Şimdi Ara

Apple iPhone 14 / iPhone 14 Plus [ANA KONU] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.440
Cevap
121
Favori
132.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

60 hz kafa kariştiriyor.pili 100 olan batarya değiştirmiş olsa gerek 2 yilda %10-15 kayip olurdu,garantili olmasi cebeziyor.Teknoloji magazina gidip 120-60 hz kurcalama imkanin olsa daha mantikli 14 düz yerine 15 düz bak en azindan typc var o bile avantaj

• iphone 14 kullanıyorum , 16 ya geçmek için tek bir sebep bulamadım .

• şu kadar daha zorla bunu al muhabbetine çok karşıyım hele arada ciddi fiyat farkları varken :)
    ben şahsen hayatta ikinci el telefon almam ikisi arasından gider sıfır 14 alırım ama sıfır telefon takıntısı olmayan hatasız temiz ikinci el 13 Pro bulursa daha mantıklı
  • ikinci el oluşundan bağımsız kamera ve 120 hz ekran ile 13 pro daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor temiz bulunduğu takdirde herhalde.

mesela 13 pro 128gb pili serviste yeni değişmiş garanti bitimine 15-16 günü kalan cihaza 45 lira yazmış. bu kadar büyük para verip sıfır cihaz almamak da bi enayi gibi hissettiriyor ama kamera kıyaslarını izledim haliyle bazı noktalarda daha iyi pro versiyon olduğu için ve 120 hz ekran da belirleyici bi faktör bu kadar para verip 60hz telefon da mantıksız geliyor. ya yanlış anlamayın beni 45 liraya 2 tane server kayıtlı s23 ultra alıp keyfe bakmak varken eşim tutturdu iphone istiyorum diye. kaba bi cihaz değil ve çok güzel çekiyo falan diye o yüzden daldım bu mecraya.

• neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt

geçen sene 14 kullandım gayet iyiydi kamerada geçtiği durumlar dahi oluyor photonic engine adı verilen bir algoritması var bu ne kadar etki ediyor bilmiyorum ama kamera konusunda aklın kalmasın 14 serisi fotoğraf video kalitesiyle kendini kanıtlamış cihazlar tek sıkıntı 60 hz işte

• peki hocam eli arttırıyorum 14 pro'nun ikinci el fiyatın bakayım dedim 48 bandında var garantili pil sağlığı 87 olan mesela. bunu alıp garantisi bitmeden pilini serviste 4 liraya değişmek nasıl bir mantık olur sence?

garantisi bittikten sonra da değiştirebilirsiniz ürün sizin olduktan sonra ve TR cihazı olduktan sonra yanılmıyorsam faturası vesairesi varsa sorunsuz ücreti karşılığında değiştirebilirsiniz
    tabi cihaz da yetkisiz müdahale yoksa, kırık çıkık yoksa değiştirebilirsiniz. ( apple dışında onarım görmüşse veya kurcalanmışsa ellemiyorlar diyebiliyorum)
  • Arkadaşlar selamlar. Annemin kullandığı iPhone 14'ü satıyorum. 128 GB, Yıldız Işığı.

İlgilenen olursa link; https://forum.donanimhaber.com/satilik-apple-iphone-14-128-gb-starlight-pil-97--159710882

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 3 Ekim 2024; 16:4:58 >
  • Arkadaşlar ios 18 den sonra podcast uygulamasını açıp birşey dinlemek için play yapıyorum başlıyacak gibi yapıp tekrar play simgesi çıkıyor sorunun çözümü varmıdır veya yaşayan

Hocam şu anda seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bire bir aynı durumun içerisine düştüm an itibariyle :)

Sen ne yaptın neye karar verdin son durum nedir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCelik_ -- 8 Ekim 2024; 21:8:13 >
  • MrCelik_ M kullanıcısına yanıt

hocam biraz araştırdım sordum soruşturdum sağolsun teknoloji editörleri cevap da verdiler. o parayı verdikten sonra ne kadar yeni model o kadar daha mantıklı geldi gözüme uzun vade için ve sonuçta kullanacak kişi çok standart bi kullanıcı olduğu için 13 pronun kamerası ile 14 arasında kendisini anormal etkileyecek şeyler yaşanmayacak. bir de 120hz ekran için bir yerden sonra çok göze batmıyor diye yorum da okudum. eşim xiaomi 13 ten buna geçecek orada 120 hz ekran var ama alışsın artık ne yapalım :) şimdi ise 128 lik mi yoksa 256 lık mı alsam diye ortada kaldım. yani 128 lik 44700 şuanda 256 lık amazonda sarı rengi prime indirime girmiş 47500. diğer renkler 49 50 civarı. her türlü kılıfla kullanılacak ama ortada kaldım yine de. yarın öbür gün satarken sarı renk dezavantaj yaratır mı emin değilim..

edit: bir de bu parayı verdikten sonra daha yeni bi cihazdan ziyade sıfır telefon olsun dedim ya kafa rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyalansoyliyim -- 8 Ekim 2024; 21:27:21 >

Hocam benimde şu anda düşündüklerim birebir aynıları o yüzden yorumunu merak ettim :)

Bende şu anda iki şık arasında kaldım 128lik mi yoksa 256lık mı diye ve o sarı rengi benimde kafamı karıştırdı gerçekten. O kadar renk varken Amazon sağolsun gitti ona indirim yaptı muhteşem prime avantajları ile..

Sanırım aynı anda aynı telefonu alacakmışız gibi bir izlenim var bende şu anda :)

• MrCelik_ M kullanıcısına yanıt
    Valla hocam gidişat onu gösteriyor gibi ana sarıya ısınamadım nolursa olsun. Aslında bi ağız yoklaması yaptım zaten kılıfla kullanılacak dedi kendisi ama dur bakalım 😅
  • 14 plus kullananlar şarjınız nasıl gidiyor? e-simle beraber çift sim kullanan var mı? Sanki şarj çok hızlı tükeniyor gibi hissediyorum

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Pil seviyem aynı olmasına rağmen. Gelen her güncelleme sonrası daha hızlı tükeniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 10 Ekim 2024; 7:53:2 >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    ilk aldığımdan itibaren 80 üstü neredeyse hiç doldurmadım
    elimden geldiğince 20 nin altına düşürmedim
    7/8 saat aldığım süreler oluyordu şuan bu kullanımla 5/6 saat veriyor
    100 den sıfıra çok rahat günü çıkarır pil sağlığı 90 da
    1 yılı geçti cihaz, özellikle yazın oyun oynandı buda pilin eskimesinde büyük bir etken tabi
  • Benimde pil performansım düştü. Hem ios 18 in oturmaması hem de pil sağlığım 89 a düşünce artık yüzde 80 le evden çıkmak kurtarmıyor. Mecburen fullüyorum. (14 plus)
  • 14+ ilk gün bakmıştım %100 o günden beri bakmıyorum keyfim kaçmasın diye:)
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.