Şimdi Ara

İPHONE 2G SAHİBİYİM OS 4.0 A GEÇMELİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GÖZÜM GİBİ SEVDİĞİM 2 GÜN ÖNCE ALDIĞIM İPHONE 2G YE SAHİBİM :p AŞIK OLDUM DESEM YERİDİR.

CİHAZIM JAİL BREAK Lİ. YURT DIŞI PASAPORT A KAYITLI VE ÜZERİNDE 3.1.3 VERSİYONUNU BARINDIRIYOR

İTUNES İLE BİLGİ AKTARIMI YAPACAĞIM ZAMAN BANA YENİ BİR VERSİYONUN ÇIKMIŞ OLDUĞUNU BİLDİRİYOR SANIRIM OS 4.0 VERSİYONU NE DERSİNİZ CİHAZ BU FW Yİ KALDIRIR MI ?

BİRDE KALDIRMAYACAKSA İTUNES NİYE GÜNCELLEMEK İSTİYOR

BU VERSİYONA GÜNCELLEYİNCE TELEFON SİM KİLİT E GEÇERMİ VE TÜRKÇE DİLİ YOK OLURMU ?

SON OLARAK OS 4.0 IN YENİLİKLERİ NELER? GEÇMEYE DEĞERMİ ÇÜNKÜ BU FW NİN ZİL SESLERİ ÇOK AZ ÇIKIYOR

• O 4.1 dir 4.0 degil simlockluysa jb yapman gerekebilir turkce dilin kaybolmaz yenilikler 2g de klasorlemeden baska onemli yenilik yok
  • 4 alacak param olmasaydı ben de iphone alacaktım (iphone 2 değil iphone) en çok onun görünüşünü seviyorum
  • iphone 2g ye os4.1 kuruluyormu :)
  • Cok kasar telefonun. Yavaslama olur baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

GÖZÜM GİBİ SEVDİĞİM 2 GÜN ÖNCE ALDIĞIM İPHONE 2G YE SAHİBİM :p AŞIK OLDUM DESEM YERİDİR.

CİHAZIM JAİL BREAK Lİ. YURT DIŞI PASAPORT A KAYITLI VE ÜZERİNDE 3.1.3 VERSİYONUNU BARINDIRIYOR

İTUNES İLE BİLGİ AKTARIMI YAPACAĞIM ZAMAN BANA YENİ BİR VERSİYONUN ÇIKMIŞ OLDUĞUNU BİLDİRİYOR SANIRIM OS 4.0 VERSİYONU NE DERSİNİZ CİHAZ BU FW Yİ KALDIRIR MI ?

BİRDE KALDIRMAYACAKSA İTUNES NİYE GÜNCELLEMEK İSTİYOR

BU VERSİYONA GÜNCELLEYİNCE TELEFON SİM KİLİT E GEÇERMİ VE TÜRKÇE DİLİ YOK OLURMU ?

SON OLARAK OS 4.0 IN YENİLİKLERİ NELER? GEÇMEYE DEĞERMİ ÇÜNKÜ BU FW NİN ZİL SESLERİ ÇOK AZ ÇIKIYOR

iphone2g ye yükleyebileceğiniz en son versiyon 3.1.3 tür. sizin telefonunuzun 3.1.2 olmadığından eminmisiniz? 4.0 yüklemeniz imkansız..

• Evet, 3.1.3'ten sonra update uyarısı vermiyor 2g'ler için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3gde bile doğru dürüst çalışmıyor o versiyon
  • İphone 2g modeline ios4 kurulmaz.3.13 iyidir:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.