Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

Orijinalden alıntı: mlhefe

ya biri bana yardımcı olabilir , ip4 4.3.1. nasıl türkiyede çalışır , negoa 4.2 ve 4.3 lere unlock çıkmadı dedi ama yapanlar nasıl yapıyor , lütfen yardım edinnnn

unlock henüz cıkmadı arkadasım!
    yapanlar nasıl yapıor derken neyi kasdediorsun bilmiorum ama biz avrupadaki bazı operatörlerden kilitli ip4 leri actırıyoruz eğer ondan bahsediorsan o liste ve acıklamayı ilk sayfa ilk mesajda bulabilirsin. o listedeki operatör haricindeki operatörler için şuan tek çözüm donanımsal unlock gevey, yani yazılımsal unlock halen yok.
    cihazın hangi operatörden kilitli biliormusun?

ben daha almadın yazın dil için abd ye gitçem o zmn alcam ama şimdiden tedbirimi alayım :) büyük ihtimalle at&t olcak kontratsız ve imei kayıtlı apple stor dan sizce bunun yazılımsal unlocku nezaman çıkar ? donanımsal unlock nasıl bişey ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrkynrsnn

meegi bence senin cihaz salı yada çarşamba açılır zaten 5-8 gün veriyorlar artık sfr için iş günü olarak düşünürsen senin 6 gün oldu gönlünü ferah tut.. senin cihazın açılmasını senden çok istiyorum :D

seninkide sfr di dimi?? inş bu hafta içi biter bu iş

evet sfr o yüzden tek senin olsyı takip ediyorum :) 4 gün oldu benim de

• @mrkynrsnn
    inş bi sıkıntı cıkacagını düsünmüorumda beklemek zor oluyor. en kısa zamanda olumlu cevabı alırız inş
  • @mlhefe

Bulabilirsen fu cihaz al hiç başın ağrımasın. kontratsızı anladımda apple store dan imei kayıtlı nasıl oluor onu anlamadım.
    Donanımsal unlock gevey denilen bi sim kart var, kendi sim kartını gevey ile beraber cihaza takıp kullanıyorsun, forumda geveyle ilgili birkaç konu var kullanıcı tecrübeleri felan bulabilirsin konularda.
    Yazılımsal unlockda benim şahsi fikrim iphone 5 çıkana kadar çıkmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: efshane

Benimki de açıldı çok şükür. 8.gün France Orange
    Bende başlattım bakalım süreci hayırlısı ile :) 5 saat kadar oldu

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz...
  • ya imei pasaporta oluyo biliyorum :) , o zmn soruyu şöyle sorayım , bu abd den alınan ip4 ü tr de açmak için yapılan şeylerin riski ne , maliyeti ne , süresi ne , en kısa özeti bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades

telefonunu resdtore et ve oyle bekle..telefonun aktıvasyon ekranında kalsın..ıstedıgın herhangı bır operator sımcardını tak zaten acıldıgında itunes hemen telefonunu tanıyor...

quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

Orijinalden alıntı: leonardo21

4.3.1 Jb yok sanırım şu an için
    elimde türkcell hazır kart var simkilidi operator tarafından açıldığı zaman bu kartlada açılırmı kardesim içim rahatlasın maksat:)

açılır isteğin her hattı tak açılır...

Bende restore ettim ve aktivasyon ekranında kaldı telefon :) İnşallah sim kilit açılınca, Vodafone hattımı takıp, iTunes'a bağlamam yeterli değil mi?

iTunes'un sim kilidi kaldırması için ana ekranda olmam falan şart değil yani?

Ekleme:

Sitesinde geçerli olmayan sim kart ve iTunes ile aktive yapabilirsiniz diyor ama herhangi bir sıkıntı olursa şöyle yapın demeleri aklımı karıştırdı:

In case when u attach with iTunes and it says there is no simcard in the phone , in this case you have to put a SUPPORTED simcard inside the phone and than attach iTunes , once its synchronized after disconnect and put an unsupported simcard in and follow the procedure

Umarım olmaz böyle birşey. Telefon 4.3.1 üstelik, JB'de sıkıntı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 4 Nisan 2011; 1:29:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

Amerika'dan alınma AT&T iPhone 4 32 GB cihaza işlem yaptırsam mı tereddütte kaldım ? Sanırım aynı durumdaki cihaza bu işlemi uygulayanlar sorun yaşamadı ?

Tereddütde kalmana gerek yok AT&T cihazları bu yöntemle acılmıyor be kardesim, keşke açılsada okadar insan kurtulurdu

Sitede others yazınca bende AT&T de yapılabiliyor sanmıştım.. Neyse cihazım zaten kilitli değil şuan için , benim için bir acelesi yok.
  • Arkadaşlar benimde Fransa Orange iphone vardı. 30.03.2011 tarihinden allgsmunlock sitesine başvurdum. 03.04.2011 tarihinde açıldı. Bu siteyi keşfedenlere çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haybolat -- 4 Nisan 2011; 9:04:49 >
  • Arkadaşlar selamlar,

ben de bu siteyi kullanmak istiyorum ama açıkçası birkaç soru var aklımda. Benim elimdeki İphone 4 v.4.1 bb:02.10.04 ve jailbreakli.

