|
iPhone 17 Pro Max, daha küçük Dinamik Ada'ya sahip olabilir
-
-
Wow inovasyon!!! Android dünyası ekran altı parmak izi okuyucu ile yıllar önce çözdü bu çentik olayını zaten eyvallah S23U ve 15PM kullanıcısı olarak FaceID hızlı mı hızlı ama parmak izi okuyucusundan çok farkı yok hız bakımından.
-
13 pro max kullanıcısıyım, parmak izi okuyucusunu tercih ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ta en başından beri, olabildiğince küçük bir tasarım yapmaları gerekirken "Dinamik Ada" diye havalı isimle pazarlama yoluna gittiler.
(Yani misal telefonlarda anten çıkıntısı zorunlu olsaydı, onu daha da uzatıp, Sihirli Değnek™ diye tanıtırlardı) (Apple değil Snake)
-
Ekran altı parmak izi hala yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parmak iziyle, Face-iD'yi kıyaslamış lol. Face-iD dikkat gerekmesin ayarını işaretleyince şak diye ekran kiliti açılıyor. Parmak izinden çok daha pratik. Ayrıca Dandroid cihazlarındaki yüz tanıma ile alakası yok. Daha karanlıkta yüzünü göremiyor :D
-
Apple Fold tarzı bir telefon çıkartırsa telefonu yenilerim.Dinamik adayı yoketse bile kesinlikle almam.
-
Bu teknoloji ellerinde yıllardan beri var. İsteseler 5 yıl öncede dinamik adası küçük veya dinamik adasız telefonlar yaparlardı. Ellerindekini pişirip, pişirip veriyorlar.
-
İlla androidle birşeyler kıyaslayıp ezikliklerini kusacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei 3'e katlanır telefon yapıyor. Apple Dinamik adayı küçültüyor. İkiside inovasyon.
aslında parmak izi cok kullanisli telefonu yuzune çevirmeden parmak basabiliyorsun.bunu kullanarak anlayabilirsin yüz tanıma çoğu androidde var karanlıktada goruyor ama tercih edilmiyor.
Benim Xiaomi mi 8 2018 model ama karanlıkta görüyor, açıkçası gereksiz diye kapattım boşa şarj yemesin diye. Bu tür şeyleri istemiyorum: Bana 6.8 inç ekranı olan katlandığı zaman da 13-14 inç olabilecek ve ekran izi olmayan sd elite işlemcili bir telefon lazım. İris , ses tarama falan istemez onları eksik yapsalarda olur fiyatı daha ucuz yapsınlar kamerası bile ortalama bir şey olsa yeter bana! Donanımı da isteğe bağlı arttırılsın 8-12-16 gb ram ve 256-512-1000 gb depo olsun ama bana ortadaki fazlasıyla yeter. Ekstra kızıl ötesi kumandalı olursa da tadından yenmez! Fiyatı da 1000 dolara ayarlasalar yok satar bence kim yaparsa!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 27 Ekim 2024; 20:3:16 >
Evet kıyasladım çünkü günlük hayatta ikisinide kullanıyorum ona bakarsanız S23U da masadan telefonu kaldırmadan ekran kilidini açabiliyorum iPhone da bunu yapamıyorsun kafanı yaklaştırman lazım yada telefonu kaldırman lazım.
Mal ya bu Apple. Ekran altı parmak izi koy. Kaldır o adayı madayı. Baştan beri saçmalıktı ama gel anlat.
Bana kalırsa gerçek inovasyon diyebildiğimiz tek ürün vardı bu sene o da Meta Orion
Tam bir meraklandıracak pazarlama adı çıkarmışlar.Androide göz dağı vermeye devam ediyolar.
-
Face ID'li cihazda kullandım, Touch ID'li cihazda. Hatta kullandığım iPad(Mini 6) halen Touch ID'li bir cihaz. Parmak izi ve yüz tanımanın kendilerine göre eksileri ve artıları var. Kendi şahsi kullanışıma göre Face ID'nin artıları Touch ID'den daha fazla. İleride Face ID kalkıp tekrar Touch ID gelirse o modeli alır mıyım soru işareti. Apple bu verdiği özelliği daha sonradan sessizce kaldırıp hiç vermemiş gibi yapabilir(3D Touch), hatta yerine ondan daha az kullanışlı bir özelliği de pazarlayabilir.
-
En son dandroid telefonlar gibi çirkin damla çentik koyarlar bunu da büyük inovasyon olarak tanıtabilirler.
Ta en başından beri, olabildiğince küçük bir tasarım yapmaları gerekirken "Dinamik Ada" diye havalı isimle pazarlama yoluna gittiler.
(Yani misal telefonlarda anten çıkıntısı zorunlu olsaydı, onu daha da uzatıp, Sihirli Değnek™ diye tanıtırlardı) (Apple değil Snake) |
13 pro max kullanıcısıyım, parmak izi okuyucusunu tercih ederim
|
Wow inovasyon!!! Android dünyası ekran altı parmak izi okuyucu ile yıllar önce çözdü bu çentik olayını zaten eyvallah S23U ve 15PM kullanıcısı olarak FaceID hızlı mı hızlı ama parmak izi okuyucusundan çok farkı yok hız bakımından.
|
Parmak iziyle, Face-iD'yi kıyaslamış lol. Face-iD dikkat gerekmesin ayarını işaretleyince şak diye ekran kiliti açılıyor. Parmak izinden çok daha pratik. Ayrıca Dandroid cihazlarındaki yüz tanıma ile alakası yok. Daha karanlıkta yüzünü göremiyor :D
|
Bu teknoloji ellerinde yıllardan beri var. İsteseler 5 yıl öncede dinamik adası küçük veya dinamik adasız telefonlar yaparlardı. Ellerindekini pişirip, pişirip veriyorlar.
|
Huawei 3'e katlanır telefon yapıyor. Apple Dinamik adayı küçültüyor. İkiside inovasyon.
|
Benzer içerikler
- akıllı saate whatsapp nasıl yüklenir
- free vpn
- whatsapp sohbet aktarma
- instagram telefon numarası
- gif yapma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X