Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MwaM

atrix email attım artık bouyguesi de açıyorrlarmış

Bouygues listede görünmüyor , size gelen mailde ücreti hakkında bilgi var mı?
  • of of.
    5günüm boşa gitti operatör farklı sanırım benim şimdi bide operatör taratmanın sonucunu bekliyeceğim.
    en az 1hafta daha bekliyeceğim:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1
    arkadaşlar benimki sonuçlandı...
    error vermiş.
    not in database diyor.
    acaba operatör mü farklı?

Parani geri alabildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkynrsnn

meegi durum nedir 9 gün filan oldu sanırım senin?

10. gündeyim bekliorum halen. Fr operatörleri uzun sürüyor
  • @MwaM
    Sorduğun iyi olmus dostum. ben genel listeyi kontrol etmiştim o yüzden acılmıyor zannedersem dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

meegi durum nedir 9 gün filan oldu sanırım senin?

ya sahıden meegi ık ıslemı yaptıranlardan bırıydı ama onunkı hala acılmadımı ya hadı be kardesım acın su adamın telefonunuda o kadar emek verdı o kadar kısıye yardım etdı kendınınkı acılmadı hala şansa bak meegi arkadasım dılerımkı en kısa surede acılsın telefonun saygılarımla

Eyvallah kardesim temennin için teşekkür ederim.neyse beklicez artık geç olsunda güç olmasın:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix1905

arkadaşlar bu siteden fu yaptırıcam haftaya ama benim cihaz jb'li, bir sıkıntı yaratır mı? bir de işlemden önce 4.3.1!e yükseltmek gerekecek herhalde değil mi?

Jb li olması bildiğim kadarıyla sorun olmaz @serif61 in cihazı jb liydi ve o da bu siteden açtırdı diye hatırlıyorum.
    serif61 e pm ile sorabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhztrk81

slm arkadaşlar bende yurtdışından ıphone 4 aldım( 2. el ) ekranında itunese bağlan çıkıyor. itunes a bağlanıyorum "iphone takılı sim kart destekli görünmüyor"yazıyor gevey aldım belki takınca gider ama tık yok. ALLGSMUNLOCK tan mı yaptırayım ..telefon ingiltereden gelme model nosu MC603B/A yazıyor başka bir bilgim yok..ne yapmam lazım TEŞEKKÜRLER..

İngiltere cihazları en hızlı fu olanlardan 1-3 gün arasında sonuç alanlar oldu. ama operatörünü bilmiyorsan operatör detectörü kullan bence model numaraları herzaman güvenilir sonuç vermiyor.operatörünü sorgula sonra işlem yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: is.mail

arkadaşlar merhaba,
    yaklaşık 15 gün sonra İTALYA dan factoryunlock iphone 4 alacağım.(kontratsız).
    SORUM ŞU: Türkiye ye geldiğimde aktivasyon işlemini nerede yaptırabilirim ? veya aldığım yerde hemen yapılmasını tavsiye edermisiniz ?
    Ne yapmam sizce daha uygun olur ? Yardımcı olursanız sevinirim.
    teşekkürler
    ismail

aktivasyon işlemi kendinde yaparsın arkadaşım. yapman gereken sadece apple sitesinden itunes'u bilgisayarına indirmek ve cihazını bağlamak hepsi bu..
  • atrixj@gmail.com ile yaptığım yazışma sonucu France[Bouygues] operatörüne kilitli iphone 4 cihazların açılamadığı kesinleşti, bu operatöre kilitli farklı cihazlar için destek veriyorlarmış fakat iphone 4 için ''Not supported'' yazmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1
    arkadaşlar benimki sonuçlandı...
    error vermiş.
    not in database diyor.
    acaba operatör mü farklı?

Parani geri alabildin mi?

Kredi geri geldi.
    Bende 3€. Sunu tarama icin kullandım.sonuc bekliyorum.
    İşlemin tamamlanmamasinda ki diğer sebep imei bloke olmuş olabilir...
    İste o zaman mictim demektir
  • ya biri bana yardımcı olabilir , ip4 4.3.1. nasıl türkiyede çalışır , negoa 4.2 ve 4.3 lere unlock çıkmadı dedi ama yapanlar nasıl yapıyor , lütfen yardım edinnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhefe

ya biri bana yardımcı olabilir , ip4 4.3.1. nasıl türkiyede çalışır , negoa 4.2 ve 4.3 lere unlock çıkmadı dedi ama yapanlar nasıl yapıyor , lütfen yardım edinnnn

unlock henüz cıkmadı arkadasım!
    yapanlar nasıl yapıor derken neyi kasdediorsun bilmiorum ama biz avrupadaki bazı operatörlerden kilitli ip4 leri actırıyoruz eğer ondan bahsediorsan o liste ve acıklamayı ilk sayfa ilk mesajda bulabilirsin. o listedeki operatör haricindeki operatörler için şuan tek çözüm donanımsal unlock gevey, yani yazılımsal unlock halen yok.
    cihazın hangi operatörden kilitli biliormusun?
  • Benimki de açıldı çok şükür. 8.gün France Orange
  • Amerika'dan alınma AT&T iPhone 4 32 GB cihaza işlem yaptırsam mı tereddütte kaldım ? Sanırım aynı durumdaki cihaza bu işlemi uygulayanlar sorun yaşamadı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

Amerika'dan alınma AT&T iPhone 4 32 GB cihaza işlem yaptırsam mı tereddütte kaldım ? Sanırım aynı durumdaki cihaza bu işlemi uygulayanlar sorun yaşamadı ?

Tereddütde kalmana gerek yok AT&T cihazları bu yöntemle acılmıyor be kardesim, keşke açılsada okadar insan kurtulurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: efshane

Benimki de açıldı çok şükür. 8.gün France Orange

Güzel haber hayırlı olsun kardes fu cihazın
    En şanssız @Perseus1 ve ben
  • meegi bence senin cihaz salı yada çarşamba açılır zaten 5-8 gün veriyorlar artık sfr için iş günü olarak düşünürsen senin 6 gün oldu gönlünü ferah tut.. senin cihazın açılmasını senden çok istiyorum :D
  • quote:

meegi bence senin cihaz salı yada çarşamba açılır zaten 5-8 gün veriyorlar artık sfr için iş günü olarak düşünürsen senin 6 gün oldu gönlünü ferah tut.. senin cihazın açılmasını senden çok istiyorum :D

seninkide sfr di dimi?? inş bu hafta içi biter bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

Orijinalden alıntı: slhztrk81

slm arkadaşlar bende yurtdışından ıphone 4 aldım( 2. el ) ekranında itunese bağlan çıkıyor. itunes a bağlanıyorum "iphone takılı sim kart destekli görünmüyor"yazıyor gevey aldım belki takınca gider ama tık yok. ALLGSMUNLOCK tan mı yaptırayım ..telefon ingiltereden gelme model nosu MC603B/A yazıyor başka bir bilgim yok..ne yapmam lazım TEŞEKKÜRLER..

İngiltere cihazları en hızlı fu olanlardan 1-3 gün arasında sonuç alanlar oldu. ama operatörünü bilmiyorsan operatör detectörü kullan bence model numaraları herzaman güvenilir sonuç vermiyor.operatörünü sorgula sonra işlem yap

cihazı ingiltere o2 firmasından alınmış başka bi yerde okumuştum "o2 adlı GSM şirketi 15 pound karşılığında bu simlock'u kaldırmak için apple tarafından yetkilendirilmiş." yazıyo bilgisi olan varmı acaba

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.