Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.109
Cevap
706
Favori
2.155.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19621963196419651966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Piyasa da ikinci el 13 ve pro serilerine şahit olmadim daha dogrusu iphone satan görmedim alan kullaniyor.emin ol havada gider tüm hatlara acik olsun gerisi kolay,fiyatlar ucuş moduna gecti hedef 17 serisi yada anroid geciş yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt

Yanlış anlamışım o kısmı. Ben kullanmadığım için yorum yapamam 15 serisiyle alakalı. Ama birçok yerde ısınma sorunu var, thermal throttling vb. yazılar görünce ısınma sorunu var zannediyordum. Yada cihazdan cihaza görede değişiyor olabilir.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

15 serisinin adı çıktı ısınıyor diye o da geçen yıl ilk zamanların optimizasyon eksiklikleri ile alakalıydı güncelleme aldıkça makul seviyelere ulaştı özellikle Pro Max

• Ios 18’de gece bekleme modunda %7/8 civarı şarj yiyor. Eskiden %3/4’dü. Bekleme modunda bende tüketim arttı net bir şekilde 18’de. Forumda başkalarında da aynı durum olduğunu söylediler. Düzelir diye umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Ios 18’de gece bekleme modunda %7/8 civarı şarj yiyor. Eskiden %3/4’dü. Bekleme modunda bende tüketim arttı net bir şekilde 18’de. Forumda başkalarında da aynı durum olduğunu söylediler. Düzelir diye umuyorum
    Güncellemeyin diye uyardım. İos 17.5 14 prolar için en mükemmel sürüm olarak kaldı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

Hocam 18’den baya memnunum şu durum hariç. Baya akıcı çalışıyor

• telefonum 14 pro max çok geç şarj oluyor 20w adaptör ile

• mas1an_ M kullanıcısına yanıt

Şarj süresi anlık duruma göre değişir. Odadaki basınç, sıcaklık, cihazın ısısı vb. durumlardan etkilenir. Yazın 20 w adaptörle 5 w hızdan daha yavaş şarj ettiğini bile gördüm.

nasıl oluyor bilmiyorum ama kablo bile farkettiriyor.

• Selam arkadaşlar cihazım 14 pro max
    iOS 16.7 den çıkmadım şu güne kadar telefonda hiçbir sorun yoktu donma kasma şarjın erken bitmesi vs
    Ama son zamanlarda aşırı ısınmaya şarjı hızlı bitmeye ve ara ara donmaya başladı
    Şuan bile aşırı ısınmış durumda
    Ne yapmamı önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eywp -- 13 Ekim 2024; 7:37:28 >

2 önce kablo almiştim,son 3,4 ay şarj konusunda geç şarj etmeye başlamişti ucu bukuşmekten kopma derecesine gelmiş yeni bitane aldim 1 saatlik sürede %80-90 şarj ediyor

• eywp E kullanıcısına yanıt

Sürüm düşürmemiş yükseltmemiş isen batarya ile alakali olabilir.17.7 kapanmadan gecmeni tavsiye ederim düzelmez ise formatlaman gerekebilir.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler

• Merhaba pro max (ios18) kullanıyorum kullanım sırasında wifi gidip gelmeye başladı bilgisi olan var mı

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    bende satarsam eğer samsung fold serisine geçiş yapabilirim sanırım. aklımı çeliyor 😄

• HANİ NFC NERDE. Yalan bu apple ya.

NFC için güncelledim ne geldiği var ne geleceği.

• Tface T kullanıcısına yanıt
    ben güncellemedim ama bildiğim kadarıyla 18.2 sürümünde diğer ödeme sistemlerine açacaklar

• Pili 100, 12 ay garantili, 512 GB 14 PM cihazım var arkadaşlar, sizce ederi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜDAVENDİGARMAH -- 14 Ekim 2024; 12:44:34 >
  • Umarım, bankacılık uygulamaları da hızlıca entegre eder umarım

• iPhone 14 Pro Max’ten iPhone 16 Pro’ya geçen var mı ? 14 Pro Max’in ağırlığı ve kullanım zorluğu yordu beni artık.Batarya yönünden bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Her gece telefonu şarja takıyorum zaten.14 Pro Max’de ekran büyük olduğu için dinamik ada çok sırıtmıyordu.iPhone 16 Pro’nun ekranı daha küçük olduğu için, dinamik ada göze batar mı ? iPhone 17 Pro’da dinamik ada küçülür mü acaba ? Bir yandan da 17 Pro’yu mu beklesem diyorum.Var mı fikri olan?

• 
Sayfa: önceki 19621963196419651966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.