Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1020. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
41.987
Cevap
601
Favori
2.392.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
98 oy
Giriş
  • Hangi panel kullanıdığınızı nerden görüyorsunuz. Ben herhangi bir sorun yaşamadım benim ekranda ancak merak ettm şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aldığım ssi göndermeye çalışırken arama kısmında bir önceki menüye atma problemini yaşadım forumda da bolca yazılmıştı. Sık karşılaşılan bir bug sanırım ancak daha önce olmamıştı. İos 16.4 cidden sorunlu sanırsam. Bunu galeriden atınca yapmıyor ancak bir ss alıp direkt sağ köşeden gönderme kısmına basıp isim arayınca oldu. Bunu her zaman yapmıyor bu arada sonra tekrar denedim yapmadı. Daha önce de yazılmıştı diğer kişiler tarafından forumda ben o sırada yaşamadığım için bu sorunu belirtmemiştim ancak oluyormuş ara ara demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 12 Nisan 2023; 9:42:12 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Burada önemli olan şu bence. Şuan dünyanın en iyi olduğunu iddia eden firma fason üretim gibi cihaz satıyorsa büyük bir sorundur. Alt segmentte bunu kabul edersin ama premium ürün alıp bunu yaşamak bence normal değil. Aynı şartları oturtamıyorsan iki marka kullanma kardeşim. Düşünsene bir arkadaşım telefonu ile gelse bi baksak benim ekran sarı onun ki beyaz. Ben kendimi kandırılmış hissederim.

Fanboy olmaya gerek yok doğru bir durum değildir ve tepki gösterilmelidir.

Ayrica abd den alinan telefonlarda garanti yok turkiyede, saat icinde ayni sey gecerli mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    DH Plus’ta geçen bir video izlemiştim. Apple iPad’lerde OLED ekrana geçecekmiş. Samsung ile anlaşmışlar. Adam keşke LG ile anlaşsalardı, LG’nin OLED ekranları Samsung’a göre daha iyi diyordu. Özellikle OLED yanığı konusunda. LG’nin üretim bandı çok dolu olduğu için Samsung ile anlaşılmış diyordu. LG normalde çok iyi bir OLED ekran üreticisi. Forumda yazılanları görünce şaşırıyorum açıkçası.

• Şuan Reddit te bu hatayı alıp ilk paylaşanlarla yazışıyorum, durumun aslı ne imiş, sorun devam ediyor mu çözüldü mü? Donanimsal mı, yazılımsal mı, ne zaman başladı, ne zaman bitti, bittimi yazılım da ayar yapılıp üstümü örtüldü. Olayı detaylı araştırıp burda bilgilendirme yapıcam.

• Lg yıllarca kendi telefonlarında uyduruk lcd ekranlar kullanırken samsung ilk tanıttığı galaxy s serisinden beri kendi üretimi olan amoled ekran kullanıyor telefonlarında. Lg nin daha büyük ekranlar için ürettiği oledler ile telefon ekranları bambaşka mevzular. Lg nin g serisi telefonlarının hemen hepsinde ekran problemi vardı. Kronik çöp bi markadan başka bi intibası yok açıkçası benim için…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 12 Nisan 2023; 11:19:2 >
  • Almışken s23 ultra alın. Tepe modeller arasında karşılaştırma imkanınız olur. Muhtemelen s23 ultradan devam edersiniz :)

çok büyük ve tasarımı çirkin geliyor bana. :)

Sattığı 14 Pro Max, LG ekran kullanıyormuş ve bu sorun varmış.

Cihaz Ocak 2023 üretimiymiş. Satan telefonu Almanya’dan almış ve bu sorun olduğu için bizim telefoncu arkadaşa satmış.

Telefoncu arkadaş da cihazı Mart ayında başka birine satmış.

Sattığı kişi bir kere bile gelip ekranda çizgi çıkıyor diye şikayet etmemiş.

Muhtemelen Apple, ekran açılma milisaniyeleri ile oynayıp bu sorunun gözükmesine gerek kalmadan durumu yamamış.

Böylece sorunsuz bir kullanım sunmuş oluyor cihaz.

Zaten önemli olan da o.

Fakat işin özünde aynı cihazda iki farklı ekran kullanmak tam bir komedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtar çekine Tüketici Kanunu gereği ilk 6 ayda oluşan arızalarda cihazın ayıplı sayıldığını, tamir kesinlikle istemediğinizi ve ilgili kanun gereği seçimlik haklarınızdan değişim hakkınızı kullanmak istediğinizi belirtin.

Yine de değiştirmezler ise bu ihtar ile daha sonra THH’ye verilir. THH kararı ile seve seve değiştirirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam Instagram bende de bugün otomatik güncellenmiş ama ben 16.4 deyim ve sorun devam ediyor. Siz 16.4.1 e geçmiş miydiniz ?

16.4.1e geçmiştim hocam instagramda ses sorunu çözülmüş ama şarjdam pek memnun kalmadım açıkcası.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.