Şimdi Ara

iPhone 13 Pro serisi otofokus (AF) özellikli ultra geniş açılı kamera ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, ultra geniş açılı kameralara sahip olan akıllı telefonlarını iPhone 11 serisinden bu yana piyasaya sürüyor, ancak bugüne değin çıkardığı bütün cihazlarda sabit odaklı ultra geniş açılı kamera bulunuyor. Bu durumun en sonunda iPhone 13 Pro serisiyle birlikte değişeceği ve bu seride daha da geliştirilmiş bir otofokus (AF) özellikli ultra geniş açılı çekebilen bir kamerayla olacağı Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından iddia ediliyor.





     



    2022'de bütün modellerde!



    Kuo’nun iddialarının devamında ise yalnızca güçlü iPhone’ların yani Pro serisinin yeni ultra geniş açılı kameraya 2021 yılında sahip olacağı, Pro olmayan modellerin ise yeni ultra geniş açılı kameraya kavuşmak için 2022’yi beklemesi gerekeceği belirtiliyor. Böylece piyasaya sürülecek dört modelin de ilgili kamera güncellemesine 2022’de geçeceği anlaşılıyor. 



    Otofokus (AF) her zaman daha iyidir çünkü lens ayarlanabiliyor ve böylece olası tüm senaryolarda daha net görüntüler ortaya çıkıyor. Sabit odakta ise nesnenin mutlaka doğru mesafede olması gerekiyor yoksa telefon istenen fotoğrafı üretmekte başarısız oluyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/kuo_iphone_13_pro_series_to_have_improved_ultrawide_camera_with_af-news-49794.php







  • Açık bir fiyat da görebiliriz :D

  • 13 serisinde alınacak model Pro ve Pro Max olacak. İkisinde de 6GB ram ve 120Hz ekran olacak. Düz modellerinde 4GB ram ve 60Hz ekran olacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.