|
-
-
Her gün sigaraya verilen 2 doları kendine iyilik gören ama beslenmeye giyime teknolojiye gelince ucuzu da aynı işi görüyor diyen millete çok bile.
Kırmızı et kurbandan kurbana,araba sahibinden yaşlı,evler 1+0. Yurtdışına meraklıysan ver bakalım 1000 lira sana koymaz. İmei haracı bir bizim aklımıza gelir ki o da yaklaşık telefon parası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2011 de iPhone 4 2000 küsur bir fiyatı vardı asgari ücret 830 TL civarı bir şeydi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ emre -
Telefondan alınan vergileri düşününce logodaki elmada hükümete subliminal mesaj var bence:
Apple: Ben bu kadarını yedim gerisini sen ye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 10 Eylül 2025; 7:41:26 >_____________________________ -
Bence diğer telefonlarla kıyaslandığı için öyle bir tablo ortaya çıkıyor. Samsung'un yurtdışı satış fiyatı iPhone'dan pahalı olmasına rağmen ülkemizde Apple'a göre hatrı sayılır derecede daha uygun fiyatlamayla geliyor, yanında verdikleri hediye ve ekstra indirimler de cabası... Sonuçta bu adamlar da vergi ödüyor, bu adamlar da kurdan etkileniyor.
-
Samsung, Türkiye'ye özel indirimli satıyor. Apple daha kurumsal bu konuda.
-
Buna kurumsallık mı denir bilmiyorum ama sonuçta bölgesel fiyatlama yapılabilen birşey, birçok firma da yapıyor bunu. Şuanki Türkiye koşullarında Apple fiyata +1 koyuyorsa devler üzerine yaklaşık +1.2 koyuyor. O nedenle fiyattaki her oynama katlanarak tüketiciye yansıyor. Apple'ın suçu diyebilir miyiz, hayır ama bölgesel fiyatlama yapmaması da eleştiri konusu oluyor işte.
Zaten fiyatlardaki en pahalı kalem vergi. Araçta da telefonda da... Yiye yiye doyamadılar bir türlü. Telefon gibi temel bir ihtiyaca bu denli vergi uygulanması akıllara zarar bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 10 Eylül 2025; 08:54:32 >
-
bırak oğlu o paraya öküz alırız :)
-
-
Kullandim bu cihazı uygulamalarda bariz lag oluyor geçişler vs cok kötü almadim ve çok çirkin cihaz. İphone ile gereksiz karşılaştırma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu durum halami düzelmedi Samsungda? Bu cihaz benimde cok hosuma gidiyordu. 3 defa daha önce Samsunga gecme denemem oldu ilki Galaxy S4 ile olmustu, yavas tepkimesi yüzünden rafa kalkti. Sonra Galaxy S7 Edge oda ayni daha sonra S10 ile denedim cok güzel cihazdi ama oda yavasti. Her defasinda iPhone galip geldi. Demek hala bu durum degismedi.
_____________________________ -
Hocam 3 olacak nerdeyse s23 ultra kullanıyorum .dsha format atmadım lag vs hiçbirşey yok çok memnunum s22 den sonra samsung çok atılım yaptı denemeni tavsiye ederim s25 ultrayı.benim telefondan işlemcisi çok üst düzeyde
Bir Dubai yapayım Aralık ayında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Denemeyi ilerde S26 Ultra veya S26 ile yapabilirim ancak dün tanitilan Apple17 den sonra bu ihtimal biraz düstü, cok iyi bir cihaz cikarmislar ve ilk defa ya düz model yada Air olani almayi düsünüyorum. Samsungun özellikle sanal zekasini begeniyorum cok iyi calisiyor. Bakalim iPhone17 ile Sanalzeka düzeldimi Appleda.
Fiyatı maxlamışlar.
_____________________________ -- --Bilgisayar 1--MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF -
-
Ben mesajda iki cihazı teknik ve kullanım özelliği olarak kıyaslamadım, Ali birini tercih eder Veli diğerini, fiyat politikası burdaki konu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Pro max'ın ederi en fazla 20 bin tl.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
Öncekilerde olduğu gibi yine milyonlarca enayi alacak. ALLAH akıl, fikir versin inşaALLAH ne diyebilirim ki başka?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı