Şimdi Ara

Iphone 3 ekranı kırıldı.Foto var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az once cebımden cıkarırken tam ekranının ustune dustu telefon daha once defalarca kez sağını solunu çarpmıştı ılk defa ekranı vurduk ve tuz buz oldu.. Telefon şu anda iş görüyor..yanı sadece ekranda sorun var.. Ne kadar tutar acaba bunu yaptırması ?

Iphone 3 ekranı kırıldı.Foto var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 22 Ocak 2012; 0:29:30 >

• hocam ıphone 3 ama.. ekran falan calısıyor bi sorunu yok çalışmasında..
  • Geçenler benim yegenin 3gs cihazına bir tane cam taktırdık,
    Fiyatı 80.00 tl idi.
    Sizin cihazın da hemen hemen aynıdır,
    Geçmiş olsun
  • ihtiyacin olursa elimde 3g cam+ ekran var temiz kondisyonda orjinal cihazdan cikma.sana sunu soyleyebilirim samimiyetle ebayden vs yerlerden orjinal parca BULAMAZSİN .benim tek bildigim orjinal satan yer ifixit.ki fiyatlari epey tuzlu.bu arada bulamazsin dedim de bulursun fiyatlari ucuk olur70-80 dolar gibi mesela.siparis ettigimden biliyorum 24 dolara ic ekran aldim ekran biraz daha sarimsi parlakliginin acilisi daha yavas vs vs .yani standart birine gostersek anlamaz ama suana kadar her iphoneu kullanip kurcalamis biri olan ben direk size cakma oldugunu soyleyebilirim.kadikoy yazicioglu basta olmak kaydiyla turkiyedeki hicbir iphone servisi orjinal parca(200 lira fiyat cekenler haric) kullanmaz kullanamaz.orjinal parcalar ayni oto parcasi gibi ucuk fiyattadirlad kullandiklari parcalar birinci kalite oem olarak tabir edilir ve su malum ebayde 24 dolara satilanlardir.yani kisaca size tavsiyem ya orjinal alin ifixit den ya da cikma taktirin telefoncu vs bir yerde ya da alin.amacim bir seyi satmak degil istanbuldaysan sana hem 24 dolarlik birinci kaliteyi hem de orjinali yan yana gosteririm anlardin farki.sorun olursa yaz burdan cevapliyim.bir de net yazmamisin ic ekranda sorun var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Geçenler benim yegenin 3gs cihazına bir tane cam taktırdık,
    Fiyatı 80.00 tl idi.
    Geçmiş olsun

hocam nerede taktırdınız acaba ? Fiyatın uygun olması benım için önemli malum ögrenciyiz.

@
    Megaege iç ekranda bi sorun oldugunu zannetmıyorum.. Herhangi bi sorun yok kullanım açısından.. Pmden sizin ekran için istediginiz fiyatı ögrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

hocam ıphone 3 ama.. ekran falan calısıyor bi sorunu yok çalışmasında..

bunu gormemisim.dis cam hakkinda da sunu soyleyebilirim kalitesi yuzde 90 ayni olmakla birlikte ebayden alip rahatca takabilirsiniz.dikkat edilmesi gereken kisim dis camda ic cama zara vermeden cikarmak icerde toz unutmamak ve elbette belli bir kalitenin ustunde urun kullanmak.ayni zamanda home tusunuzda yavaslama varsa sorun varsa bu iyi bir firsattir home tusu takili satilan ekranlar daha hesaplidir home tusunu ayri almak+ekrani almakla kiyaslandiginda.bir de telefoncuya giderseniz suna kanmayin lutfen yok icinde hava kaliyor ikisi de degisecek diyip saglam fatura cakiyorlar orjinal ekraninizi alip cakma ekrani takiyorlar.kesinlikle ve kesinlikle takilirken basinda olun yanliz dis cami(digitizer yada telefoncu agziyla dokunmatik) degistirtin.

uzun olmus biraz sorun yanliz dis camsa ebayden 20 dolarlik bir setle orjinalle birebir ayni bicimde degistirirsiniz kafaniz rahat olur.cok zor degil size adim adim anlatabilirim bence kendiniz yapin paraniz cebinizde kalsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megaege

quote:

hocam ıphone 3 ama.. ekran falan calısıyor bi sorunu yok çalışmasında..

bunu gormemisim.dis cam hakkinda da sunu soyleyebilirim kalitesi yuzde 90 ayni olmakla birlikte ebayden alip rahatca takabilirsiniz.dikkat edilmesi gereken kisim dis camda ic cama zara vermeden cikarmak icerde toz unutmamak ve elbette belli bir kalitenin ustunde urun kullanmak.ayni zamanda home tusunuzda yavaslama varsa sorun varsa bu iyi bir firsattir home tusu takili satilan ekranlar daha hesaplidir home tusunu ayri almak+ekrani almakla kiyaslandiginda.bir de telefoncuya giderseniz suna kanmayin lutfen yok icinde hava kaliyor ikisi de degisecek diyip saglam fatura cakiyorlar orjinal ekraninizi alip cakma ekrani takiyorlar.kesinlikle ve kesinlikle takilirken basinda olun yanliz dis cami(digitizer yada telefoncu agziyla dokunmatik) degistirtin.

uzun olmus biraz sorun yanliz dis camsa ebayden 20 dolarlik bir setle orjinalle birebir ayni bicimde degistirirsiniz kafaniz rahat olur.cok zor degil size adim adim anlatabilirim bence kendiniz yapin paraniz cebinizde kalsin

kendim yapabılecegimi hiç sanmıyorum..Ellerim hiç yatkın değildir o işlere.. home tuşundada bi yavaşlama vardı daha onceden farketmıştim.. Ne kadara mal olur sizce? Sadece şu ekranı yaptırsam yıne yeter bana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Geçenler benim yegenin 3gs cihazına bir tane cam taktırdık,
    Fiyatı 80.00 tl idi.
    Geçmiş olsun

hocam nerede taktırdınız acaba ? Fiyatın uygun olması benım için önemli malum ögrenciyiz.

@
    Megaege iç ekranda bi sorun oldugunu zannetmıyorum.. Herhangi bi sorun yok kullanım açısından.. Pmden sizin ekran için istediginiz fiyatı ögrenebilir miyim?

Adanada Yaptırdık,
    Evet fiyatï uygundu,yanında birkaç parça aparat almıştık,ondan ucuza geldi.
    Kafana takma,başka yerde de buna yakïn fiyatlar.

• ebayde gonderim dahil 20 dolara elinize gelir .(maksimum fiyat daha ucuza da olabilir- parca birinci sinif olur farkini hissetmezsiniz yuzde 90 ayni olur orjinalle) cep telefoncu sanirim 20 tl ye takar.siz takarsaniz 20 cebinize kalir ve inanin cok zor degil kadikoy tarafindaysaniz simit sarayinda ben bile takarim ucretsiz 10 dakkada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendiniz alacaksaniz parca kodu ml03516 diye gecer dokunmatik kismi.ebayde baktim 10 ile 20 dolar arasi tam orjinali ifixit de 35 dolar.
  • Eğer kendin takabilirsen bütün telefoncularin takacağı en kaliteli dokunmatigi Ankara sihiyede balıkçıoglu is hani var içerde toptancılar var onlara bayiyim de nerde derse salla bı yer en kalitelisine max25 milyon verirsin 5dolara bile 3g dokunmatik var
  • kendim takabilecegimi hiç sanmıyorum. elim yatkın değil böyle işlere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megaege

ebayde gonderim dahil 20 dolara elinize gelir .(maksimum fiyat daha ucuza da olabilir- parca birinci sinif olur farkini hissetmezsiniz yuzde 90 ayni olur orjinalle) cep telefoncu sanirim 20 tl ye takar.siz takarsaniz 20 cebinize kalir ve inanin cok zor degil kadikoy tarafindaysaniz simit sarayinda ben bile takarim ucretsiz 10 dakkada.

İlginize hayran kaldim, yardimseverlik bu olsa gerek. İst. Da degilim ama olsun :)

Arkadas adina tsk edeyim hocam :)
  • uygun fiyatlı tamir için yardımcı olabilirim.
    parça ve işçilik dahil max.60 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.