< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcgenci -- 20 Ocak 2025; 2:16:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 16 vs 16 pro

-
-
Fotoğrafcılık merakın yoksa, standart bir kullanıcı isen yani ara sıra fotoğraf-video işin oluyorsa, birde 60 hz olayına takılmıyorsan 16 yeterli, hatta kriterlerine göre 16e bile uzun yıllar götürür seni. ilerde satmak isteyip üst modele geçmek istersende fazla değer kaybı olmadan elinden çıkarabilirsin. daha önce 120 hz ekranlı bir telefon kullandıysan ilk etapta 60 hz e alışmak zor olabiliyor. Şuan için iphone genelinde yapay zeka tarafı çok geride fakat iphonelar geriden gelip stabil deneyimler sunmasıyla meşhur ilerde chatgpt entegreli yapay zeka güncellemeleri telefonu bambaşka noktaya taşıyabilir. 16 serilerinin tamamı intelligence destekliyor. onun harici tabi ki pro modellerin ayrı bir karizması var ama 20-25 bin fazla paraya gerek yok, benim düşüncem.
-
Peki iphone 15 düşünüyorum ben de. Sinema tv sektöründeyim ara sıra video işlerim oluyor. Hatta telefondan kurgulara başlamayı düşünüyorum. Bana kalsa 13 bile alabilirim çok parayı vermeyi saçma buluyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 24 Temmuz 2025; 23:11:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X