arkadşlar telefonum açıldı az önce i tunes kablosunu çektim taktım açılmış çok sevinçliyim darısı tüm bekliyen arkdaşlara ituneste şöylebir yazı var. iphone yazılımınız güncel İtunes otomatik olarak 08.04.2011 tarihinde bu kontrolu tekrar yapacaktır Cihaz JB li ise önerilmez türkcell çekim bi düşüyor bi yükseliyor bunun sorunu da ne olabilir saygılar
türkçe pach atmıştım itunese belki ondan türkçe yazıyor olabilir Check for update yazan yerin karşısında yazıyor
cekımın ınıp cıkması yazılımsal..cıhaz yaqzılımını 4.3.1 yaparsan o sorun ortadan kalkar..
zaten 4.3.1 yapmıştım usb ekranında kalmıştı telfon unlock olunca o ekranı geçti şu an full bekli oturduğum yerden de olabilir şu an full çekiyor bide telfon jeilbeark liyken yüklediğim uygulamalr çalışmıyor restore etsemi acaba?
ISTE BEN SANA ONU ANLAYTMAYA CALISTIM..telefonu restore yap dırek 4.3.1ı kur..yap tabıkıde bugun utubarıyle tethered jailbreak cıktı 10gune kadar snowbreeze jail untethered olara cıkar dert etme
quote:
Orijinalden alıntı: leonardo21
bence herkes şansını densin hangi operatör den aldıysa bilgileri versin açarlar ben 1.5 gün bekledim açıldı darısı size
sizin operator neydı acaba
o2 operator ingiltere
restore ettim bakalım ne olcak tekrar kitlenmese bari:D
ya pekı o2 unıted kıngdom mun yanında ıphone 4 yazıyomuydu yoksa sadece ıphone mu yazıyodu
quote:
restore ettim bakalım ne olcak tekrar kitlenmese bari:D
peh fransa çok yavas 4gun bıttı halen tık yok ya
restore yaptım süper herşey takır takır ama mail ekle kısmından Microsoft Exchange kulandığımda hotmail hesabımı eşleştiriyor ama doğru şifreyi girmeme rağmen sürekli şifre sitiyor bu konuda bilgisi olan varmı? tşkler
sen allgsmunlock sitesinden mi yoksa normal opratöründenmi açtırcan ben opratörden açtırdım 1.5 günde açtılar + herhangi bi ücret falnda ödemdim
sen allgsmunlock sitesinden mi yoksa normal opratöründenmi açtırcan ben opratörden açtırdım 1.5 günde açtılar + herhangi bi ücret falnda ödemdim
bende fatura v.s olmadıgı ıcın mecbur allgsm den açtırıyorum 70€ ya. açılacak ama 7gunde falan acılacak sanırım. cunku en erken forumda 7gun gördüm...
hayırlı olsun şimdiden kardesim inan 5 ay bekledim şu açılacak die beklediğim zamn çok insanı acayip gerdiriyor biar önce açılamsı dileğiyle
https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do buraya seri numarasini yaz altada hang ulkede kullanacaksan sec eger bir sonraki sayfada sorun yok gibisinden ingilizce Bsyler yazarsa tel sim acik bu allgsmunlock fallen burdan yapiyor bu isi 10 lira yalatmayin kendinizi
allgsmde yapılan taramada cıhazın kılıtlı olup olmadıgını sorgulanmıyorsun..cıhazın hangı ulke operatorunden alındıgını ogrenıyorsun..sımkılıtlımı dıılmı zaten sımcardını takınca anlarsın..verdıgın lınkle konunun alakası yok
quote:
Orijinalden alıntı: Hydr0035
https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do buraya seri numarasini yaz altada hang ulkede kullanacaksan sec eger bir sonraki sayfada sorun yok gibisinden ingilizce Bsyler yazarsa tel sim acik bu allgsmunlock fallen burdan yapiyor bu isi 10 lira yalatmayin kendinizi
quote:
Orijinalden alıntı: Hydr0035
şakamısın 1nisanda geçti ama
sitede bouygueside gördüm artık bouygues açıyorlarmı ?
ben kurtuldum simlock derdinden harbiden telfon da türkcell avea vodefone yazısı görünmden telfondan bi zevk alınmıyor beklemk çok sıkıcıydı darısı tüm bekliyen iphone sahiplerine
@koc77 @MwaM Hayır bouygues açılmıyor iphone diye belirtmemişler. ama yinede atrix'e sorun yanlışlık olmasın. ben daha önce buna benzer sorduğum bi soruya dayanarak açılmıyor diyorum. açılabilen iphone lar operatörleriyle beraber belirtilmiş zaten