Şimdi Ara

iPhone 2G | 3.1.3 | Jailbreak (JB) & Unlock & Fake IMEI | redsn0w | Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
4
Favori
144.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Arkadaşlar telefonu 3.1.3 yaptım fakat

İtunes dan telefona program kuramıyorum, programlar kuruluyormuş gibi "Eşzamanlanıyor" yazıyor ama programlar kurulmuyor herhangi bir hata felanda vermiyor nedir sizce sebep

Cydia'ya kaynak olarak cydia.hackulo.us ekle, oradan AppSync 3.1'i indir.

@rebellious86 sorunun cevabını konu içerisinde vermiştim, okursan bulursun.
  • İyi günler, İphone 2g mi restore+update ettim.(3.1.3)..herşey karıştı dünyanın programını ve restore paketlerini indirim ama alet uçtu..şu an içinde 3.1.3 yüklü ama locked durumda.bir de şunu sormak isterim aletde home tuşunda sorun var bazen tutukluk yapıyor bu unlock yada jailbreak işlemlerinde bu tuşu kullanmadan yapılan varmı? İllaki bu home+power tuşuna basın bilmem ne yapın diyor e tuş tutukluk yaptıından da tam olamıyo işlemler...indirdiğim programlar ve restore pack ler:
    Quickpwn+winpwn+iLiberty+blackrain+redsnow+snowbreeze
    packler:3.1.37E18+3.1.2_7D11+1_2.2_5G77

Bilenn arkadaşlardan isteğim, ben bu aleti telefon amacıyla kullanmıyacağım sadece ipod touch gibi kullanmak istiyorum..bi yardım ein kırmak üzereyim hem laptopu hem de iphone u
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarMak4

İyi günler, İphone 2g mi restore+update ettim.(3.1.3)..herşey karıştı dünyanın programını ve restore paketlerini indirim ama alet uçtu..şu an içinde 3.1.3 yüklü ama locked durumda.bir de şunu sormak isterim aletde home tuşunda sorun var bazen tutukluk yapıyor bu unlock yada jailbreak işlemlerinde bu tuşu kullanmadan yapılan varmı? İllaki bu home+power tuşuna basın bilmem ne yapın diyor e tuş tutukluk yaptıından da tam olamıyo işlemler...indirdiğim programlar ve restore pack ler:
    Quickpwn+winpwn+iLiberty+blackrain+redsnow+snowbreeze
    packler:3.1.37E18+3.1.2_7D11+1_2.2_5G77

Bilenn arkadaşlardan isteğim, ben bu aleti telefon amacıyla kullanmıyacağım sadece ipod touch gibi kullanmak istiyorum..bi yardım ein kırmak üzereyim hem laptopu hem de iphone u

redsn0w da işlemin son aşamasında dfu moda alman gerekiyor eğer orda sıkıntı yaşıyorsan ya tekrar tekrar denemen lazım yada sn0wbreeze ile custom firmware yapıp 3.1.3 yükleyeceksin bence önce dfu moda alıp custom yükle öylesi daha kolay tekrar tekrar redsn0wda işlem yapman gerekmez.

sn0wbreeze ile yaptığın customda hata verirse dfu moda al sonra ireb (sn0wbreeze sitesinde var) çalıştır 2g iphone seç ekran beyaz olur ireb hata verir ama önemli değil itunes açıp cihaz beyaz ekrandayken shift + restore ile oluşturduğun custom firmware yükle

• ellerinize sağlık, çok teşekkür ederim...
  • İlk mesaja fake imei hakkında ki anlatımım ve yine fake imei kullanıcıları için 3.1.3 custom firmware eklendi.
  • Arkadaşlar, bu redsnow programına hangi ıpsw yi koyarsam koyayım tanınamadı diyor. 2.2.1-3.1.2-3.1.3...ayrıca bu işlemi DFU modda da denedim normal lock konumunda da..bilen arkadaşlardan bi yardım rica ediyorum..dikkat ediyorum yorumlarda hep redsnow güzelce çalışıo herkesin anlatıı cdia yı falan seçim..nedir sorun anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarMak4 -- 16 Nisan 2010; 20:13:19 >
  • doğru firmware indirdiğinden emin ol iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore şu şekilde olması gerekiyor dosyanın adı 2G ler için iPhone1,1 - 3Gler için iPhone1,2 olarak başlar iPhone2,1 3GS içindir
  • zaten sorun da orda ya bütün firmware lar 1,1....hatta sıkılıp snowbreeze den çıkanı dahi koyuyorum gene olmuyor
  • Buradan cihazına uygun olanı indir;
    http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
  • msn den real-time yardım alabilirmiyim...Müsait olan arkadaştan ricam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

İlk mesaja fake imei hakkında ki anlatımım ve yine fake imei kullanıcıları için 3.1.3 custom firmware eklendi.

teşekkürler aLTuu
  • arkadaşlar fake imeili cihazıma 3.1.3 custom fw yüklemiştim

telefon görüşmelerimde karşı taraf hep kendi sesinin yankı yaptığından şikayet ediyor, bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Herşey harika giderken redsnow waiting for reboot aşamasında takıldı..pes ettim artık bardak altlığı olarak kullanıcam iphone 2g mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarMak4

Herşey harika giderken redsnow waiting for reboot aşamasında takıldı..pes ettim artık bardak altlığı olarak kullanıcam iphone 2g mi

Bu sorunun çözümünü daha önce yazmıştık. Windows'u güvenli kip'te aç ve redsn0w işlemini tekrar dene...
  • ben de güvenli kipte çalıştırıp denememe rağman aynı yerde yine takıldı onu eklemeişim eski mesajıma
  • ARKADASLAR MERHABA HEPİNİZE İYİ FORUMLAR. ÖNCESİNDE ÜYELİĞİM VARDI FAKAT MAIL ADRESIM HACK LENDIGINDEN BULAMADIM TEKRAR,TEKRAR ARANIZDA OLMAKTAN MEMNUNUM.
    BİR PROBLEMİM VAR. CIHAZIMA AZ ONCE RESTORE YAPTIM APPLE IPHONE 2G 3.1.3 FAKE IMEI SEKLINDE CIHAZ. HERSEY KURULDU DUZENLI BIR SEKILDE YAPTIM SORUNSUZ CALISIYOR FAKAT PİL GÖSTERGESİNİN YANINDAKI YUZDE İFADESI KAYIP OLDU. BANA BU KONUDA ACIKLAYICI SEKILDE YAPDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM SAYGILAR.
  • hocam hepsını yapıorum waiting for reboot ta takılıor ne yapmam gereek
  • arkadaşlar merhaba bende 2g iphone var ama teli kıramadım bir türlü önce 3.13 ü indirdim sonra i tunesden restore yaptım.sonra sn0wbreeze_3.1.3-V1.3-iPhones bu programla kırmaya çalıştım ve olmadı.deu moda aldiyor.yardım edebilirmisiniz lütfen nerede hata yapıyorum arkadaşlar.kolay gelsin size..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enıac

arkadaşlar merhaba bende 2g iphone var ama teli kıramadım bir türlü önce 3.13 ü indirdim sonra i tunesden restore yaptım.sonra sn0wbreeze_3.1.3-V1.3-iPhones bu programla kırmaya çalıştım ve olmadı.deu moda aldiyor.yardım edebilirmisiniz lütfen nerede hata yapıyorum arkadaşlar.kolay gelsin size..

redsn0w kullanmayı denedin mi? iTunes üzerinden orjinal update yapıp, redsn0w ile jailbreak yapacaksın bu kadar...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.