Şimdi Ara

iPhone 2.0.1 Yüklenmesi WinPwn ile Unlock (Güncellenmiştir) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
19.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmadı ustam ne yazıkki kaldık rapide alpaybursa halledecekti ama hala sesi çıkmadı umutlarım kararmaya başlıyor
  • Bir de olmazsa son olarak en son bölümdeki root size varya onu 500 dışında bir değere ayarla kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rigel55

olmadı ustam ne yazıkki kaldık rapide alpaybursa halledecekti ama hala sesi çıkmadı umutlarım kararmaya başlıyor

Burdayım burda Az kaldı , az sonra 1.partın linkinide vereceğim
  • aynen deniyorum ustam saol ilgin ve alakan için
  • abi tamamdır 750 yaptım oldu aynen dediğin gibi bunuda baş sayfaya ekle bence
  • arkadaslar bu hatayı goren varmı

iPhone 2.0.1 Yüklenmesi WinPwn ile Unlock (Güncellenmiştir)
  • Daha önce eklemiştim başka hata alanlar için bunuda yazarım. Hadi geçmiş olsun.
  • Yabancı sitenin birinde QuickTime silip reset atıp tekrar kurun demişler ama deneyenler sonuçla ilgili birşey yazmamış.Denemekte fayda var.
  • Bak çağdaş birinin işine yaradı.jayjay 2.6 ziphone indir refurbish'e bas teli fabrikadan çıkmış versiyonuna çevirsin ondan sonra restore yap.
  • Evet yazmıştım 1. sayfaya zaten şimdi kalın harflerle vurguladım demek farklı pc'lerde farklı sonuçlar oluyor. İyi oldu onuda öğrendiğimiz.

Yalnız jayjay için bir çözüm bulamadık. Ankarada olsa atla gel deyeceğim eve hemen halledelim mutlaka gözden kaçan bir yer var. Başka pc varsa onda dene veya itunes kaldır gir belgelerim müzik içindende itunes libraryleride sil tekrar yükle itunes'u ve yeniden başlat pc'yi artık aklıma bişeyde gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 10 Ağustos 2008; 22:40:49 >
  • benım fabrıka cıkısı 1.0.2 bısey olmaz dımı dostum
  • ustam bu restore hala bitmedi elma logosu geldi ama bu seferde gitmiyor restore daha uzun sürermi yoksa napim

ekranda verifyng iphone yazıyor duruyor ekranda elma altta daire dönüp duruyor yahu dicektim olduda bitti maşallah açıldı hele şükür maşallah arkadaşlar 750 yapınca baya uzun sürüyo sakın kesmeyin bağlantıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigel55 -- 10 Ağustos 2008; 22:44:19 >
  • 2G için Orjinal 2.0.1 Versiyon dosyası zipli mi cikiyor arkadaslar ben su 4. maddeyi gecemedim .. nasil firmware y gosterecegiz winpvn e
    bunu bir kisi bana anlatabilirmi PWNAGE dosyasini aciyorum ama bos bir sayfa cikiyor bende anlamadim nasil gosterecegiz .. ayrica 2.01 indirdim ama dordunce adimda 2.0 firmvare yi gosterin diyor ... 2.0 formvaremi yoksa 2.01 firmvaremi? sagolun cevaplariniz icin
  • Arkadaşım bende dahil çoğu kişi refurbish yapmıştır henüz herhangi bir sorun duymadım sende de olmaz.Ama belli de olmaz sonuçta elektronik şeyler şans işidir.
  • hem soru hem cevap nasıl ama
  • batuxan

İndirdiğin orjinal 2.0.1 göster birşey fark etmiyor.
  • refurbish olmuyor dostum program telefonu gormuyor
  • jayjay o zaten görmez cihazını 2.0 yüklü sendeki cihaza muhtemel yada 2.0.1 eğer msn varsa PM at ben ordan yardımcı olmaya çalışayım sana söz vermiyorum kesin yaparız diye ama bence yinede bu DFU mode olayından kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum çünkü hiçbirşey yok forumlarda bunla ilgili.
  • Benimde 2.0 yüklüydü ben refurbish yapıp 1.1.4'e dönmüştüm 2.0 olduğu için görmeme gibi bir problem olmaz. Problem başkadır ama inşallah düzelir..
  • Bende de geçen restore modda kaldı cihaz kesinlikle ziphone algılamıyo cihazı çok denedim normal mode yada refurbish yapmayı ama olmuyor restore moddayken cihaz çalışır olsa görecek belkide.

jayjay ile birçok yöntem denedik şimdi olmuyor yarın başka pc'de deneyecek artık kaldığımız yerden devam ederiz yarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 11 Ağustos 2008; 0:03:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.