Arkadaşlar aliexpressten kırılmaz ön cam arıyorum orta kalite bişey alan kullanan varmı kamera lens koruyucuda arıyorum |
iPhone 12 / 12 Mini / 12 Pro / 12 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Tavsiyeleri [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Cam olarak bu ürünü tavsiye ederim, iki önceki sayfada başka arkadaşta paylaşmış, içinden 2 adet çıkıyor. Kalitesi de gayet güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sapphire lens koruyucu isteyen olursa pm atabilir.
-
Arkadaşlar bu spigenin en iyi şeffaf kılıfı hangisi. Bir sürü model var düzgün bir açıklama yok kılıfta.
Liquid crystal Ultra Hybrid arasında ne fark var?
ultra hybrid s ’dır. Ancak ülkemize pek gelmiyor. iphone 12ler piyasaya sürüldüğünde 200₺den satıldı, sonra stok bitti, bir daha da gelmedi.
spigen harici bana göre en iyi kılıfı üreten firma UAG’dır. Ancak Uag TR henüz 12 serisi kılıfları satışa sunmadı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 13 Şubat 2021; 11:48:27 >
quote:
Orijinalden alıntı: AdBlue4youArkadaşlar aliexpressten kırılmaz ön cam arıyorum orta kalite bişey alan kullanan varmı kamera lens koruyucuda arıyorum
Ön cam kalitesi iphonedan aldığınız hazzı ya baltalar, ya arşa çıkarır. Ucuza kaçılmamasını tavsiye ederim. Spigen bu konuda iyi bir firmadır. Keza belkin de iyidir. Apple.com.trde satılan belkinin cam ekran koruycusu, ekran görünürlüğünü asla etkilememesi için özel olarak geliştirilmiş mesela. Tabi ekstra bir katman, illaki görüntüyü bozar. Bunun az olması için kaliteli tercih etmekte feyda vardır. Siz o 10kyı ekran için de verdiniz, unutmayın.
Haklısınız hocam bende zaten Buff marka spigenden daha pahalı olan bir ekran taktım.Orta kalite aramamın sebebi yedekte dursun diye ne olur ne olmaz -
Spigen'in ön siparişli ürünlerinde 30 iş gününü sonuna kadar kullanıyorlar mı acaba ? 22 ocakta sipariş vermiştim 3 hafta oldu hala bir gelişme yok :/
-
Buff ekran koruyucu + Buff kılıf kullanıyorum. Memnunum.
Spigen in hangi modelini tavsiye edersiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748Ön cam kalitesi iphonedan aldığınız hazzı ya baltalar, ya arşa çıkarır. Ucuza kaçılmamasını tavsiye ederim. Spigen bu konuda iyi bir firmadır. Keza belkin de iyidir. Apple.com.trde satılan belkinin cam ekran koruycusu, ekran görünürlüğünü asla etkilememesi için özel olarak geliştirilmiş mesela. Tabi ekstra bir katman, illaki görüntüyü bozar. Bunun az olması için kaliteli tercih etmekte feyda vardır. Siz o 10kyı ekran için de verdiniz, unutmayın.
Alıntıları Göster
Telefoncudan nano aldım. Dokunmatik takılıyor devamlı. Bazen 2 kere dokunmam gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 14 Şubat 2021; 19:30:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 tane çıkan ve kolay takmak için aparatı olan versiyon. Ezfit diye geçiyor
-
iPhone 12 için arka cam koruma önerebilecek var mı? Bazen alet ısınmasın diye kılıfı çıkararak kullanıyorum, o sıralarda çizilmesin diye bir şey lazım. Öyle çok korunaklı olmasına gerek yok.
Ben mobilcadde sitesinden dafoni arka kaplama aldım, onu kullanıyorum. Kılıfımın logo kısmı açıkta olduğu için, orada oluşacak deformasyona engel olmak için almıştım.
Tavsiye ederim en sağlam kılıflardan RHİNO SHİELD SOLIDSUIT CASE
-
Merhaba iyi akşamlar. Cihazın altındaki hoparlör ve mikrofon deliklerini, mümkünse ek olarak da şarj girişini kapatan/koruyan bir kılıf arıyorum fakat maalesef henüz rastlamadım. Gören bilen kullanan var mıdır acaba? -
Merhaba, bu mesajım üzerine bir kullanıcı beni haberdar ederek link göndermişti. Linki tıkladım ve açılmadı. Cevap yazmaya çalıştığımda hata aldım ve mesaj silinmişti. Açıkçası herhangi bir kimlik hırsızlığından şüphelendim içim rahat değil. Linki atan kişi iyi niyetle davrandıysa ve bu mesajımı görüyorsa lütfen cevap yazsın. Rahatsız ettiğim için diğer kullanıcılardan özür diliyorum. -
Merhabalar 12 pro max için arka ve yanları çizilmelere karşı korumak için kaplama yapmak istiyorum şeffaf film kaplama için önereceğiniz link var ise gönderirseniz sevinirim
Arkadaşlar Esr marka kılıf kullanan var mı,kalitesi nasıldır ? -
Spiegen ekran koruyucu Privacy olmayanı yok mu arkadaşlar ya AntiBLUE ya Privacy var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X