Şimdi Ara

iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
7
Favori
21.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim 4 ocak siparişim o halde benim daha da geri gelmesi gerekiyordu ama olmamış nedense iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler 

• 2 ocakta verdigim siparis biraz once yola cikti. Adres defisikligi yapacaktim musteri hizmetlerini aradim cok sanslisiniz normalden cok daha erjen geliyor urununuz dedi :) bilsem baska bir sey dilerdim 🤣🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EzoBride kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kazandim. Odul olarak arac telefon tutucu istiyorum 🤣🤣🤣🤣

• Oha nasıl ya iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler  Cihaz neydi hocam

• HaY_aKSi kullanıcısına yanıt
    Bugünde gelmedi tebrikler UPS

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    14 pro max 256 gb derin mor hocam

• Beylikdüzüne teslim edilmesi gereken telefonumu topkapı şubesinden dağıtıma çıkarmaya çalışan ups, bugün teslim edemediği için ileri tarihe atmış teslimatımı… Şaka gibi kargo firması

• Arkadaşlar ben de 14 Pro siparişi verdim. UPS kargo teslimatı sadece satın alım yapan kişiye mi yapıyor? İşimden dolayı çok fazla evde olamıyorum. Evdekilere teslim etmezler mi?

• Bugün sabah gelen mesajla heyecanlandım ama
    Apple Store: Bugün teslim günü. WXXXXXXXXXX numaralı siparişteki ürünler bugün teslim edilecek. Daha fazla bilgi için:https://s.apple.com/xxxxxxxxxx B040
    Gelen linke tıkladığımda kargonun adanada olduğu yazıyor. Mardine yarın mı gelir yoksa pazartesiye mi kaldık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KDGL kullanıcısına yanıt

Soyadınız aynı olan herkes alabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple cumartesi günü kargoya veriyor mu ? Gerçi bildiğim kadarı ile ups kargo cumartesi pazar çalışmıyor

• bLind kullanıcısına yanıt
    Bugün kargom teslim edildi, istanbulda cumartesi dağıtım yapıyorlar pazarı bilmiyorum

• Arkadaş ben böyle rezil bir firma görmedim. Ayın 11 den beri kargo gelecek diye bekliyorum. Keyfi ne zaman isterse o zaman getirecekler galiba. (İstanbul içi bu arada)

• Siparişi kontrol edeyim dedim böyle bi uyarı çıktı nolucak iptal mi edecekler acaba anlamadım iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler 

iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler

İptal ne alaka? Değişiklik yapmak istemişsiniz sistem kabul etmemiş.

Bende de var da baktım başkalarinda da var iptal ile ilgili bir durum değil değişiklik yapmak istersen sanırım.

• dusttt D kullanıcısına yanıt

Hayır hiçbir değişiklik yapmak istemedim. Siparişi kontrol etmek için arada bir giriyorum. Şimdi girer girmez bu yazı yazıyor.

Bak bu da başka bir arkadaş önceden yazmış baya bir onda da yazıyor sorun olduğunu düşünmüyorum.

Sabah saatlerinde bende de yazıyordu. Az önce tekrar baktım bir şey yazmıyor şu an. Sanırım güncelleme gibi bir şey yaptılar.

Benim teslim tarihi 31 ocak - 7 şubat. Hafta içinde gönderime hazırlanıyor kısmına geçeceğini düşünüyorum. (14 pro 128)

• dusttt D kullanıcısına yanıt

Evet büyük ihtimal bizim siparişlerde bir gelişme olacak hafta içinden itibaren. Ben teslim tarihinde bir değişiklik beklerdim ama olmadı halen aynı 26 Ocak-2 Şubat görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.