Şimdi Ara

iPhone 2.0.1 Yüklenmesi WinPwn ile Unlock (Güncellenmiştir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
19.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2.0.1 Custom Fw hazırlıyorum ve tavsiye ye ihtiyacım var
    Resimdeki aşamada seçmemiz gerekenler bizce hangileri olmalı, arkadaşlar sonuçta sağlam bir Custom Fw olsun.
     iPhone 2.0.1 Yüklenmesi WinPwn ile Unlock (Güncellenmiştir)

Anladığım kadarı ile resimdekileri seçtim, seçmemiz gereken başka ne olabilir ?

Bilgi verecek arkadaşları acil şu aşamada acil bekliyorum tşk.

• bende indirmeye basladim.

bu arada pwntool ile ziphone arasında hiçbir fark yok

ziphone cihaz ustunde kendisi anlık işlem yaparken, pwntool once firmware uzerinde kırma işlemini yapıp sonra bu firmware i itunes sayesinde cihaza yukletmesi.
  • Hocam custom fw için özel serverimden yer verebilirim bütün arkadaşlar rahatlıkla yükler.
  • dostum o listenin içerigini tam olarak bilmemekle birlikte, cydia ve installer ı kursanda yeter simdilik, bu arada build kısmında bootloader ları isteyecek umarım elinde vardır yoksa build yapmıyor ipsw dosyasını.

quote:

Orjinalden alıntı: dhaydar

Evet arkadaşlar 2.0.1 Custom Fw hazırlıyorum ve tavsiye ye ihtiyacım var
    Resimdeki aşamada seçmemiz gerekenler bizce hangileri olmalı, arkadaşlar sonuçta sağlam bir Custom Fw olsun.

• Boss Tool, Boss Prefs gibi her zaman kullandığımız programlar varsa bence onlarıda seç ama sen bilirsin yinede şimdi listenin tümünü göremediğimden tam birşey diyemiyorum.
  • installeri bence seçme daha betaymış
  • bu arada Speed yavasladı, seeder 1tane var sanırım... :))
  • 1 seed var, bende de düştü dl hızı 10'lara,ineceği yok, her koldan tarıyorum rapid linki falan bulursam koyarım,aslında bitane buldum da emin olayım bi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 9 Ağustos 2008; 11:14:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIPcSTrikEII

tşkler bilgi için

• evet arkadaşlar, pwnage202 ile upgrade ettim, şu an iTunes ile sync ediyor, daha sonra izlenimlerimi paylaşırım...
  • http://www.ilikemyiphone.com/?p=375

Burada rapid linki var ama hiç feedback yok, şimdi Twitter'da birinden rica ettim o güzelce Custom hazırlamış ondan alabilirsem paylaşırım...
  • installer 4 beta'yı seçmiyorum ne diyorsunuz
  • Büyük ihtimal doğru dosyadır bu ama bu da 3 parça adsl olsa hallederdikde beklemeden kablonet var bende ip değişmiyor. Tek link bulmam lazım. Torrent dediğiniz gibi çok yavaşladı.
  • Modem resete gerek yok, artık Rapid'de bekleme süresi kalktı, sadece maksimum 60-65 ile indiriyosun free isen
  • bende rapid premium var hemen su rapiddekinden cekim deniyim.
  • O zaman tamam :) indirmeye başlayalım ordan saol
  • Evet arkadaşlar ben yaptım şu an iphone'num PwnageTool 2.0.2 sayesinde 2.0.1 oldu gerçi daha öncesinde iphone'num 2.0 iken itunes üzerinden direk update yaparak 2.0.1 yapmıştım ama içinde cydia yoktu ve ssh kuramadığından telefona kendi crack aplications ve oyunlar v.s atamıyordun şimdi ise PwnegaTool 2.0.2 çıkınca yeni bir costom fw hazırladım installer 4 beta olduğu için hazırladığım custom fw içine katmadım.
    Şu an itunes sync yapıyor, rapid free den hazırladığım custom fw sizlere nasıl ulaştırabilirim ? dosya boyutu aşağıda resimde görünen -

• Heyecan yaptırdınız bana yahu! Hadi hadi hadiiiiii!!!
  • imei ile ilgili bir sorun oluşturur mu
  • dhaydar , bekliyoruz senin custom'ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 9 Ağustos 2008; 12:27:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.