Mrb Arkadaşlar. Forumda aradım ama bulamadım herhalde daha önce anlatılmadı.
İlk Önce iTunes'e ekleğimiz müziğe sağ tıklayıp get info ya tıklıyoruz ve ordan options sekmesine geliyoruz. burda stop time a tıklıyoruz ve degeri 30 saniye olarak değiştiriyoruz. yani şarkının 30 saniyelik kımını ringtone yapabiliyoruz ancak. Daha sonra tamam deyip pencereyi kapattıktan sonra saşıya sağ tıklayıp Convert Selection to AAC diyoruz. Daha sonra iTunes Library'nin Music kısmına gelip o dosyayı buluyoruz (eğer dosya çoksa sağ üst taraftan arayıp bulabilirsiniz.). Sonra bulduğumuz dosyaya sağ tıklayıp show in windows explorer diyoruz ve gelen pencere de dosyanın .m4a olan uzantısını .m4r olarak manuel olarak değiştiriyoruz ve .ift tıklayarak iTunes te açıyoruz ve iTunes'in library kısmına ringtones diye bölüm açılıyor. ve sonra iphone u bağlıyoruz ve iphone a tıklayıp ringtones kısmında göndereceğimiz ringtone u seçip sync diyoruz bu kadar.
Şimdilik yöntem bu galiba ben başka yöntem bulamadım 30 sn ile idare edeceğiz artık.
kusura bakma hevesle anlatmışsın ama verildi ne yazık ki yinede güzel olmuş. yeni başlayan(yeninin de kötüsü) biri anlayabilir. emeğe saygı. eline sağlık
bi de sendsong diye bir uygulama var. tüm müziği bile ringtone yapabiliyorsun.
ya daha kolay bi program yok mu ? Ringtones vardı 1.1.4'te... 2.0.2 de yok mu o program ben bulamadım :(
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme