custom firmware yüklümü bilmiyorum ama oncededen cydia vardı artık yok
Arkadaşlar 3.0 yüklü bir 2g cihazı güç bela 1.1.4 e indirdim yalnız çözemediğim tek bir sorun var. O da WIFI, 3.0 dayken "gray WIFI" problemi vardı, yani WIFI kısmı gri renkteydi, "Reset Network Settings" yapınca bu gri olma kısmı düzeliyordu ama WIFI'ye bağlanmıyordu, taramıyordu bulmuyordu hiç ağ. Bağlanmadığı gibi, taratma yaptığınız an telefon kendine reset atıyodu ondan sonrada Home Screen e gelince takılıyordu.
1.1.4 e geçince bu sorun biraz düzeldi, şimdi tarıyor, ağları buluyor, bağlanıyor ama bağlanır bağlanmaz yine reset, yine yukarıda anlattığım Home Screen de takılma problemi, restore yapmadanda düzelmiyor.
Bu sorunla ilgili herhangi bir fikri olan var mı? Sorunun donanımsal olduğunu düşünmeye başladım..
kiphone ile baseband silip tekrar yazdırdın mı orada bir sorun olmuş olabilir 1.1.3 versiyonlarında bu problemi (gray wifi) virgine ederek aşmıştım ben yıllar önceydi çoktan unuttum tam olarak nasıl düşürdüğünü yazarsan belki orda bir sorun buluruz çözümüde bulabiliriz
Merhaba,
2.2 sürümünde yurtdışı orjinal imei bir iphone'um var bu method ile sürümü 3.1.3'e yükseltebilir miyim? yükseltemez isem 3.1.2'e nasıl yükseltirim acabA?
teşekkürler,
beyler iphone 2g almayı düşünyorum2. el. Acaba fiyatlar nasıl? bir de işletim sistemi ilk çıktığı gibi mi yoksa son çıkan 4.0 yüklenebiliyormu.bi bilen cevaplarsa çok ii olacak.kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: lazkopat_6144
beyler iphone 2g almayı düşünyorum2. el. Acaba fiyatlar nasıl? bir de işletim sistemi ilk çıktığı gibi mi yoksa son çıkan 4.0 yüklenebiliyormu.bi bilen cevaplarsa çok ii olacak.kolay gelsin.
Valla arkadaşım ben 3g almayı düşünüyodum ama hesaplı birşey arıyordum...3 gün önce kiracımda 4 aylık alacagım vardı gittim konuşurken baktım masada iphone 2g duruyo ver bir inceleyim dedim oda ne cihaz sıfır gibi hiç kullanılmamış gibi diyebilirim hatta apple amblemi bile ayna gibi duruyor.neyse uzatmayım dedi ben anlamıyorum kullanamadım kiraya sayalım.bende hemen atladım tabiki kiracım ben 450 tl ye arkadaşımdan aldım sanada kiradan öyle düşelim dedi.bende telefoncu arkadaşa sordum bu temizlikte 2g bulmak imkansız gibi 400 tl civarı ama bu cihaz 450 tl ye alınır dedi bende o şekilde aldım....şimdilikte memnunum sesi hafif az çıkıyor ama onu yükseltmenin yollarını arıyorum.....İpod touch 1g 16 gb ım vardı birde iphone 2g 8gb ım oldu......
Bu arada arkadaşlar iphone 2g telimde 3.1.2 jailbreakli unclok edilmiş yazılım yüklü.İmei orjinal kayıtlı acaba 2g için 3.1.3 unlock çıktımı bilen varmı saygılar......
Cihazın 3.1.2 unlock yapılmışsa bir daha unlock yapmana gerek yok, iTunes üzerinden 3.1.3'e update yaptıktan sonra redsn0w ile jailbreak yaparak telefonunu kullanabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: tazboys007
Merhaba,
2.2 sürümünde yurtdışı orjinal imei bir iphone'um var bu method ile sürümü 3.1.3'e yükseltebilir miyim? yükseltemez isem 3.1.2'e nasıl yükseltirim acabA?
teşekkürler,
Evet 3.1.3'e update ettikten sonra redsn0w ile unlock ve jailbreak yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: lazkopat_6144
iPhone 2G cihaza son versiyon olarak 3.1.3 yükleyebilirsin.
4.0 için destek vermiyor Apple...
Fake imei cihazımı yanlışlıkla restore ettim. Şimdi 1.1.4'e dönmeye çalışıyorum, oradan direkt 3.1.3 custom ipsw yükleyebiliyor muyuz?
iTunes v9.1 veya 9.2 yani güncel versiyon kullanırsan direkt güncelleme yapabilirsin.
Bir türlü dönemiyorum şu 1.1.4'e yahu. Kaç saattir PC başındayım olmuyor. iTunes 7.7 kuruyorum restore gelmiyor, siliyorum 7.5 kuruyorum yine restore gelmiyor, yazılanları harfi harfine uyguluyorum olmuyor delireceğim resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: aLTuu
Cihazın 3.1.2 unlock yapılmışsa bir daha unlock yapmana gerek yok, iTunes üzerinden 3.1.3'e update yaptıktan sonra redsn0w ile jailbreak yaparak telefonunu kullanabilirsin.
Şimdi altuu kardeşim benim kafamı bulandırdılar.Ben şimdi 2g cihazımı 3.1.2 unlock jailbreak yaptım.ama 2g 3.1.3 unlock çıkmadı..şimdi ben bu cihazı itunes den update yaparsam 3.1.3 olunca unlock istemicekmi benden.ben istiyo diye biliyorum..isterse unlock yapacak pro. çıkmadı.yanlış anlaşılmasın...
abd de alınma 2g imei kayıtlı 3.0.1 iphone var elimde 3.1.3 sürüme geçip jb ve unlock yapcam ama içindekiler silinmemesi için uptade yapcam demi restore yapınca 0 lanıyor tel? 3.1.3e itunes üzerinden uptade yapmak için versiyon kaç olmalı itunesin backup alın demeyin önce almısyım tüm rehberim kaybolmustu
arkadaslar yurtdısından gelmiş 2g kayıtlı 2.2.1 versiyonlu cihazımı dün direk olarak itunes dan update yaptım sonra dediginiz işlemleri yapıcaktım ama elma logosu geldikten sonra usb takılı itunes işareti kaldı ekranda ne yapmam gerek i tunes teli görmüyo :S
Bende 2.2.1 kullanıyorum.Kafamı karıştıran şu oldu Shift + Restore den sonra 3.1.2 tanıttıkmı olay bitiyormu?Bazı arkadaşlar bu şekilde yazmışta.Benim cihaz Amerikadan geldi.Unlock yapmaya gerek yokmu yani ?
Arkadaşlar cihazınız fake imei değilse iTunes'tan update yapın, 3.1.3 versiyonuna yükseldikten sonra 1. mesajımda ki redsn0w programı ile unlock ve jailbreak yapabilirsiniz. Karışık olan hiç bir şey yok...
iphone 2g nin gerçek sar değeri nedir acaba,kulakta kullanım için?