< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
s23'ün kamerası 13'ten iyi diyen ender kişilerden birisiniz. benim gördüğüm karşılaştırma ve yorumlar tam tersiydi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C6C2F44B -- 2 Aralık 2023; 14:44:37 > |
Keşke dediğim tek bir şey yok, sadece android arayüzüne alışmak bir süre zaman aldı ama samsung'un one ui arayüzü android cephesinde açık ara en iyisi. İyi ki dediğim pek çok özellik var en basiti aklıma esen herşeyi yapabiliyorum en ufak kısıtlama olmadan. Hız olarak sorunsuz, stabilite sorunsuz, batarya performansı gayet yeterli, kamerası çok iyi yani sen kafana takılan bişey varsa sor ona göre yardımcı olalım. İnstagram konusunda ise ben yüklerken bozulma gibi bir sorun yaşamadım hiç foto ve videolarda. |
AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
kendini güldürtme telefonunu övecen diye saçma sapan yorumlar yapma asıl yağlı boya gibi bulanık çekimler yapan s23 bunu herkes de biliyor. netlik olsun renk dengesi olsun 14 s23’ün üstünden dozerle ezer geçer. S23’ün geçebildiği tek konu zoom. S23 Konu başlığı altında sayfalarca kameranın yapaylığından tutarsızlığından dert yanıyorsunuz 12 mini 13 mini’den geçenler bile kamera hayalkırıklığı diye ağlıyor sizde gelip burda övgüye geçiyorsunuz. Apple ve Samsung için en önemli modeller diyebileceğimiz iPhone 14 ve Samsung Galaxy S23 cihazlarını detaylıca karşılaştırdım. Tasarım, performans, kamera ve... https://m.youtube.com/watch?si=5sLkESchq_0O2KNC&v=w3PLsRafFNA&feature=youtu.be![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C6C2F44B -- 2 Aralık 2023; 17:25:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
|
iphone 12 128 kullanıyorum. şu an 0 alacak alsam en az iphone 13 alırdım. s23 12'den daha iyi bir cihaz ve iphone 12 artık 4. yılına giriyor. |
AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
|
Burada ana konu iphone 12 ile S23 ise karşılaştırma eski iphone yerine 5 yıl guncelleme alacak olan s23 daha mantıklı geliyor. S23 bu ekran boyutlarını sevenler için ideal ve daha yeni bir cihaz. İphone 12 ömrünü tamamlamaya yaklaşan bir cihaz. Ben S23 fiyatı daha uygun olsaydı kesinlikle alıp kullanırdım. Fiyat olarak 2 belirttiğinizde yüksek fiyatlarda bundan bende gidip A54 aldım. Belli süre idare etmesi için. |
![]() |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kamerası matah birşey değil kardeşim tam da fiyatına göre yurtdışında alsan dolandırıldım dersin tr’de tam hakettiği fiyat bilgin olsun gerisine sen karar ver iyi forumlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C6C2F44B -- 2 Aralık 2023; 19:23:47 > |
|