Bildirim
İphone 2g 2.1 versiyon sms sözlük kapatma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yokmu bilen ? -
aynısını bende merak ediyorum
tr karakterleri koymaya kalksan ekrana sığmazki :////_____________________________ -
önceki 1.4 versiyonda vardı tr karakterler çokta güzel sığmıştı kullanışlıydıda -
evet bu mesaj yazarken otomatik tanıma nasıl iptal edilir çok can sıkıcı bir durum bunaltıyor _____________________________ -
2.2 versiyonunda otomatik düzeltmeyi açıp kapama özelliği gelecek.Biraz bekleyeceksiniz.Steve büyük ihtimalle 14ünde iPhone OS 2.2.0'ın çıkış tarihini açıklayacaktır. _____________________________ -
2g 2.1 kullanıyorum.. settings-general-keyboard-international keyboards kısmında önce turkish "on" seçip sonra ingilizceyi "off" konuma getirince..sadece kontak kişilerinizin isimlerini yazarken tamamlama yapıyor ki o da çok nadir oluyor..çözüm şimdilik bu gibi..cydia ya da installer varsa direkt kapatılan program var tabi o ayrı.. _____________________________ Bin Bilsen de Bir Bilene Sor... -
Her hangi bir iphone'a bağlantı programı ile iphone'a bağlanın.. Örn: DiskAid
System/Library/Textinput/TextInput_en.bundle dosyasının ismini değiştirin..
Not: Eğer türkçe seçiliyse ayarlarınızda TextInput_tr.bundle dosyasının adını değiştiriceksiniz.. Daha sonrada yeniden başlatın iphone'u.._____________________________ by Jabba -
Teşekkür ederim dediğin gibi yaptım bu dertten kurtuldum :)
quote:
Orjinalden alıntı: Jabba
Not: Eğer türkçe seçiliyse ayarlarınızda TextInput_tr.bundle dosyasının adını değiştiriceksiniz.. Daha sonrada yeniden başlatın iphone'u..
-
quote:
Orjinalden alıntı: Jabba
Not: Eğer türkçe seçiliyse ayarlarınızda TextInput_tr.bundle dosyasının adını değiştiriceksiniz.. Daha sonrada yeniden başlatın iphone'u..
Allah razı olsun senden dostum...
_____________________________ 2017 OPEL ASTRA K OPC
2019 PEUGEOT 3008 1.6 THP PRIME
2019 MERCEDES C200D FL AMG -
Rica ederim.. _____________________________ by Jabba -
2g 2,1 kullanıyorum ayarlardan hem klavye hem ı phone türkçe yapılabiliyor sadece bilmeyenler için :) _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda arama yaparken çalma sesi gelmiyor
- apple adaptör orjinallik sorgulama
- iphone ekran çizik giderme
- iphone arama yaparken hoparlör açılıyor
- iphone kendi kendine sesi kısıyor
- 15 pro max vs 16 pro max
- iphone always on display açma
- eyvallah emojisi
- iphone zil sesi yapma
- adaptif parlaklık ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler