Şimdi Ara

İphone 2g birtakım sorular-sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar artık bende iphone 2 g 8gb sahibiyim çokta mutluyum

lakin birkaç sorunum var hepsini ayrı ayrı aramakdansa tek konuda toplayayım belki benden sonrakilerede yardımı olur.

telefonu bir tanıdığımdan aldım gayet temiz sadece bir kere düşmüş ve kulaklık girişinin orada ufacık bi çatlak oluşmuş ilk başlarda sıkıntı ettim sonra arka kapağın fiyatının 150 tl olduğunu öğrenince birden unutuverdim

ençok canımı sıkan olay ekrandaki çizikler tırnağa gelen 1 2 çizik var ufak tefek kılcal olarakda brazcık var çok mühim çizikler değil ama rahatsız oluyorum buna bi çare varmıdır ? displex gibi bi ürün buldum ama youtubede bir videoda ingilizce olarak dokunmatik ekranlarda kullanmayın diyordu buna bi çözüm varmıdır?

arka kapaktada birtakım çizikler var aslında çizikten çok aşınma diyebiliriz sert yüzeylere arka kapak altta kalacak şekilde koyulduğundan aşınmış ve çirkin bir hal almış bunları gidermemin bi yöntemi varmıdır ?

birde aldığım kişi şarj aletini kaybetmiş bende telefonculardan yan sanayisini aldım şarj aletinin 15 tl ye bunun telefon a bir zararı olurmu ?

son olarak home tuşunun sertliği pek hoşuma gitmiyor biraz bastırmak gerekiyo algılaması için siz paylaşım ruhlu dh üyelerinin belki bunada bir önerisi vardır dimi

özetinde özeti olarak bu sorunlarımı kendim halledebilirmiyim halledebilirsem hangilerini alledebilirim ?

ufak bi ekleme birde şu i tunes i hiç kullanamıyorum türkçe yamasını indirdim yinede beceremedim kullanmayı

resimleri birazdan eklerim

• çiziklere yapacak birşey yok alısmana bak

home tusu ısı bıraz rısklı ıcındekı plastık eskımıs (aynı durum bendede vardı, telefonun ustunden vurunca duzelıyodu) belkı değişimi vardır, bilmyorum.

orjınal olmayan sarj aletı kullanmayın alete zarar verebilir ( cok zorda kalmadıkca usb den sarj edin)
  • birde 1 tane ölü pixelim var galiba aslında ölümü sıkışmışmı bilmiyorum telefonu kapattığım zaman farketmiştim sadece siyah tabanlı yerlerde belli ediyo kendini diğer renklerde belli olmuyo bunun çaresi varmıdır ?

resim yükleyemedim çokta önemi yok sanırım
  • benim telefonumdada coktu telefon acılırken belli oluyordu sadece o kadar onemlı değil

başka sorunuz varsa pm atın
  • selam ben de 2g kullanıyorum. kapak için söyle bir şey diyebilirim. bence biraz araştır. çünkü fiyat aralıgı çok farklı 50 tlden 150 ye kadar değişiyor.

arka kapak için koruyucular var onlardan alıp kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Font_Drakula -- 21 Kasım 2010; 20:41:59 >
  • metin çok saol adamım arada rahatsız ederim seni

elcompany şuan koruyucu takmamın pek manası olmaz çünkü korunacak birşey kalmamış
  • koruyucuyu arka kapağı kapatmak amaçlı söylemiştim. hem görüntüyü kapatır. hem de sıvı temasını falan engellersin. ben kullanıyorum. gayet güzel. mediamarktan almıştım.
    itunes kullanımı da çok kolay. çözersin. sorunun varsa yaz cevaplamaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eywallah çok saol bu arada telefonumun 3 g olduğunu öğrendim yani arkadaşlar öle dedi ben daha yeni bi apple ciyim :) nerden anladıklarını sorduğumda 2g lerin arkası metal olur dedi benim iphonemin arkası plastik doğrumu bu :)) bide telefonda sonradan yüklenmiş navigasyon programı var oda 3g olduğunun göstergesi dediydiler varmı böyle bişe :))
  • Yan sanayi sarj aleti kullanma telefonuna zarar verebilir.
    Elmanin biraz altinda da telefonun modeli yazar
  • iphone 8 gb yazıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.