Şimdi Ara

iPhone 12 mini ios 15 deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam 22.00 dan beri iOS 15 kullanıyorum çok detaylı denemesem de yeni surum hız ve stabilite olarak çok başarılı . Özellikle uygulama açılış hızları geçişler v.s gerçekten çok hızlı ve sorunsuz . Elbet de bazı ufak hatalar var örneğin YouTube music de ilk açtığım da resimde olduğu gibi kontrol çubuğu ile karışmış çıkıyor ama aç kapa yapınca düzeliyor . Yanı çok detaylı bakmadım denemedim ama ufak hatalar dışında bence başarılı bir sürüm olmuş .

Yeni gelen bir çok özelliği test etmeye çalıştım ve gerçekten güzel yenilikler görünüyor canlı Metin olsun odak modu olsun bildirim görselleri falan çok güzel görünüyor .🙂

Lakin en büyük sorun batarya . Cidden hızlı tükeniyor yanı pasif halde iken çok yemiyor ama kullanım anında baya hızlı bitiyor . Yanı zamanla düzelir diye umuyorum .

Geçmek isteyen arkadaşlar icin hemen geçin diyemem ama geçerseniz aman aman büyük sorunlar eksikler de yaşamazsınız .🙂

Son olarak 14.8 de ve 15.0 da yaptığım Antutu testlerini görsellerini paylaşıyorum kararı siz verin ..🙂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam kışkırtıyosunuz beni iPhone 12 mini ios 15 deneyimi 

• Çetooooo kullanıcısına yanıt
    .:) hocam 2 gün içinde size direk geçin yada durun diye mesaj aticam.:) şimdi geçin desem arada kalırım .:)

• quote:

Orijinalden alıntı: olcayypc

.:) hocam 2 gün içinde size direk geçin yada durun diye mesaj aticam.:) şimdi geçin desem arada kalırım .:)

Beklemedeyim iPhone 12 mini ios 15 deneyimi 

Hocam vakit geldi .:) sonuç olarak şunu diyorum

Eğer küçük detayları sorun etmezseniz Direk geçin ama mukemmelliyetci biri iseniz bekleyin .:)

• quote:

Hocam vakit geldi .:) sonuç olarak şunu diyorum

Eğer küçük detayları sorun etmezseniz Direk geçin ama mukemmelliyetci biri iseniz bekleyin .:)

IOS mükemmelliyetini kaybedeli yıllar oluyor hocam demek ki sürüm normal iPhone 12 mini ios 15 deneyimi 

Ben mukemmelliyetcilik derken siz en ufak hata dahi istemiyorsanız demek istedim çünkü basit hatalar var .:) ve bunlari cok sorun edenler de var oyuzden demek istemiştim 🙏☺️

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad mini ios 8 performansı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben mukemmelliyetcilik derken siz en ufak hata dahi istemiyorsanız demek istedim çünkü basit hatalar var .:) ve bunlari cok sorun edenler de var oyuzden demek istemiştim 🙏☺️

Valla hocam ben iPad'i alalı 3-4 yıl oluyor bu kadar süre içerisinde illallah ettim uygulama çökmelerinden 12 Minide de durum o kadar olmasa da aynı şekilde günde en az 1 kere çöküyor bir uygulama iPhone 12 mini ios 15 deneyimi Android daha iyi bu konuda iPhone 12 mini ios 15 deneyimi 

Bende sorunlar olmadı ama tabi teknoloji şans işi . Ozaman bekliyorsunuz.;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.