Şimdi Ara

iPhone 13 ekran değişim ücreti açıklandı: Android telefon fiyatları ile yarışıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Ne sınıfsal ayrımı arkadaşım kafayı mı yedin. :D 5 10 euroluk sözleşmelerle her sene yeni modelle değiştirilmek kaydı alıyor adamlar orada bu telefonu. Eminem 1000 dolarlık telefon alacak sınıfsal olarak ayrılacak aynen kardeş.

  • He canım Eminem, Paris, Trump sınıfsal ayrım yapmaz senin ile aynı telefonu kullanır sen. Senin ile aynı çorabı bile giymez onlar, onların değil telefonuna çorabına bile senin aylık maaşın yetmez. Ağlamayın boşuna ayağınıza yorganınıza göre uzatın.

  • 2 dayım Belçika'da, halam Avusturya'da, amcam İsviçre'de yaşıyor...

    Avrupa'da asgari ücretle, işsizlik maaşıyla geçinen insanların bile rahatlıkla alabildiği telefonlar bunlar, ne jet sosyetesi, ne CEO'su 

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Bu telefonu almak için zengin olmaya gerek yok. Batıda ortalama gelire sahip herkes iPhone alabilir. Sadece zenginler alsaydı Apple ilk beşe dahi giremezdi. iPhone 11 kendi döneminin en çok satan akıllı telefonu oldu. En çok satan model serinin giriş seviyesi olan cihazı. Giriş seviyesi cihazın fiyatı zaten günümüzdeki orta seviye Android cihazlarla aynı. Olayın zenginlikle alakası yok çıkın artık şu kafadan. 1000 dolar dışarıda da çok büyük paraymış. He canım he. Kabul et ya da etme. Dışarıda her şey çok ucuz. Adam bir maaşla iPhone alabiliyor. Üstelik cebine para da kalıyor. Buraya hep gelip batıyla niye kıyaslıyorsun deyip durmanın manası yok. Gelişmemiş ülkelerle kıyaslayınca durum farklı mı oluyor sanıyorsun? Bulgaristan’ın parası bizden beş kat daha değerli. Şu anda 1 Bulgaristan Levası = 5.6 Türk Lirası ediyor. Bulgaristan Levası diyorum 5.6 Türk Lirası diyorum alooooo! Halkının büyük kısmı fakir olan Bulgaristan çok mu zengin? Sanayisi mi çok mu gelişmiş? Hangi teknolojiyi üretiyor? Daha geçenlerde Edirne’ye geldiler alışveriş yapıyorlardı. Aynı ürünü burada TL’deki değer kaybından dolayı çok daha ucuza alabiliyorlar. Çünkü paraları bizden 5 kat daha değerli. Eskiden durum tam tersiydi. Hatta Bulgaristan’dan Türkiye’ye çalışmaya gelen insanlar oluyordu. Burada para kazanıp Bulgaristan’da daha rahat hayat şartlarında yaşayabiliyorlardı. Çünkü paramız onlarınkinden daha değerliydi. Bundan 19 yıl önce 1 TRY=1.8 BGN idi. En son 2008’de bire bir pariteyi gördük. Sonrasında ise artık Bulgar Levası Türk Lirası’ndan daha değerli bir para birimi olmuştu. Günümüzde ise konuşmaya gerek yok. Bir zamanlar onlar bize çalışmaya geliyordu. Şimdi ise biz oraya gidip çalışacak duruma geldik. Hala gelip de iPhone pahalı zengin telefonu deyip durmanın manası yok. Çünkü gerçekten söylediğini şeylerin elle tutulur bir yanı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • iphone13'ün ekranı kırılınca aynı fiyata iphone13pro ekranı takılabilir mi yani? hazır kırmışken ekranı daha iyisiyle upgrade etme imkanı doğar :)

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Bu dünyadan bir haber tüm ülkeler zengin bir Türkler fakir kafasındaki liseli ergen kafalayan tipitiplerin yazılarına baktıkça çok gülüyorum ama arada da üzülüyorum çünkü kendi yalanına inandırdığına o kadar inanıyor ki mesaisini harcarken bile tek bir kuşku yok.


    İki milyar beş yüz milyon insan Dünya Bankası tarafından günlük 2 ABD doları olarak belirlenen yoksulluk sınırının altında yaşamakta iken, bir milyar iki yüz milyon insan ise günlük 1 ABD doları olarak belirlenen açlık sınırının altında yaşamını sürdürmektedir.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.