Şimdi Ara

iPhone 2G FW 1.1.4'ten direk 2.2.1'e nasıl geçilir? (jail breaklı suan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt dışından gelmiş telefonum şuan 1.1.4 ve jail breaklı kullanıyorum
    2.2.1 versiyonunun çıktığını duydum ve 1.1.4 'ten 2.2.1 e geçmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilgi verebilirmisiniz.
    Tesekkurler

• imei kayıtlıysa direk 2 2 kur sonra qickppwn ile hem jb yap hem kır ama bootloader 3 6 ve 4 6 dosyalarını indir baştan
  • İtunesdan 2.2.1 yap sonra 2.2.1 için jailbreak yapman yeterli.
  • bende yeni aldım bi 2G ama 114 versiyonlu ve 221 e geçmek istiyorum...sırasıyla neler yapmak gerekiyor?? FAKE IMEI kullanıyorum yalnız...dediğiniz gibi itunes tan direk yaparsam imei orjinale dönmüyor mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhatugur

bende yeni aldım bi 2G ama 114 versiyonlu ve 221 e geçmek istiyorum...sırasıyla neler yapmak gerekiyor?? FAKE IMEI kullanıyorum yalnız...dediğiniz gibi itunes tan direk yaparsam imei orjinale dönmüyor mu??

Evet bende de benzer bir durum var... Imei kendi kendine orjinaline döner mi acaba bu konuda bilgi verebilecek birisi yok mu?
  • Ben de dün sıfır 2G aldım.2.2 yüklü ancak iTunes'a bağladığımda 2.2.1 var update et yazıyor.Telefonum kayıtlı ancak 2.2.1 versiyonu için unlock yapabilir miyim? o yüzden update etmedim şimdilik
  • benimle aynı sorunu paylaşan arkadaşlar şu yolu izleyebilirsiniz ;
    2.2.1 versiyona ait FAKE IMEI li custom firmware i indirin
    sonra itunes tan shift+restore yardımıyla indirdiğiniz 221 custom firmware i seçip ok dediğiniz zaman cihaz imei si değişmeden 2.2.1 versiyona geçmiş oluyor ve sorunsuz kullanıyorsunuz...
    geçtikten sonra jailbreak yapmaya gerek kalmıyor çünkü CYDIA gibi gerekli programlar yüklü olarak geliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.