Bildirim
iphone 11+apple watch 5 44mm mi iphone 11 pro mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
XS Max + Apple Watch _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
11 pro düz 11 o ekranıyla ancak giriş segment cihazlarla karşılaştırılır, Apple Watch da gereksiz bence. _____________________________ Hem bu vatanın ekmeğini yiyip hem de ihanet edenler, birgün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu da yerler. -
11 pro kesinlikle ama arkadaşın dediği gibi xs max ve apple watch ta olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamamen ön yargı kokan bir yorum hiç elinize alıp bakıp kıyasladınız mı samsung galaxy note10+ ve iphone 11’i :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
iPhone 11 ve Apple Watch _____________________________ - Know Your Worth -
Bence öncelik her zaman telefonda olmalı 11 Pro sade olarak daha mantıklı ilerleyen zamanlarda paranız oldukça aksesuarları alırsınız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Iphone x kullaniyorum onunla kiyasladim, iphone 11 ekrani leşquote:
Orijinalden alıntı: huseyin14309
Tamamen ön yargı kokan bir yorum hiç elinize alıp bakıp kıyasladınız mı samsung galaxy note10+ ve iphone 11’i :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hem bu vatanın ekmeğini yiyip hem de ihanet edenler, birgün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu da yerler. -
Iphone 11 + 1 yıllık spor salonu kaydı
_____________________________ -
İmkanınız varsa bir yerden 11i elinize alıp kullanın zaten mantıklı kararın 11+Apple watch olduğunu görürsünüz sadece forumda yazılanlarla karar vermeyin derim aynı yoldan geçmiş biri olarak.
Akıllı saat teknoloji kullanım deneyimini ileriye götüren bir ürün alışınca bağımlılık yapıyor. Hiç kullanmayacağınız telefoto kamera kılıftan elinize değmeyecek çelik kasa öyle abartılacak kadar fark olmayan oled ekran için sadece cihaz yerine iphone 11+watch 5 çok daha akıllıca bir seçim olur. Birde airpods ekleyebilirseniz çok daha güzel bir kullanım deneyimini yaşarsınız.
XS + Watch 3 + Spor Salonu Üyeliği + Bisiklet + Ekipman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zalman Z3 Plus | FSP Hydro 700W | MSI Z490 Tomahawk | Intel Core i9 10850K | Scythe Fuma 2
XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB
Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz
-
Spor salonu ne alaka :)
Xs max+apple watch diyorum
E Apple Watch’ı Randımanlı Kullanmak İçinquote:
Orijinalden alıntı: RedManetics
Spor salonu ne alaka :)
Xs max+apple watch diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 31 Mart 2020; 3:6:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zalman Z3 Plus | FSP Hydro 700W | MSI Z490 Tomahawk | Intel Core i9 10850K | Scythe Fuma 2
XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB
Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz
-
Konuşmayı aktif kullanan biri olarak apple telefon model farketmez Apple Watch model 4 veya 5 olabilir birde Airpods 2 serisi muazzam kolaylıkları var telefon piline katkıları baya oluyo son model hastası deilseniz hiç gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2020 yılında 720p ekran olmaz. Kesinlikle pro.
11 pro _____________________________ Donanım Haber## Doktorlar ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Topluluğu ##
iPhone 11 - iPad Air 3 - Beats Solo 3 Wireless - Apple Watch SE 40 MM -
Pro diyenlere aldırış etme.İphone 11 tam bir amiral gemisi telefon
Ben şu anda alacak olsam 11 alırım . Bir çok karşılaştırma videosu izledim ve amacın ios işletim sistemi ve kamera deneyimi ise 11 ama amacın pahalı telefon alayım şeklim olsun arkada 3 kamerası görünsün kasa kaliteli olsun ekran bakınca hayran bıraksın vs dersen 11 pro olur ama arada ki yaklaşık 4-5 bin TL farka Apple watch + iPad bile alınabilir ki daha fazla deneyim vaad eden bir sistem olmuş olur .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
Akıllı saat teknoloji kullanım deneyimini ileriye götüren bir ürün alışınca bağımlılık yapıyor. Hiç kullanmayacağınız telefoto kamera kılıftan elinize değmeyecek çelik kasa öyle abartılacak kadar fark olmayan oled ekran için sadece cihaz yerine iphone 11+watch 5 çok daha akıllıca bir seçim olur. Birde airpods ekleyebilirseniz çok daha güzel bir kullanım deneyimini yaşarsınız.
|
|
iPhone 11 ve Apple Watch
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler