ara model sunmuşlar.. |
iPhone 14 ve iPhone 14 Plus tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

-
-
İş olsun diye çıkarmışlar yani şu modeli yeni diye sunmamaları lazım. Satın aldığınız oyunun dlc paketi gibi.
Pro ya geçilmeyecekse şayet 13 ile devam etmek daha mantıklı gözüküyor.
-
-
Her zaman açık ekran koca Apple'ye yeni gelmiş. Olaya bak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iphone un çift sayılı modelleri ara model oldu bende şuan 12 kullanıyorum tam 11-13 arası birşey yani insanlar iphonelar arasında geçiş yapmaz fakat android ten geçenler alır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hemen herkes mavi alacak 14 olduğu belli olsun diye :)
En azından değişken tazeleme hızına sahip (1-60 Hz) olmalıydı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden baksan hayal kırıklığı. Aynı işlemci, aynı ekran, 60 hz. Üstelik güzelim mini yerine plus getirmişler. Ah Apple ah. Zaten baz telefon 6.1 inç. Daha büyüğünü arayana iPad mini tavsiye ederim. Mini yerini plus alması çok saçma. Mini az dahi satsa bir pazarı vardı.
-
neden insanların canını bukadar düşünüyor bu firma garibime gidiyor yardım mesaj özelliğini gelişdirmişler
-
Geçen seneyle nerdeyse aynı olan telefonu 100 dolar zamla ve 60 hz'e sat. 35 bin liraya 60hz telefon. Komik.
-
14 Pro alınırsa alınır, ama normal 13 den 14'e geçmek için hiç bir neden yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hem 60hz hem A15 çip. tabii efendim.
-
Type C filan gelmez Hocam boşuna beklemeyin Apple inat için kabloyu komple kaldırır.
Eşimde SE2020 var degistirmeyi dusunuyoruz.
Suan resmen 14pro mu düz 13 mü yaptilar karar matrisini. 14 yok karar matrisimizde cunku 13’ten tek farki fiyati.
Eskiden de bu elestiri hep yapilirdi “ee bu aynisi yaa” seklinde ama islemci hep sinif atlardi ; A13 -> A14 -> A15 şeklinde. E bu sene o farki da kaldirmislar? Resmen iphone 14 keriz silkeleme olmus.
Ancak 14 pro gercekten iyi duruyor, ozellikle dynamic island
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-G -- 8 Eylül 2022; 0:45:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bundan anca 13s olur
-
2017 çentikli 12mp, 60hz telefona bu fiyat enayilik resmen. Yeryüzünde bu saçmalığı yapan başka kimse yok zaten
-
Apple, nokia nın yolundan gidiyor :)
13 pro almak daha mantikli bu cihazin artisi yok
Apple kitlesini çok iyi tanıyor iphone 12 yi yeni model diye çıkarmış bi daha. Nası olsa kitlesi düşünmüyor direk alıyor diye.
-
ölü doğmuş bir bebek satışlarda 5c ve xr performansı bekliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X