Şimdi bu hizmeti alabilmek için telefonu en güncel sürüme güncellemek gerekiyor değil mi (şu an için ios 4.3.1)? Bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı? telefonu restore etmem gerekir mi jb'li olduğu için? yoksa 4.3.1'e itunes ile güncellemek yeterli olur mu? yapmam gereken başka bir şey var mı?

teşekkürler.
  • Arkadaşlar 5. gününde Fransa Orange hatlı ip4 4.2.1 telefonum açıldı galiba. Sitede şu yazıyor: Status : Your iPhone is UNLOCKED ! Hint: Put accepeted Orange France simcard into the phone and update in iTunes, if it doesn't work the first time try again later. Be advised, it may take longer to activate, please be patient. Şimdi ne yapmam gerekiyor acaba? direk kartı takınca çalışacak mı daha denemedim, artık her adımı atarken korkuyorum bu neydi böle ya.
    Şu iş bir bitsin tüm emeği geçenlere tek tek teşekkür edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbugras -- 4 Nisan 2011; 9:51:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizyak

quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

atrix email attım artık bouyguesi de açıyorrlarmış

Bouygues listede görünmüyor , size gelen mailde ücreti hakkında bilgi var mı?

iphone bouygues diye listede var.
  • kafayı yemek üzereyim, atrix denen elemanla mailleştim, operator detector için sadece 3 EUR gönderemezsin, en az 30 EUR göndermen lazım diyor. Peki benim tel.in kilitli olduğu senin desteklemediğin operatör çıkarsa ne olacak diyorum, para iadesi var mı, yok diyor
    ne yapmalıyım bilemedim
  • Bende iphone 4 alıcam almanyadan ama simklitlimi bilmiyorum dayıma aldırayım diyorum. Simklitli gelirse bu site aracılığı ile açtırabilirmiyiz? Almanyayı göeremedim bende. Gerçektende tamamen FU mu yapıyorlar. Pmden bilgide verirseniz sevinirim. paypal filnda hiç kullanmadım.
  • Arkadaslar fransa orange den kilitli İp4'üm kesi olarak açıldı. Bunda emeği geçen Meegi arkadaşıma, resmili anlatımlarıyla beni aydınlatan Perseus arkadasıma ve son olarak da bana doğrudan yardımcı olan şerif 61 arkaşıma çok teşekkür ediyorum. Şimdi de Sfr denkilitli cihazım için işlemi başlatıorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbugras

Arkadaslar fransa orange den kilitli İp4'üm kesi olarak açıldı. Bunda emeği geçen Meegi arkadaşıma, resmili anlatımlarıyla beni aydınlatan Perseus arkadasıma ve son olarak da bana doğrudan yardımcı olan şerif 61 arkaşıma çok teşekkür ediyorum. Şimdi de Sfr denkilitli cihazım için işlemi başlatıorum.

sevindim senin adına.hayırlı olsun fu cihazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix1905

Arkadaşlar selamlar,

ben de bu siteyi kullanmak istiyorum ama açıkçası birkaç soru var aklımda. Benim elimdeki İphone 4 v.4.1 bb:02.10.04 ve jailbreakli.

Şimdi bu hizmeti alabilmek için telefonu en güncel sürüme güncellemek gerekiyor değil mi (şu an için ios 4.3.1)? Bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı? telefonu restore etmem gerekir mi jb'li olduğu için? yoksa 4.3.1'e itunes ile güncellemek yeterli olur mu? yapmam gereken başka bir şey var mı?

teşekkürler.

ben henüz sonuca ulaşamadım fakat serif61 in açmış oldugu cihazdan biliyorum o arkadaşın cihazıda jb liydi, jbli olması sorun çıkarmıyor. ve allgsmunlock forumunda (ilk mesajdada yazdım) cihazın son sürüme güncellenmesi gerekiyor ama bunu sonucu alıncada yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mbugras

Arkadaşlar 5. gününde Fransa Orange hatlı ip4 4.2.1 telefonum açıldı galiba. Sitede şu yazıyor: Status : Your iPhone is UNLOCKED ! Hint: Put accepeted Orange France simcard into the phone and update in iTunes, if it doesn't work the first time try again later. Be ****ed, it may take longer to activate, please be patient. Şimdi ne yapmam gerekiyor acaba? direk kartı takınca çalışacak mı daha denemedim, artık her adımı atarken korkuyorum bu neydi böle ya.
    Şu iş bir bitsin tüm emeği geçenlere tek tek teşekkür edeceğim.

dostum burda orange kart takmanı söylemişler nasıl aktive ettin cihazı orange kart lazım oldumu? bilgi verirsen seviniriz...
  • @krach55
    Almanya listede yok, yani bu siteden işlem yapamassın malesef zannedersem buna benzer sitelerdede yok. evet fu yapıyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizyak

quote:

atrix email attım artık bouyguesi de açıyorrlarmış

Bouygues listede görünmüyor , size gelen mailde ücreti hakkında bilgi var mı?

iphone bouygues diye listede var.

Çok ilginç ya ben listede göremiyorum bouygues i, acaba gözümdenmi kaçtı diye defalarca kontrol ettim ama yok
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.