Şimdi Ara

iPhone 2G 16GB - Apple Efsanesi ** 99 TL **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Cihaz klon imei li.Güncelleme yapınca imei uçmuş.Yeniden imei çakmak gerekiyor.
    Cihazın kozmetik durumu resimlerde görüldüğü gibi.Her köşesini çektim.Ekran kullanımında ve dokunmatiğinde bir sorun yok.Sadece alt kısımın sağ ve sol tarafında ince şerit şeklinde piksel silinmesi gibi birşey olmuş.Şarjı az olduğu için açamadım cihazı.Ama telefonun resmine zoom yaparsanız ekran kapalıykende belli oluyor o piksel silinmesi gibi olan yerler.Kutusu, şarj aleti vs. yok.Sadece telefon.

FİYAT 99 TL

iPhone 2G 16GB - Apple Efsanesi ** 99 TL ** iPhone 2G 16GB - Apple Efsanesi ** 99 TL ** iPhone 2G 16GB - Apple Efsanesi ** 99 TL **
     iPhone 2G 16GB - Apple Efsanesi ** 99 TL ** iPhone 2G 16GB - Apple Efsanesi ** 99 TL ** iPhone 2G 16GB - Apple Efsanesi ** 99 TL **

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obscurhomme -- 16 Temmuz 2015; 11:57:54 >

• Kavgada filan işe yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncellemeden once nasil calsiyoduysa, imei cakildiginda da ayni sekilde calisicak.Calisan, kullanilan telefondu bu.Imei cakilmiski kayitsiz imeili telefonu kullanabilmisler yillarca :)

• obscurhomme kullanıcısına yanıt
    Yedek parça olarak kullanmak üzere 75 TL teklif ediyorum.
  • Merhaba, ilk çıkan iphone cihazlara imei yazılabilmektedir.
  • @asi_ arkadasimiz gereken cevabi verdi.Kim "CAHIL" ortada dostum.Kolay gelsin sana.Hayatinda basarilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: obscurhomme

@asi_ arkadasimiz gereken cevabi verdi.Kim "CAHIL" ortada dostum.Kolay gelsin sana.Hayatinda basarilar.

O zaman ben özür diliyor ve mesajlarımı siliyorum. 3G'den itibaren cihazlara atılamıyormuş demek ki. Şimdiki iPhone cihazlara IMEI atılamadığı için aynı sistemi Apple baştan beri kullanmış ve cihazlarını korumaya almıştır diye düşünerek böyle biliyordum. Yanlış biliyormuşum. Hem ilanı kirlettiğim için hem de sana cahil dediğim için özür dilerim.

Düzeltme: Neden bilmiyorum, önceki mesajlarımı silemiyorum. İstersen şikayet et hocam, öyle silinsin. Kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 30 Nisan 2015; 22:53:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silmeye gerek yok.Kalabilir mesajlarin.Benim icin bi mahsuru yok :)

• Bu davranışınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. İyi günler.
  • Iphone 2G için istediğiniz imei nosunu çakabilirim tüm programlar elimde mevcut
  • Dangerousx kullanıcısına yanıt
    Teklifiniz için teşekkürler.Cihazı alacak olan arkadaş yapar artık onu.
  • 2G iPhone'lara IMEI atılabilmektedir. Sonraki çıkan hiçbir iPhone IMEI atılamıyor bilginize. Uzun ve yorucu bir süreç ama :)
  • keşke cahil demeseymiş
  • Fiyatı buysa elimde olan turkcell cihazı sorunsuz çalışan 3gs 16 gb beyaz kutulu cihazi 300 TL ye rahat satarım herhalde. İlgilenen olur mu

• İndirim güncel
  • birçok 2gye başarılı bir şekilde atmıştım, hatta programın adı ziphone du,
    nokia imei atmıştım
  • haki_programmer H kullanıcısına yanıt
    Merhaba ürünün kutusu sarj aleti gibi durumları nasıl acaba ?
  • hakan029 kullanıcısına yanıt
    Ürünü ben satmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDAnnA_TN

quote:

Orijinalden alıntı: obscurhomme

@asi_ arkadasimiz gereken cevabi verdi.Kim "CAHIL" ortada dostum.Kolay gelsin sana.Hayatinda basarilar.

O zaman ben özür diliyor ve mesajlarımı siliyorum. 3G'den itibaren cihazlara atılamıyormuş demek ki. Şimdiki iPhone cihazlara IMEI atılamadığı için aynı sistemi Apple baştan beri kullanmış ve cihazlarını korumaya almıştır diye düşünerek böyle biliyordum. Yanlış biliyormuşum. Hem ilanı kirlettiğim için hem de sana cahil dediğim için özür dilerim.

Düzeltme: Neden bilmiyorum, önceki mesajlarımı silemiyorum. İstersen şikayet et hocam, öyle silinsin. Kusura bakma.

Tevazun için alakasız bir şekilde ben sana teşekkür ederim.

• duruyorsa ve çalıştığından kesin eminsen cihazın hemen alayım hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.