Şimdi Ara

iPhone 18 Pro prototipi sızdırıldı: İşte yeni tasarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 18 Pro prototipi sızdırıldı: İşte yeni tasarım
    iPhone 18 Pro modellerinin daha küçük Dynamic Island ile geleceği uzun süredir konuşuluyor. Yakın zamanda paylaşılan iPhone 18 Pro prototip görüntüsü de bunu doğruluyor.

Ayrıca Bkz.Apple, iPhone 18 Pro fiyatlandırmasında sürpriz yapmaya hazırlanıyor

Paylaşılan görüntüde Apple’ın yeni nesil Pro’larda Dinamik Ada’yı önemli ölçüde küçülttüğü açıkça görülüyor. Önceki raporlar, iPhone 18 Pro Max'in %25-30 daha küçük Dynamic Island ile geleceğini öne sürmüştü, bu son sızıntıyla örtüşüyor.

iPhone 18 Pro özellikleri ile neler sunacak?

Tedarik zinciri bilgilerine göre, Apple, Face ID kızılötesi aydınlatıcısını ekranın altına taşıyarak Dinamik Ada'yı küçültmeyi hedefliyor. Kamera ve nokta projektörünü ise daha küçük, hap şeklinde oyukta tutacak. Şirketin sensör doğruluğunun ekran katmanlarından etkilenmemesini sağlamak için lazer mikro delme yöntemini kullandığı söyleniyor. Bu, Apple’ın tam ekran iPhone’a (iPhone 20) ulaşma yolunda önemli bir adım anlamına geliyor.

Daha küçük Dinamik Ada'nın ötesinde iPhone 18 Pro serisinin, iPhone 17 Pro tasarımını koruyacağı ve birkaç dahili yükseltme sunacağı bekleniyor. iPhone serisi için bir ilk olarak değişken diyaframlı ana kameraya göreceğiz. Bu, daha iyi alan derinliği kontrolü sağlayacak. iPhone 18 Pro ve 18 Pro Max, TSMC’nin ilk 2nm işlemcisini kullanacak.

iPhone 18 Pro ne zaman çıkacak?

Apple’ın bu yıl iPhone lansmanlarını ikiye böleceği söyleniyor. iPhone 18 Pro ve 18 Pro Max, Eylül ayında tanıtılacakken, düz iPhone 18 ile birlikte diğer modeller bahar ayında piyasaya sürülecek.

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/iPhone-18-Pro-alleged-prototype-leaks-First-look-at-25-smaller-Dynamic-Island-thinner-bezels.1288012.0.html

• Güzel telefon gerçekten

Günümüzün Nokia'sı bence Apple, Nokia'ya hastasıydım moda olduğu dönemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm Qarabağlı -- 3 Mayıs 2026; 18:2:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iPhone 18 Pro prototipi sızdırıldı: İşte yeni tasarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Böyle bir teknoloji var ancak Çinliler bile kullanmıyor. Apple yaparsa hepsi aynı gün çentiksiz deliksiz ekrana geçer en azından.

• 17 tasarımı ile devam edecekler 20 ye kadar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu kadar büyük değişimi toplum kaldırmayabilir

• Yokizm Qarabağlı kullanıcısına yanıt
    Bende Nokia ve Apple seviyorum sadece Androidden nefret ediyorum

• Samsung iki sene innovasyon göstermedi direkt yerin dibine soktunuz. Bakalım Apple, aynı iPhone ile kaçıncı satış rekorunu kıracak bu sene. Gösteriş uğruna koyun gibi güdülüyonuz popülistler sizi.

• Kral Nokia da android di

Güldür güldür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32D2EE872 -- 3 Mayıs 2026; 23:52:26 >
  • Nokia_FAN N kullanıcısına yanıt
    herkes android kullanıyor diye herkes androidi seviyor diye birşey mi var

• Vay arkadaş şu kitleden ne zaman kurtulacağız acaba. "Ne zaman evleniyorsun , ne zaman çocuk yapacaksınız , o arabaya o para verilir mi , iphone alacak koyun çok" Kardeşim sizene , sizeneee!!! Milletin uçkurundan , keyfinden cebindeki paradan!! Hemen her şeye laf söylemeyi bırakın artık. Hayırlı olsun , güle güle kullan , Allah daha iyilerini nasip eder umarım" demek bu kadar mı zor?

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    bu ülkede banane sanane sorunu var yıllardır bu böyle biz onların ne yaptığına karışıyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32D2EE872 -- 4 Mayıs 2026; 12:58:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.