mesaj editlenmiştir...
hala beklemedeyiz henüz bir gelişme yokmu arkadaşlar ben arıyorum ama boş muhabbetten başka bişey bulamıyorum yabancı forumlarda
Bekliyoruz
Bu bizim bekleme daha sürer gibi... İnternette değişik jailbreak konbinasyonlariyla gpsi düzelttim diyen elamanlar var ama muhtemelen gps'in gercekten çalışıp çalışmadığını anlayamacak seviyedeler.
quote:
Orijinalden alıntı: ozkanka
Bu bizim bekleme daha sürer gibi... İnternette değişik jailbreak konbinasyonlariyla gpsi düzelttim diyen elamanlar var ama muhtemelen gps'in gercekten çalışıp çalışmadığını anlayamacak seviyedeler.
Bencede öyle çünkü iPad 'in bb sini iPhone'a yükleyince uyumsuzkuk oluyor gps çalışmıyor o elemanlarda gps çalışıyor zannedip muhtemelen seiviniyorlardır Ama gps çalışmıyor
Devteam, bb downgrade iPhone 4 unlocktan sonra ilgilenecez demiş(bu da sanırım Şubat oluyor). Sheriff hashim'de henüz yapilabilirligi kesin değil diyor. Kulağa hiç hoş gelmiyor...
06.15 deki tek gördüğüm ve çektiğim sıkıntı Gps Downgrade olmasada bi fix falan çıksa süper olur :(
iphone 3GS için ise henüz bir gelişme yok maalesef...
inşallah 3G S içinde hemen çıkar
O yöntemle Sadece Bootloader Versiyonu 5.8 olanlar için geçerli Benimki 06.14 bi sonuç alamadım maalefes :(
06.15'te GSM cekim gücü düştü gibi. Sizde öyle bir durum varmı ?
Arkadaşlar ben cihazımı 3gs bb 6.15 4.2.1 ken pilim çok gidiyor diye 4.1 e downgrade yaptım. Pilim artık canavar gibi gidiyor. 4 günü buluyorum ayrıca tethered JB den de kurtuldum. Bilginiz olsun 4.1 e downgrade yapınca tethered jb yok oldu. Telefon kendi kendine açılıyor :) Haaa ama telefonu babama sattım o başka hehhehe
quote:
Orijinalden alıntı: ozkanka
06.15'te GSM cekim gücü düştü gibi. Sizde öyle bir durum varmı ?
bende hiç çekmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Dukastargate
Arkadaşlar ben cihazımı 3gs bb 6.15 4.2.1 ken pilim çok gidiyor diye 4.1 e downgrade yaptım. Pilim artık canavar gibi gidiyor. 4 günü buluyorum ayrıca tethered JB den de kurtuldum. Bilginiz olsun 4.1 e downgrade yapınca tethered jb yok oldu. Telefon kendi kendine açılıyor :) Haaa ama telefonu babama sattım o başka hehhehe
Merhaba arkadaşım bu işlemi nasil yaptıgını anlatırsan sevinirim aynı sıkıntıyı bende yaşiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bilogate
quote:
Orijinalden alıntı: Dukastargate
Merhaba arkadaşım bu işlemi nasil yaptıgını anlatırsan sevinirim aynı sıkıntıyı bende yaşiyorum.