Şimdi Ara

iPhone 3 G/GS 06.15 Baseband Downgrade Bekleyenler... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
1
Favori
12.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleykum benimde cihazım amerikan AT&T firmasına versiyon yüklemesi esnasında istem dışı basebandı yükseldi bende ipad olarak kullanmamak için basebandı 6.15 yaptım bu işlem için redsnow programını kullanarak restore 4.1 versiyonu yüklemek için gösterdim daha öncesinde sürekli şebeke arıyorken vadafone hattım geldi bu işlemi yaptıktan sonra geriye tek problem kalıyor oda gps sinyal sorunu onuda iphonum 3gs 16gb 6.14 yeni boot olduğu için baseband düşüremiyorum.Ancak yeni bootlar içinde besebandı düşürme programı çıkacağı söyleniyor yakında.Saygılarımla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: éRSén

selam arkadaslar, benim cihazım 3GS 05.15.04 eski boot telefon idi şu bb yapıp 6.15 e gecene kadar. benim sıkıntım 6.15 e gecmeme ragmen servis yok yazısı. cydia yı yukledim ultrasn0wu yukledim birkaç defa yukledim hatta ancak hala sim kilitli. bb yapıpta sim kilidi acılan arkadaslar hangi yontemi kullandıklarını varsa site adresine yonlendirirlerse cok sevinirim. telefonu kullanamıyorum. 4-5 gundun bununla ugrasıyorum yardım lutfen...

Selamun aleykum arkadaşım boot eski ise 5.8 ve öncesi fuzzyband diye bir program var cydiadan kurup basebandını 5.13 e çekebiliyorsun böylece hem şebeke hem gps ine kavuşursun...

Selam ve dua ile.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimgok

quote:

Orijinalden alıntı: éRSén

selam arkadaslar, benim cihazım 3GS 05.15.04 eski boot telefon idi şu bb yapıp 6.15 e gecene kadar. benim sıkıntım 6.15 e gecmeme ragmen servis yok yazısı. cydia yı yukledim ultrasn0wu yukledim birkaç defa yukledim hatta ancak hala sim kilitli. bb yapıpta sim kilidi acılan arkadaslar hangi yontemi kullandıklarını varsa site adresine yonlendirirlerse cok sevinirim. telefonu kullanamıyorum. 4-5 gundun bununla ugrasıyorum yardım lutfen...

Selamun aleykum arkadaşım boot eski ise 5.8 ve öncesi fuzzyband diye bir program var cydiadan kurup basebandını 5.13 e çekebiliyorsun böylece hem şebeke hem gps ine kavuşursun...

Selam ve dua ile.....

o 3g için değğilmi

• Bu GPS sorunun kaynağı jailbraker mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhorn
    Bu GPS sorunun kaynağı jailbraker mı?

Gps sorununun kaynagi baseband in 6.15 olmasi. Jb ile alakasi yok. Umarim unlock ciktiktan sonra bu ise el atarlar. Basta gps calismayacak deselerdi beklerdim walla.
  • bende yapmazdım kesinlikle! bu gps olayı çok sinirimi bozuyor. gps ile çok işim oluyordu çok! telefonu sattırıcaklar bana! gül gibi 32gb beyaz 3gs.
  • 05.15.04 bb 3gs 16gb sahibiyim 2 aydır unlock bekliyorum, 06.15 e geçmemek için kendimi zor tutuyorum. elefonum çok temiz eger satın almak isteyen olursa satıyorum arkadaslar. fiyat 700 TL 555 831 63 18
  • yok mu bir haber bu baseband downgrade olayından bir haber yaa??
  • Esamesi bile yok.bayada bı mağdur var bende dahil
  • hala mı yok haber, gps kullanmak istiyorum artık
  • up up
  • Bu sorunu bile bile, ufacik uyarilarla bu isi gecistirip ama gel vatandas jailbreake gel diye basbas bagiran siteleri lanetliyorum. aylarca surer mi bu maduriyet ya. jailbreakten de sogudum bu isi yapanlardan da. gitcen parasini vericen en iyisi buymus.
  • Arkadaşlar ltfn YARDIM !!!
    3GS gecen yaz vodofne'dan aldim. Gecen hafta 3.1.3 den 4.1 e gecim diye telefoncuya gittim. Adam kitledi telefonu sonra anca bb yukselterek yapabilirim ok mi dedi, o zmn neden bahsettigini bile bilmiyodum. Tmm yap da telefon calissin dedim.
    Simdi pil 4-5 saat gidiyor. Bu telefonu o arkadas once jb yapti, sonradan 4.1 yukseltti (yada tersi) ve hat calismayinca da bi de sim unlock yapti bildigim kadariyla.
    Pismanim ahhh pismanim. Shsh kaydı da yok. Nasi duser acaba bb, acaba Vodofone falan bu tip olaylarda yardimci oluyor mu, yada bir yolu var mi downgrade cikmadan. Yani cebi vodofone dan almis olmam bni kurtarir mi, downgrade i bekliyim dicem ama kimbilir ne zaman cikar yada cikar mi..:(

