Bildirim
İphone 2G 8 Gb Mikrofon öldü :(( yardım lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
benim hepten gitmişti, doğubankta bi tamirci 80 YTL istedi değiştirmeye,
yurtdışından mikirofon getirtip kendim değiştirdim... (zor)_____________________________ -
40 liraya hallederim dostum _____________________________ -
mutlaka bilen birine yaptır cünkü anten camın(lcd+dokunmatik+cam) kasadan ayrılması gerek mikrofonu değiştirmek için o yuzden iyi bilen birinin yapması lazım bu işi çünkü incelik isteyen zor birşey. öncelikle donanımsal olduğuna da emin olmanı tavsiye ederim.
Saygılar._____________________________ Ankarada oturan arkadaşlar için her türlü iPhone hakkında destek verebilirim. maksat ücret değil, yardım etmek olsun. pm atarsanızda msn den destek verebilirim sorunlarınız için. -
ya bide şey gecen hafta 3g aldım alttaki hoporlorlerin 1 tanesi çalısıo dierinden ses gelmio sanki sorun warmı yoksa olması gerektği gibimi bilen warmıdır :S _____________________________ -
-
heheh tesekkurler :} _____________________________ -
Keşke bu soru için bir sayaç olsa forumda...
:)
quote:
Orjinalden alıntı: JesusMan
ya bide şey gecen hafta 3g aldım alttaki hoporlorlerin 1 tanesi çalısıo dierinden ses gelmio sanki sorun warmı yoksa olması gerektği gibimi bilen warmıdır :S
_____________________________ Music is your own experience, your own thoughts, your wisdom. If you don't live it, it won't come out of your horn.
Charlie PARKER
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
17.09.2011