Şimdi Ara

Iphone 2g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar arizali Iphone 2g cihazim var. Sikintilari:
    Ekranda leke var ki kroniktir bu.
    Gorusme sirasinda ses az gidiyor.
    Sim kart yuvasi bozuk.
    Bir de Imei atilacak.

Sizce tamir ettireyim mi deger mi hatira diye calissin istiyorum sadece sim kart ve imei sorunlarini halletsem gerisi onemsiz zaten 70 80tl versem sacma mi olur yani bu sekilde bozuk olarak mi saklayayim yoksa.
    Bir de Imei atma ve sim kart okuyucu alip lehimleme isini kendim yapabilir miyim Elektronikci bir arkadasla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettiğin sorunları çözsen bile iPhone'lara imei atılmıyor. Boşuna masraf yapma. Ona harcayacağın parayla 2.el 4S çok rahat alırsın.
  • Apple store a gotur halletsinler bence deger

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Bahsettiğin sorunları çözsen bile iPhone'lara imei atılmıyor. Boşuna masraf yapma. Ona harcayacağın parayla 2.el 4S çok rahat alırsın.

2g ye atılıyor hocam 40tl ye telefoncu arkadaş.
    3g den sonrakilere atılmıyor.
  • Çok gereksiz o telefonu çalıştırsan bile kullanmaya 5 dk tahammül edemezsin. 7 yıl önce 1 yılda 2 kez 2G kullanmıştım ilkini düşürüp kırmıştım satıp bi daha almıştım falan filan o zamanlar android yoktu tabi ios symbian e karşı kapışıyodu. Hatta iphone 3G nin rakibide nokia 5800 dı çok komikti o zamanlar 5800 dali kalemin havası şimdiki note 5 de yoktu millet 1400 liralık 3G de yapılamayan şeyleri bastirmatik ekranlı 5800 la yapabildiğini savunup avunuyo. Neyse çenem düştü kıssadan hisse hatıra madem bozuk haliylede hatıra kalabilir çalışması mesaj atıp alo demekten başka bir işe yaramayacağı gibi çamur gibi çözünürlüklü ekranına 5 dkdan fazla bakmaksın , bataryasıda ölmüştür zaten şarjı ya gider ya gitmez , bide ana sayfa duvar kağıdı değişmiyodu onda simsiyah için kararır.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Anladim bi sorayim o zaman cok ucuz derse yaptirayim yoksa gerek yok ileride belki zengin oluruz Apple ilk telefonu diye antika olur falan ;)
    Telefon cok kullanilmadi 4 5 sene falan bataryasi iyi yani 5 6 saat ekran goruyor zaten 3g yok flash yok duvar kagidi yok gorur tabi.
    Ama cok da onemli degilmis demekki vallahi bu telefona n95 den gectim n95 de harikaydi 2g de hele o 5800 tam bir coptu abi kalem olmazsa dokundugun yere basmiyodu resmen.
    2007 de 2g ile dolasirken her goren incelemek istiyordu. Ama Apple o zaman da Apple di 3g niye yok Flash niye yok Kamera neden 2mp Duvar kagidi deistirilmiyor vs vs.

• bence tamir oluyorsa ettir bir köşede kalsın belki ileride kıymete biner satarsın e-bay da ha şimdi belki sende değere binmez ama çoçukların yada torunların kaymağını yer bence şahşi fikrim bu yönde bugun apple ın ilk çıkardığı bilgisayarlar güzel para ediyor araştır biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    İphone 3GS WhatsApp
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.