Pili nasil dha uzun kullanırım? sam/sams settings vs yazilmis ama ayarlari ne olacak napicaz o programlarla, pili adam gibi kullanabilmek icin gercekten ise yariyor mu o programlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbrcadde -- 25 Nisan 2011; 15:40:39 >
  • iPhone iTunes üzerinden official olarak aktive edilmediğinde bu sorun çıkıyor.Telefonunuz Türkiye'den mi alınma yoksa ABD falan mı?Ona göre yol izlemeniz gerekli.
  • İphone 3g 8gb telefonum var 4.1 yukluydu bende itunesden guncelelme yaptım 4.2.1 OLDU çalışıyordu

jaibreak yaptım ama şimdi şebekeyi bulmuyor ağ listesi yuklenemedi diyor
    ama

hakkında kısmına bakınca

OPERATÖR VODAFONE 9.0
    MOdeL MB489TU
    MODEM FİRMWARE 05.15.04
    SÜRÜM 4.2.1 (BC148)

VE HalA SERVİS YOK DİYOR NE YAPMALIYIM

GENPA GaraNTİLİYDI GARANTISI BiTTI CİHAZ SERVİSEMİ GİTMELİYİM ?

cydia simgesi falan var menude güncellemede yaptım ama hala

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDERİM KARDEŞLER
    ag listesi yuklenemedi
  • Sattim gitti 06.15 3gs'yi, gittim galaxy s2 aldim. Adami zorla androidci yaptilar.
    Neymis 8 aydir downgrade cikacakmista, gps fix cikacakmista. Ulan yuh be 8 ay gecti daha duzeltecekler.
    Artik devteam'nin salak musslenerd'i ile jobs birbirlerini ... umrumda degil....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar iphone 3gs için hala 06.15.00 basebandı değiştirme yolu bulunamadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanka

Sattim gitti 06.15 3gs'yi, gittim galaxy s2 aldim. Adami zorla androidci yaptilar.
    Neymis 8 aydir downgrade cikacakmista, gps fix cikacakmista. Ulan yuh be 8 ay gecti daha duzeltecekler.
    Artik devteam'nin salak musslenerd'i ile jobs birbirlerini ... umrumda degil....

aynen blackberry aldım. 3g yi unlock yapsam hanıma vereceğim.
  • Arkadaşlar afedersiniz ama bu forumda iphone hakkında hiç birşey bilmeyenler çok atıp kesmışler evet değısık jaılbreak kombınasyonlarıyla gps duzelıyor sebeke gıtmıyor . iphone 3gs ios5.0.1 BB 6.15 basebandım var gprs'im babalar gibi çalısıyor.
    BaseBand düşürme olayına gelırsek hiç kımse umutlanmasın. bb düşürülürse apple'ın cihazlarında kilit olayı kalmaz ve kimse paralı yazılım satamaz.
    ve profesyonel yazılım şirketleri apple firmasına para ödemez ;)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.