Şimdi Ara

iphone 11 güç tuşu sertliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 3 aylık telefonumun güç açma kapama tuşu eskisi kadar sert değil yumuşama var gibi, hep mi böyleydi yeni mi oldu bilmiyorum hep böyle olma ihtimali var mıdır? Aynı dönemde aldığımız eşimin cihazıyla kıyaslayınca bariz fark var rahatsız etti beni zamanla içine çökebilir mi?

Biraz araştırdım bu sorundan dolayı garantiye götürenlere apple genelde yetkisiz erişim vb diyerek garanti dışı tutuyormuş o yüzden servise vermekte gelmiyor içimden

• hocam sertliğini engelleyen nemli bir toz ya da ne bileyim şekerli bir sıvı vs gelmiş olabilir . Ayrıca yetkisiz müdahale olmayan cihaza yetkisiz müdahale demez kimse. Bugüne kadar 7-8 kere Apple garantiye cihaz vermişizdir hiç yetkisiz müdahale dendiğini duymadım. Ne kendimden ne çevremden

internette yazanların gerçekten sahip olduğu telefonun geçmişini bildiğine emin olamayız. Ya da yalan söyleyip söylemediğine.ve yine internettenyazılanlar doğru bile olsa tamamı cihazı Apple dışındaki bir yetkili servise verenlerin başına gelmiş. Siz direkt Apple store a götürğn

artık Apple sistem değiştirdi. 7 plus ilk çıktığında ahizesinden az ses geliyor diye sıfırı ile değiştirmişlerdi , aynı sorunu 4 sene sonra iPhone 11 cihazda yaşadım, gözümün önünde fırça ile temizleyip geri gönderdiler. Büyük ihtimalle senin cihazı da temizleyip verirler geri. Cihazda sıvı teması olup olmadığını anlamanın yolları var YouTube da vardı araştırıp bakabilirsin. Eğer sıvı teması yoksa garantiye götür . Ama asla orijinal Apple store dışındaki yerlere verme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.